Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

fysalidaki ποτε γινεται η επισκληριδιος?ρε κοριτσια απο την στιγμη που σπανε τα νερα ποση ωρα γενναει καποια?κι ολες αυτες τις ωρες θα ποναμε?και ποσο πολυ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι πονοι τοκετου ειναι αποτο 1 μεχρι το 10....την επισκληριδιο σου την κανουν στο ενδιαμεσο,δλδ σε αφηνουν να παρεις μερικους πονους(αν κανω λαθος διορθωστε με)...

76IGp3.png

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα για φυσιολογικό τοκετό και έτσι σας αφήνω στα χέρια της φυσαλίδας και πάω να κάνω ένα μπανάκι γιατί έχω κάτι δουλίτσες.Πολύ όμορφη είναι η παρεούλα σας.Τα ξαναλέμε!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

η επισκληριδιος πρεπει να γινει οταν φτασεις περιπου σε διαστολη 5.. σε διαστολη 10 γεννας...ετσι μου ειπαν εμενα και ετσι μου κανανε...μεχρι τοτε περνας καποιους πονους..οι οποιοι ειναι υποφερτοι αλλα εντονοι..

εμενα εσπασαν τα νερα 4 τα ξημερωματα και γεννησα 12 το μεσημερι..ο πονος αρχισε με το που εσπασαν τα νερα..αρχικα πολυ ηπιος και οσο περναγε η ωρα αυξανονταν...γυρω στις 9+ το πρωι μου εκαναν την επισκληριδιο και μετα χαλαρωσα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ζωζουλα μη φοβασαι τον πονο...εγω ειμαι η πιο φοβιτσιαρα που υπαρχει να φανταστεις...αλλα τοτε δεν φοβομουν...ειναι και η ψυχολογια σου ανεβασμενη και δεν μασας σου λεω....ειναι τελεια εμπειρια ...ακομη και ο πονος...

τα πονακια σου περασαν καθολου;

tt1c3fef.aspx

οοοολα καλα φυσαλιδάκι μου... πήρα και ολες μου τις εξετασεις.. ουτε λευκωματα ούτε ζαχαρα ουτε τπτ.. μονο ο σιδηρος έπεσε αλλά οκ... 8α το αντεξω μουακακακακακκακακκα

με το κληρονομικο δεν ξανασχολουμε, ασχολητε ο δικηγορος... ειναι παρασκευη..αυριο αλλαζω εβδομάδα.. δευτερα εχω γιατρό.. ε νομιζω οτι ειμαι καλα.....

εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

fysalidaki μου ευχαειστω που μου δινεις θαρρος!να δουμε πως θα βιωσω εγω την εμπειρια?η επισκληριδιος ποσο παει εξτρα στην τιμη?μαρααααα καλημερα εισαι σουπερ!fysalida μου περασε ο πονος ναι...τα βραδια που ξυπναω να παω τουαλετα νιωθω βαρος χαμηλα..ρε κοριτσια!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εγω ακομη δεν εχω πρηξιμο...αλλα θυμαμαι που ειχα πρηστει στην κορη μου στο τελος...αρα το αναμενω...

σημερα φοραω στενη μπλουζα και διαγραφεται η κοιλια μου στο μεγαλειο της...οποτε με βλεπουν συναδελφοι την βλεπουν και διαφορετικη αναλογα με το πως καθεται η μπεμπα...τωρα κανουμε μπουγιο απο τη δεξια μερια ....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...