Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ρε κοριτσια σκεφτομαι και τα χειροτερα.. τα μαγαζια βαζουν 30 ευρω παραγγελιες πλεον.. και δεν εχουν ουτε λεφτα να πληρωσουν..δεν ξερω τι γινεται αθηνα αλλα εδω λαμια πολυ πεθαμενα!και τ αεξοδα τεραστια καθε μερα οι δυο πωλητες και ο οδηγος θελουν 100 ευρω καυσιμο μονο!εχουμε βλεπετε δικτυο διανομων.. την φυλακα θα την γλιτωσει ο αντρουλης μου λετε!και χρη στο δημοσιο ποσα πρεπει να εχει για να παει μεσα καποιος?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι εως 100.000 ευρω οφειλες στο δημόσιο δεν σε ενοχλει κανείς τουλαχιστον ως..φυλακή.. απλά 8α σε πρηζουν...κοιτα αμα δειτε τα χειροτερα κυρηξτε μια πτώχευση να ισιώσετε

dZJip3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα

3 σελιδες γραψατε βρε παιδια σε μισο πρωινο,αμα λεω εγω οτι πρεπει να τον πιουμε αυτον τον καφε:wink::wink::wink:

ημουν στο ΤΕΒΕ ,μου ειπαν οτι αν εισαι αμεσα ασφαλισμενος τοτε μετα την γεννα δικαιουσε να πληρωνεις το 50% του κλαδου συνταξης για ενα χρονο,εκτος απο το οκτακοσαρι ,επιδομα τοκετου

εγω νομιζα οτι θα παρω το επιδομα ,ξερο και μαραμενο

ειναι καμια σας στο ΤΕΒΕ? καποια ειναι ,η ζωζα νομιζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ζωζα ολος ο κοσμος με το αγχος του τι θα γινει ειναι...ολους μα ολους μας επηρεαζει αυτη η κριση..ο αντρας μου εχει μειωση 200 ευρω απο το μισθο του το μηνα...200 ευρω...το ακουσατε...και μειωση των δωρων βεβαια 30%...δεν ειναι καθολου λιγα τα λεφτα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ρε κοριτσια σκεφτομαι και τα χειροτερα.. τα μαγαζια βαζουν 30 ευρω παραγγελιες πλεον.. και δεν εχουν ουτε λεφτα να πληρωσουν..δεν ξερω τι γινεται αθηνα αλλα εδω λαμια πολυ πεθαμενα!και τ αεξοδα τεραστια καθε μερα οι δυο πωλητες και ο οδηγος θελουν 100 ευρω καυσιμο μονο!εχουμε βλεπετε δικτυο διανομων.. την φυλακα θα την γλιτωσει ο αντρουλης μου λετε!και χρη στο δημοσιο ποσα πρεπει να εχει για να παει μεσα καποιος?

καλε ψυχραιμια

τι σκεψεις ειναι αυτες ...καντε περικοπες στα λειτουργικα σας και θα βγειτε.....

εισαι τωρα εσυ για τετοιες σκεψεις......ααααααααααα,θα θυμωσω..........

Διαφημίσεις

fys και εμενα ο αντρασ μου ειναι ΙΔΑΧ και το δωρο πασχα ηταν κουτσουρεμενο... στον μισ8ι δεν εχει δει ακομη καποια μειωση οποτε ειμαστε με το συτλο στο χερι και κανουμε υπολογισμους...

γκελακι μου καλημερα.. δεν εχω ιδέα περι τεβε

dZJip3.png

γκελακο εχω τεβε ναι..αρα για ενα χρονο μισες εισφορες?αχ η μπεμπα μου θα σαλταρει με ολα αυτα που σκεφτομαι.. αλλα γενικα ειμαι απαισιοδοξη με την ολη φαση που επικρατει στην αγορα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

fys και εμενα ο αντρασ μου ειναι ΙΔΑΧ και το δωρο πασχα ηταν κουτσουρεμενο... στον μισ8ι δεν εχει δει ακομη καποια μειωση οποτε ειμαστε με το συτλο στο χερι και κανουμε υπολογισμους...

γκελακι μου καλημερα.. δεν εχω ιδέα περι τεβε

δεν θελω να ρωτησω τιποτα,απλα λεω αυτο που περιγραφω αν ενδιαφερει και καμια αλλη στο καφε....

τι ειναι το ΙΔΑΧ?

Διαφημίσεις

γκελακο εχω τεβε ναι..αρα για ενα χρονο μισες εισφορες?αχ η μπεμπα μου θα σαλταρει με ολα αυτα που σκεφτομαι.. αλλα γενικα ειμαι απαισιοδοξη με την ολη φαση που επικρατει στην αγορα

οχι τις μισες εισφορες.....τις μισες εισφορες στον κλαδο συνταξης

στον κλαδο υγειας,και στις λοιπες βλακειες ολο το ποσο

υπολογισε περιπου μειον το 25% του συνολικου ποσου

παντως την απαισιοδοξια την φερνουν τα ΜΜΕ κατα την γνωμη μου

οχι οτι δεν υπαρχει προβλημα ,αλλα ειανι και λιγο κατευθυνομενα,αμα δεν σε πεισουν οτι ειμαστε τοσο χαλια ,πως θα δεχθεις τις μειωσεις εσοδων χωρις τις αντιστοιχες μειωσεις εξοδων?οεοοοοο?

idax ειναι Ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου υπάλληλος... εχεις ολα τα benefits του δημοσίου μονιμοτητα πχ αλλα εχεις ασφάλεια ΙΚΑ

οκ....με μπερδεψες με τα συνθηματικα

ρε σεις πεστε με χαζοχαρουμενο αλλα εμενα το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι που η μπεμπε εχει πιασει τον ομφαλιο μαλλον αλα βουγιουκλακη στο "δολωμα" και κανει σοου...:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

χχαχααχχααχαχαχαχχαχα φυσαλιδα! χααχαχαχχααχχαχααχχααχαχαχχααχαχαχαχαχ και που να δεις σε λιγο που 8α κοιταμε και τις προσφορες σε εκπτωτικα κοπονια για πανες χομχοαχαοθχθοαθοχοαθθχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...