Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας φιλεναδουλες ...τι μου κανετε???τι νεα??

εχω μερουλες να μπω αλλα εχω πολυ δουλεια ...λογω του οτι σε 1 βδομαδουλα παιρνω την αδεια μου πια......

σημερα δε εχω και γιορτη του αντρουλη μου και τραπεζομα σε κουμπαρους και φιλους!!!Με βοηθεια βεβαια αλλα ενας πανικος θα υπαρξει!!!!!!!!!!!!

εμενα κοριτσια ο μπεμπουλης αργα και που με κλωτσαει ...πηρα τον γιατρο να υου το πω και μου ειπε πως μετα την 32 ο χωρος εκει μεσα ειναι περιοσρισμενος σε σχεση με το 2 τριμηνο και ετσι θα νιωθω....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδουλες ...τι μου κανετε???τι νεα??

εχω μερουλες να μπω αλλα εχω πολυ δουλεια ...λογω του οτι σε 1 βδομαδουλα παιρνω την αδεια μου πια......

σημερα δε εχω και γιορτη του αντρουλη μου και τραπεζομα σε κουμπαρους και φιλους!!!Με βοηθεια βεβαια αλλα ενας πανικος θα υπαρξει!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά! Να τον χαίρεσαι!

Κοίτα μην το παρακάνεις σήμερα. Ήρεμα και χαλαρά.

2522daf9de.png

swGop2.png

βανιλιτσα να τον χαιρεσαι τον αντρουλη...και οχι πολλα πολλα σημερα...να εχεις βοηθεια...

μαιρουλα μου αρεσει που ακομα ειμαι το μικρο της παρεας....αλλα μου φαινεται οτι η βανιλιτσα θα μου παρει τον τιτλο...

βανιλιτσα ποσο εισαι;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Εγώ, πάντως, μερικές φορές νιώθω πολύ μεγάλη. Άλλοτε, πολύ μικρή... Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να μην δείχνω μεγαλύτερη από τον άντρα μου που με περνάει ένα χρόνο... :rolleyes: Αχ... Αχ... Αχ...

Με βλέπω στα 40-45 να τραβιέμαι και γενικά να επισκευάζομαι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα! Τι κάνετε? Δεν σας προραβαίνω και εγώ με τόσες σελίδες.

Βανιλιτσα να τον χαίρεσαι τον σύζυγο, χαρά στο κουράγιο σου για το τραπέζωμα, κοιτα να μην σε κουράσουν.

Και εγώ αλλάζω εβδομάδα την Κυριακή, άντε ρε γαμώτο δεν περνάνε γρήγορα. Αρχισα να βαριέμαι αυτήν την αναμονή και έχω ακόμη ολοκληρο μηνα και κάτι.

βρε κοριστια ,διαβαζω κι εγω και στεναχωριεμαι

εγω δηλαδη τι να κανω,να ζητησω με τον τοκετο και μια γενικη επισκευη?

παντως ο πρωθυπουργος μας εκανε δωρακι στην γιορτη του:tongue::tongue::tongue:

χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν

βανιλιτσα ,μην υπερβαλεις σημερα,ξερεις το μαγειρεμα με τηλεφωνο,4 πιτσες ,20 σουβλακια κτλ,κανενας δεν θα σε παρεξηγησει

να θυμασαι οτι ποτε δεν θα μπορεσουμε να τους ικανοποιησουμε ολους 100%

παντα καποιος θα εχει ενα παραπονο,εσυ να εισαι καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Βανιλιτσα να χαιρεσαι τον συζυγο .

Κοριτσια τι κανατε , ανεβασατε τα χειμωνιατικα? ξεστρωσατε? ποτε θα τα κανετε? Εχω κατι ντουλαπες χαμος γινεται εκει μεσα.:mad:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26ΧΡ..ΜΙΝΙ ΜΑΜΑ..ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΚΟΥΚΛΑΡΕς ΜΟΥ ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΙΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ?ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ???

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...