Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλα βρε ενα δυορο υπνο εριξα και γραψατε ενα σωρο πραγματα.

Που εισαι βρε Μαρακι ?? τελικα ολα καλα ετσι αντε βρε που ανησυχουσες .Ευχομαι απο εδω και εμπρος ολα καλα .Αυτο με τον θειο τι να πω ..τελικα και να πεθανει καποιος σε τρεχει ειχαμε και εμεις τετοια τρεξιματα και χρεη με τον παππου μου.

Βρε κοριτσια το μωρο το νιωθω μονο απο την μια πλευρα και ανησυχω!!!!!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχουυυυυυ μιλησα με τον πατερα μου μολις εφτασε απο πάνω... ρωτησε λέει την γραμματεα του πρωτοδικειου τι αφορα το χρεος και του ειπε ααα τιποτα λεει χρεοσ στο ιπποκρατιεο νοσοκομειο... χεστηκε σορυ κιολας το ιπποκρατειο δημοσιο νοσοκομειο να βρει το σοι.... 9 χιλιαρικα νοσηλεια?? χεστε με δλδ!!!!! ουτε στο ωνασειο τοσα!

χρεη στο δημοσιο νοσοκομειο σημαινει οτι σε κυνηγαει το ελληνικο δημοσιο

μια χαρα χεστηκε,οταν αρχισει να το διεκδικει ,οποιον βρει θα τον χωσει μεσα,λεμε......δρασε

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Καλα βρε ενα δυορο υπνο εριξα και γραψατε ενα σωρο πραγματα.

Που εισαι βρε Μαρακι ?? τελικα ολα καλα ετσι αντε βρε που ανησυχουσες .Ευχομαι απο εδω και εμπρος ολα καλα .Αυτο με τον θειο τι να πω ..τελικα και να πεθανει καποιος σε τρεχει ειχαμε και εμεις τετοια τρεξιματα και χρεη με τον παππου μου.

Βρε κοριτσια το μωρο το νιωθω μονο απο την μια πλευρα και ανησυχω!!!!!!!!

μα τωρα τι θα κανουμε τον χωροφυλακα στο μπεμπε,εκει θελει εκει βαραει,οχου τωρα

δεν φτανει δηλαδη που εχει τοσο λιγο χωρο,θα του κανονιζουμε και το που θα βαραει

δεν παω καλα σημερα,ε?το παρατηρησατε:tongue::tongue::tongue:

Γκελυ χαχαχαχα ναι τελικα νομιζω εκει το βολευει αρκετα γιατι εκει κοιμαται και πιο ευκολα χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

fairy Προφανως ειναι σε μια μερια και βαραει εκει.. σε λιγο 8α βαρεσει αλλου χοχοοχοχοχ

ναι γκελυ εδρασα και εως την τριτη τακτοποιητε... απεσταλμενος δικηγορος καρδιτασ κλπ κλπ κλπ

ρε μπασ και ειχεσ χρονο να δεισ το αλλο μου θεμα?

dZJip3.png

ευη τελεια καμπυλη,μπραβο,πολυ χαιρομαι οταν εισαι καλα:-P:razz::-P

μαρα σου υποσχομαι οτι θα το δω με ησυχια το σ/κ και την δευτερα θα εχεις νεα μου,θελω να εχω καθαρο μυαλο και ησυχια,αυτες τις μερες πηζω με φπα

ΟΚ?

Διαφημίσεις

ευη τελεια καμπυλη,μπραβο,πολυ χαιρομαι οταν εισαι καλα:-P:razz::-P

μαρα σου υποσχομαι οτι θα το δω με ησυχια το σ/κ και την δευτερα θα εχεις νεα μου,θελω να εχω καθαρο μυαλο και ησυχια,αυτες τις μερες πηζω με φπα

ΟΚ?

nai kale... me to paso sou

dZJip3.png

καλησπέρα κορίτσια , τι κάνετε ?

διάβασα για τα ρούχα που φοράνε στις κλινικές στα νεογέννητα που λέτε αλλά δεν ξέρω πως είναι αυτά. υπάρχει κανένα link να δω στο internet?

ξέρετε πως λέγονται ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια

ευουλα μπραβο για τα καλα αποτελεσματα

ροζ, εγω ειχα παρει τετοια απο το λητω, και τα ειχα ζητησει σαν υπνοσακους - νυχτικακια.

Αγγελα μου, γιατι τοσο αυστηρα τα πραγματα? τι σου ειπε ο διαβητολογος?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...