Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

την καμπυλη ζαχαρου ποτε την κανουν ?

Ζωζα εσυ διαλεξες επίπλα και τετοια πραγματα ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην σας αγχώνω με τη ελεύθερη χοριακή.Το έψαξα λίγο και είναι άνευ λόγου.Πρώτον γιατί στις αδύνατες γυναίκες είναι υψηλή και δεύτερον μόνο αν υπάρχει χαμηλή papp a υπάρχει πρόβλημα.Γι αυτό έχω σπάσει το κεφάλι μου και έλεγα πώς είναι δυνατόν να είναι διπλή από το φυσιολογικό και παρ όλα αυτά να έχω τόσο καλό ποσοστό.Το μόνο που μπορεί να δείχνει είναι ότι ο πλακούντας μου είναι μπόλικος και μάλλον χοντρουλούτσικο θα γεννηθεί το νινί.Να δω πώς θα το βγάλω!!!:)

re κοριτσακια μου... εχω τρελαθει στο γλου γλου γλου που ακουγεται απο την κοιλια μου...λεσ και εχω 15 λιτρα νερα μεσα μου...αλλα κατακρατηση δεν νομιζω να εχω αφου παει τουαλετα 20 φορεσ τη μερα....τι ειναι αυτο παλι?

dZJip3.png

Να 'μαι και 'γω. Ακουσα την μπεμπούλα τελικά το μεσημεράκι. Της αρέσανε τα σουβλάκια που έφαγα και είπε να το δείξει και έμπραχτα.

Αχ πως θα συγκρατηθώ με το φαγητό. Μας κόλλησε με τον άντρα μου να παίρνουνε το ζυμαράκι της pilsbury για πίτσα και να την φτιάχνουμε μόνη μας. Ανα τέσσερις μέρες το βράδυ τρώμε πίτσα! Από 50 που άρχισα την εγκυμοσύνη με 1.63 είμαι 59 κιλά. Πρωτα ο θεός να γεννήσουμε με το καλό και μετά θα πρέπει να με ανεχτήτε που θα έχω πάθει επιλοχια κατάθλιψη σε μεγάλο βαθμό.

Διαφημίσεις

koritsakia εγω δεν εχω διαλεξει ακομα επιπλα παντως η μπεμπα θα κοιμαται στο υπνοδωματιο μας..λικνο θα παρω για τους πρωτους μηνες και μετα κουνια..και σιγουρα συρταριερα με αλλαξιερα απο πανω..πολυ καλα και φτηνα εχω κουσει στην αθηνα εχει το motherbaby πατηστε το εχει ιστοσελιδα αλλα δεν λεει τιμες παντως ξερω ειναι φτηνα !εγω ντυθηκα στολιστηκα ..χα χα χα και παω με τον αντρα μου για φαγητο στους γονεις μου..εφαγα φλας και φορεσα γοβες μετα απο πολυυυυυ καιροοο γιατι βαρεθηκα τα αθλητικα και τις φλατ μποτες!καλο βραδυ σε ολες φιλακιαααααα:-P:-P:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Γεια σας κορίτσια, αν και από ότι βλέπω η αποχή το σκ από το forum είναι μεγάλη.

Εγώ πάλι μάλωσα σήμερα, δεν είναι δυνατόν να περάσει μερα που δεν θα τσακωθώ με κάποιον!

Την μπεμπούλα μου δεν την άκουσα σήμερα, ελπίζω μέχρι να κοιμηθώ να κουνηθεί το μωράκι μου.

νεφελακι με ποιον μαλωσες παλι???και γιατι???εμενα η μπεμπουλα κανει πολυ αισθητη την παρουσια της σημερα που ειμαι σπιτι και λιγο πιο χαλαρη και ξεκουραστη.ελπιζω να μην βγει πολυ ζωηρη και χασουμε τον υπνο μας..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Δήμητρα,τι γίνεται με τα παλιόπαιδα που μπαίνουν και κοροϊδεύουν...Αν δεις το είχα πει από την αρχή ότι είναι μούφα και πέσανε να με φάνε!!Καλά δεν παίζονται έτσι...Παίζουν με τον πόνο μας...

καλησπερα κι απο μενα.. απ οτι καταλαβα λετε για τα ποστ που λενε οτι εχασαν τα μωρα τους, ετσι; τα διαβασα κι εγω και πλανταξα στο κλαμα.. αν ειναι αληθεια πως καποιοι παιζουν με τετοια θεματα, τι να πω.. μονο ενας αρρωστος νους θα σκαρφιζοταν κατι τετοιο..

Δήμητρα,τι γίνεται με τα παλιόπαιδα που μπαίνουν και κοροϊδεύουν...Αν δεις το είχα πει από την αρχή ότι είναι μούφα και πέσανε να με φάνε!!Καλά δεν παίζονται έτσι...Παίζουν με τον πόνο μας...

ψεματα λενε κοριτσια κλειδωθηκαν τα θεματα!βλαμενα πιτσιρικια 17χρονα ειναι

Holy Diver

Κορίτσια καλημέρα σας. Διάβασα κι εγώ εκείνο το topic και να σας πω την αμαρτία μου σκεφτηκα πως δεν είναι δυνατόν να εχει συμβει κάτι τέτοιο...Είναι κριμα όμως να μπαινουν στο φόρουμ και να γράφουν ανοησιες διάφοροι άσχετοι με σκοπό να αγχώσουν και να σπειρουν τον πανικό...

Κατά τα άλλα δεν μποροώ να ηρεμήσω γιατι εδω και δυο μέρες δεν έχω αισθανθεί καθόλου το μωράκι μου...εχω πάλι κατι πονάκια κάτω χαμηλά αλλά αυτή τη φορά όχι στις ωοθήκες αλλά προς το κέντρο της κοιλίας και ανησυχώ. Γιατι...:confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα σε ολες.. αγγελα κι εγω εκει που ειπα πως κατι νοιωθω, οτι ειναι το μωρο, εχω μια μερα που δε νοιωθω τιποτα.. ξανα αγωνια λοιπον.. αναμενω την Παρασκευη που θα παω για την αμνιοπαρακεντηση.. και ο Θεος βοηθος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...