Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα..δεν προσεχω..τρωω οταν πειναω και οτι μου κανει ορεξη...αλλα τωρα τελευταια επειδη το μωρο εχει ανεβει στο στομαχι δεν μπορω να φαω πολυ...βαραινω αποτομα...και στοπ....μετα ξαναπειναω συντομα αλλα οκ...καλυτερα πολλα και μικρα γευματα παρα λιγα και βαρβατα....

τα αλλα σου παιδακια τι ηλικιες εχουν;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

γεια σου ζωζα...

εχεις μπει και στο μηνα σου τωρα εσυ και θα εχεις ενοχλησεις περισσοτερες....αν συνεχισεις να νιωθεις ετσι να πας να ξαπλωσεις και αν ακομη επιμενουν τα πονακια να παρεις τον γιατρο σου...

tt1c3fef.aspx

κοιτα..δεν προσεχω..τρωω οταν πειναω και οτι μου κανει ορεξη...αλλα τωρα τελευταια επειδη το μωρο εχει ανεβει στο στομαχι δεν μπορω να φαω πολυ...βαραινω αποτομα...και στοπ....μετα ξαναπειναω συντομα αλλα οκ...καλυτερα πολλα και μικρα γευματα παρα λιγα και βαρβατα....

τα αλλα σου παιδακια τι ηλικιες εχουν;

Ναι όντως καλύτερα πολλά και μικρά γέυματα (και καλύτερα όσο πιο υγειινά γίνεται.....).

Έχω ένα γιο 5 χρονών που σήμερα γιορτάζει και μία κόρη 3 ετών.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

αχου να χαιρεσαι το καμαρι σου , τον γιο σου...να ειναι παντα τυχερος στη ζωη του και να εχει υγεια!!!

και την κορουλα σου βεβαιως να χαιρεσαι απλα ο γιος εχει σημερα την τιμητικη του!!!!

tt1c3fef.aspx

τα πονακια δηλαδη τωρα που μπαινω στο μηνα μου ειναι φυσιολογικα?στην επομενη επισκεψη θα μου πει ο γιατρος συμπτωματα τοκετου..αχ φοβαμαι τη γεννααααfysalidaki kai eri εσεισ ειχατε γεννησει φυσιολογικα?πολυ πονο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

τα πονακια δηλαδη τωρα που μπαινω στο μηνα μου ειναι φυσιολογικα?στην επομενη επισκεψη θα μου πει ο γιατρος συμπτωματα τοκετου..αχ φοβαμαι τη γεννααααfysalidaki kai eri εσεισ ειχατε γεννησει φυσιολογικα?πολυ πονο?

Ζώζα μου είναι φυσικό να φοβάσαι αλλά καλό είναι να χαλαρώσεις....Εγώ πάντως δεν μπορώ να σου πω πολλά για τον φυσιολογικό τοκετό γιατί έκανα και τα 2 μου παιδάκια με επισκληρίδιο και καισαρική.Στο πρώτο δεν κατάλαβα τίποτα αλλά στο δέυτερο , αν και καισαρική, ταλαιπωρήθηκα αρκετά γιατί δεν έπιασε καλά η επισκληρίδιος....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι παλι ερι μου!!!!και ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο..παντα ειχα αδυναμια στα κοριτσακια....

Λογικά και η κορούλα σου πρέπει να χαίρεται πολύ που θα έχει αδελφούλα.Εμένα ο γιος μου μου κρατάει μούτρα που δεν έχει αδελφό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ζωζα μου να μη φοβασαι τιποτα...ξερει η φυση...τα πονακια στον 9 ναι μεν ειναι φυσιολογικα αλλα μπορει να ειναι και σημαδια γεννας γιυτο να τα παρακολουθησεις...την ενταση τους, τη συχνοτητα τους...ολα...και να εισαι σε επικοινωνια με τον γιατρο....

εγω φυσιολογικα γεννησα..εκανα επισκληριδιο και ο πονος ηταν υποφερτος...δεν αλλαζω τη στιγμη της γεννας με τιποτα στον κοσμο....ειναι υπεροχη εμπειρια και εμεις ολες πολυ τυχερες που μπορουμε να τη ζησουμε!!!!

tt1c3fef.aspx

δεν νομιζω τωρα να καταλαβαινει και πολυ την διαφορα ερι μου αναμεσα σε κοριτσι και αγορι....θα την δει σττο μελλον ομως...και εγω εχω αδερφη και μαλιστα εχουμε 1 χρονο διαφορα και ειμαστε κολλητες...

tt1c3fef.aspx

ζωζα μου να μη φοβασαι τιποτα...ξερει η φυση...τα πονακια στον 9 ναι μεν ειναι φυσιολογικα αλλα μπορει να ειναι και σημαδια γεννας γιυτο να τα παρακολουθησεις...την ενταση τους, τη συχνοτητα τους...ολα...και να εισαι σε επικοινωνια με τον γιατρο....

εγω φυσιολογικα γεννησα..εκανα επισκληριδιο και ο πονος ηταν υποφερτος...δεν αλλαζω τη στιγμη της γεννας με τιποτα στον κοσμο....ειναι υπεροχη εμπειρια και εμεις ολες πολυ τυχερες που μπορουμε να τη ζησουμε!!!!

Είναι αλήθεια, η στιγμή της γέννας είναι ασύγκριτη....εγώ πολλές φορές κλείνω τα μάτια μου και φέρνω στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές και αισθάνομαι συγκίνηση και χαρά και ανυπομονώ να τις ξαναζήσω......Η πιο γλυκειά ανάμνηση.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

δεν νομιζω τωρα να καταλαβαινει και πολυ την διαφορα ερι μου αναμεσα σε κοριτσι και αγορι....θα την δει σττο μελλον ομως...και εγω εχω αδερφη και μαλιστα εχουμε 1 χρονο διαφορα και ειμαστε κολλητες...

Όσοι έχουν αδελφάκια είναι τυχερά παιδάκια....Εγώ η καημένη είμαι μοναχοπάιδι και αυτό ήταν το μεγάλο μου παράπονο πάντα.....Για αυτό ήθελα να κάνω 3 παιδιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...