Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα πανε ερι...να σκεφτεσαι θετικα και ολα καλα θα πανε...

και ναι η στιγμη της γεννας ειναι ολα τα λεφτα....οι 9 μηνες ειναι το παλουκι και η γεννα ο παραδεισος...

Πολύ σοφή αυτή η φράση, θα τη λέω και εγώ!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

2 κοριτσακια και 1 αγορακι...πολυ ωραιος συνδυασμος....με το καλο ερι!!!!

ο καημενος ο γιος σου εμπλεξε με γυναικες..ευτυχως εχει τον μπαμπα του για εκτονωση...:D:D:D

Πάντως ιδιαίτερα τώρα θα φροντίζουμε να έχει πιο πολλές προσωπικές στιγμές μαζί του για να μην νοιώθει μόνος...Πότε έχεις ΠΗΤ;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εχω 23 ιουνιου αλλα ο γιατρος μου λεει οτι μεχρι τις 15 μαξ θα εχουμε γεννησει γιατι η μπουμπου φαινεται κατα 1 εβδομαδα μεγαλυτερη και μαλλον θα βγει νωριτερα...θα δουμε...

εσυ ποτε εχεις;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εχω 23 ιουνιου αλλα ο γιατρος μου λεει οτι μεχρι τις 15 μαξ θα εχουμε γεννησει γιατι η μπουμπου φαινεται κατα 1 εβδομαδα μεγαλυτερη και μαλλον θα βγει νωριτερα...θα δουμε...

εσυ ποτε εχεις;

Εγώ έχω αρκετά αργότερα...1η Οκτώβρη αλλά επειδή θα πάω με καισαρική θα πάω λίγο νωρίτερα, μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη....Πάντως το καλοκαίρι είναι πολύ καλή εποχή για γέννα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τι λετε για τη μερα της γεννας....εγω δεν ξερω τι παθαινω αλλα οταν σκεφτω εκεινη τη στιγμη συγκινουμαι (κι ας μην το εχω ξαναζησει)....

να ρωτησω κατι τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο???εγω σκεφτομαι να μην κανω...(αφου πρωτα απ'ολα πανε ολα καλα και κανουμε φυσιολογικο τοκετο)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι λετε για τη μερα της γεννας....εγω δεν ξερω τι παθαινω αλλα οταν σκεφτω εκεινη τη στιγμη συγκινουμαι (κι ας μην το εχω ξαναζησει)....

να ρωτησω κατι τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο???εγω σκεφτομαι να μην κανω...(αφου πρωτα απ'ολα πανε ολα καλα και κανουμε φυσιολογικο τοκετο)

Καλημέρα Hapiness!Εγώ δεν ξέρω να σου πω αν πρέπει να κάνεις ή όχι επισκληρίδιο γιατί δεν έχω γεννήσει φυσιολογικά αλλά πιστέυω ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Πάντως αν αποφασίσεις να την κάνεις να προσέξεις να μην κουνηθείς την ώρα που την κάνεις γιατί εγώ έτσι την έπαθα και δεν με έπιασε και ταλαιπωρήθηκα πολύ....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα Hapiness!Εγώ δεν ξέρω να σου πω αν πρέπει να κάνεις ή όχι επισκληρίδιο γιατί δεν έχω γεννήσει φυσιολογικά αλλά πιστέυω ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Πάντως αν αποφασίσεις να την κάνεις να προσέξεις να μην κουνηθείς την ώρα που την κάνεις γιατί εγώ έτσι την έπαθα και δεν με έπιασε και ταλαιπωρήθηκα πολύ....

1ον φοβαμαι πολυ την διαδικασια της επισκληριδιου...και 2ο (χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια) θα ηθελα να νοιωσω ολη τη διαδικασια...βεβαια μια γυναικα μου ειπε οτι αυτο θα το αποφασισω τις τελευταιες μερες αναλογα με τη διαστολη του τραχηλου....

76IGp3.png

χαπακι καλημερα!!!

εγω ειμαι φαν της επισκληριδιου γιατι ετσι μπορεσα και απολαυσα ολες τις στιγμες της γεννας..πονουσα λιγο και ετσι το απολαμβανα...

βεβαια αν ο τοκετος δεν διαρκεσει πολυ που στο ευχομαι...δεν υπαρχει λογος να κανεις...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

1ον φοβαμαι πολυ την διαδικασια της επισκληριδιου...και 2ο (χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια) θα ηθελα να νοιωσω ολη τη διαδικασια...βεβαια μια γυναικα μου ειπε οτι αυτο θα το αποφασισω τις τελευταιες μερες αναλογα με τη διαστολη του τραχηλου....

Εσύ αποφασίζεις ανάλογα με την περίσταση και με τις αντοχές σου....Εξάλλου δεν σε υποχρεώνει κανείς να την κάνεις.Πάντως σαν διαδικασία δεν είναι κάτι φοβερό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαπακι καλημερα!!!

εγω ειμαι φαν της επισκληριδιου γιατι ετσι μπορεσα και απολαυσα ολες τις στιγμες της γεννας..πονουσα λιγο και ετσι το απολαμβανα...

βεβαια αν ο τοκετος δεν διαρκεσει πολυ που στο ευχομαι...δεν υπαρχει λογος να κανεις...

καλα ακομα εχω καμποσο καιρο μπροστα μου....νοιωθω οτι δεν περναει ο καιρος...αν καταλαβατε θελω να φτασει ο Αυγουστος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...