Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μάρα συγνώμη αλλά μόλις μπήκα και διάβασα αυτό για το θείο σου και με έκανε να γελάσω. Αν είναι δυνατόν, έχεις να τρέχεις και για την μπέμπα. Που ζούμε ρε παιδιά!

Smoutsaki να σου ζήσει η μπέμπα σου! Τυχερή είσαι πάντως που προσαρμόστηκε με την μία. Αλλά παιδάκια θέλουνε κανα δύμηνο. Σήμερα πήρα και τα υλικά για το τσηζκεικ, αύριο θα το επιχειρήσω τρομάρα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fysalidoni ο μπαμπας μου δεν γινεται κα8οτι δεν εχει συμβολαιογραφικό πληρεξουσιο στα χέρια του... οποτε... καλα κρασια

νεφελάκι.. ασε με σου λεω τα ειχα που τα ειχα σκατα με το σοι του πατερα μου τωρα 8α απογινω..

dZJip3.png

οτι 8α χτυπησω κατι..8α χτυπησω... τώρα παγωτο 8α ειναι... το κεφαλι του σογιου του πατερα μου 8α ειναι.. δεν ξερω...σορυ που αργω να απαντησω αλλα ειμαι στα τηλ με δικηγορους και διαφορα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α τωρα διαβασα τις προηγουμενε ςσελίδες...

αγγελα. υπομονη αγαπακι.. οκ δεν ειναι και φριχτες οι τιμές σου με μια 10ημερη διατροφουλα 8α εισαι περίφημα.. και το νεφελάκι μας το ίδιο έκανε και τώρα ποιος την πιάνει

New... Βγηκες για ψώνια κιουρία μ?? με το καλο!!!!!!

Γκέλυ... ΕΚΤΟΝΩΣΟΥ!

ζωζωκα... η κριση μας χτυπαει όλους ωσαν το χταποδι.. ειλικρινά μακάρι να ειχα να σου δώσω λύση αλλά αν ειχα λύση 8α ημουν υποργος οικονομικών και οχι μια ημιτρελη έγκυος!!

σορυ αν ξέχασα καμία και τωρα ετοιμαστητε για τιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που συνεβη στο σοι του πατέρα μου

Ο θειος μου ο μεγαλος δυστυχώς απεβιωσε πριν κανα 4μηνο... πιο πριν ειχε κάνει εγχειρηση και ειχε βαλει έναν βηματοδότη αξίας 30.000 ευρω. τα 25.000 τα καλυψε το ταμειο του. Τα υπολοιπα 5.000 λογικα 8α περιμενε καποιος να τα καλυψει η οικογένεια του... συζυγος και δυο γιοι 40 ετών ο καθένας. ΑΜ ΔΕ! ο άνθρωπος πέθανε, τα πανεξυπνα ξαδερδια μου εκαναν αποποιοηση κλήρονομιάς στα καπάκια (οτι περιουσια ειχει ο μπαρμπας τους την ειχε δώσει μακράν πιο πρίν) και τώρα η εταιρεια του βηματοδοτη ζητάει τα λεφτά της απο αδερφια ΚΑΙ ανηψια... ο μπαμπάς μου ειναι πάνω καρδίτσα και κάνει κ αυτος αποποίηση κληρονομιάς και εγώ 8α μιλησω με την ξαδερφη μου να την κανουμε εδώ σε συμβολαιογράφο γιατι ταξιδι ΔΕΝ κανω

και λέω εγώ τώρα.... ειναι παιδιά τώρα αυτα?? να εξευτελίζετai μετα θανατον ο πατερας τους για 5 χιλιάρικα?

Κορίτσια καλησπέρα ,

Με το καλό να υποδεχτείτε όλες τα μωράκια σας:P:p:p:p:p:p:p

Σας διαβάζω ,αφού με κάποια κοριτσάκια τα λέγαμε και στο ΄ποτε θα γίνω μανούλα΄.

Είδα Μάρα το μήνυμα σου και με αφορμή αυτό , να σας πω κι εγώ να γελάσετε

Πριν 2-3 χρόνια πέθανε η μεγάλη αδερφή του μπαμπά μου - τον οποίο είχαμε χάσει 2 χρόνια πριν.

Η θεία είχε μια κάποια περιουσία και δεν είχε παιδιά, μόνο 4 ανίψια όπου υποτίθεται θα πήγαινε η περιουσία της.

Εεεεε , λοιπόν ξέρετε τι άφησε σε μένα και την αδερφή μου ?

Το αυτοκίνητο της FORD FIESTA , το οποίο επειδή το είχε πάρει με δάνειο το χρωστούσε , παρακαλώ ......

ένα αυτοκίνητο στα 2 και με χρέος 6000 , συν το σήμα , την ασφάλεια κλπ κλπ

Πώς σας φαίνεται ? και έχασα μέρα κι εγώ απο την δουλειά μου να πάω να κάνω αποποίηση και μετά να με παίρνουν απο την τράπεζα να ζητάνε τα χαρτιά της αποποίησης κλπ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Κιττυ μου την αποποιηση πως την έκανες? αυτοπροπσωπως? μηπως ξερεις αν μπορώ να εξουσιοδοτησω τον δικηγορο της οικογενειας του θείου μου να παει? να κανω 410 χιλιομετρα 8 μηνων σχεδον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

dZJip3.png

ξαναηρθα κοριτσια

μαρα μια χαρα η καμπυλη σου

γιατι να κανεις ταξιδι για την αποποιηση

ορισε εναν συμβολαιογραφο ,αντιπροσωπο σου και θα συνεργαστει αυτος με τον συμβολιαογραφο της πατριδας σου για να συνταξουν την αποποιηση

θα στειλουν τα χαρτια ,θα τα υπογραψεις μπροστα στον εδω συμβολαιογραφο και τελος.....δεν βλεπω θεμα για σενα,ολα θα γινουν

"υπηρεσιακα"

να τα βρουν οι νομικοι,ξερουν αυτοι....... :wink::wink::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

τελικα

πληρωσα 8 ωρες για καθαρισμα ενος τεσσαριου,χωρις παιδια!!!!!

ελεος και σιδερο τιποτα

τα εχω παρει στο κρανιο,εχω και τον αντρα μου,να με τρεχει συνεχεια με το γραφειο

κι εγω σερνομαι,δεν αντεχω πολλες ωρες στο γραφειο,ξεχναω,δεν εχω κεφι να μιλαω με ολους τους πελατες....αυτα...δεν φτανουν........

Κιττυ μου την αποποιηση πως την έκανες? αυτοπροπσωπως? μηπως ξερεις αν μπορώ να εξουσιοδοτησω τον δικηγορο της οικογενειας του θείου μου να παει? να κανω 410 χιλιομετρα 8 μηνων σχεδον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Ε , ναι σε καταλαβαίνω !!!!

Εμείς , την κάναμε αυτοπροσώπως ( έκανε και η μητέρα μου ) , αλλά νομίζω οτι μπορείς να εξουσιοδοτήσεις τον δικηγόρο. Και εμεις είχαμε κάνει για κατι χαρτιά που χρειαζόντουσαν και στο τέλος πήγαμε για 10 λεπτά στπ πρωτοδικείο - δεν θυμάμαι ακριβώς.

Πάρε τον δικηγόρο και πες του οτι είναι αδύνατον να πας ή αλλιώς ας περιμένουν......πρέπει να υπάρχει και ένα περιθώριο

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

κελακο εχεις δικιο..ηδη μιλησα με φιλο δικηγορο ο οποιος έχει εμπιστο φιλο δικηγορο στην καρδίτσα και 8α το ρυθμισει το θέμα.. και επιπροσθετως 8α ριξει και μια ματιά περι του τι αφορα αυτο το χρεος γιατι ρε κοριτσια,... υποτιθεται οτι ο 8ειος ειχε ασφαλεια δημοσιου... ο βηματοδοτης εκανε 5 χιλιαρικα τα οποια σε 4 μηνεσ εγιναν 9!!!! και ο πατερας μου εχει βαλει βηματοδοτη και δεν πληρωσαμε τπτ.. και επισης ειναι ΚΟΥΛΟ ιδιωτικη εταιρεια να ψαχνετε τοσο πολύ.. συνηθως τα ζητανε απο τα ταμεια αυτα τα λεφτά... ο γιος του 8ειου εχει κυρηξει 2 φορες πτώχευση μετα απο υπερ δανεισμο σε τραπεζεσ.. και λεω εγω τώρα.. ΤΟΣΟ επισταμενα μονο τραπεζες ψάχνουν.. μην ειχε παρει ο μπαρμπας κανα δάνειο για τον γιο??? και εμεινε απλήρωτο?? και τωρα τους επιασε κολοπιλάλα?

dZJip3.png

ποιο περιθωριο κιτυ μου,,, εως 4 μαιου οτι γινει... 4 μηνεσ πε8αμενος ειναι ο μπαρμπας και ΧΤΕΣ μας ενημερωσαν.. και μην φανταστεις.. ενα τηλ στον πατερα μου μονο τυπου νταξ ανεβητε καρδιτσα να υπογραψετε ενα χαρτάκι.. κανεις δνε ξέρει τπτ και κανεις δνε μιλάει... και καλα μην μαθευτει στο σοι.. το οτι το εμαθε ολη η καρδιτσα τώρα... ποσως!

dZJip3.png

βαλε τους νομικους να δρασουν γρηγορα ,να βγαλετε την ουρα σας απεξω γιατι η υποθεση βρωμαει πολυ

σιγουρα αν ζητησεις απο τον γιατρο σου θα σου δωσει και χαρτι οτι δεν μπορεις να ταξιδεψεις και ολα θα ειναι ευκολοτερα

δεν ντρεπονται λιγο,τα εχουν κανει σκ@τ@ με τα πορτοφολια τους και πανε να μπλεξουν και αλλους

τελικα επειδη τα γραπτα μενουν ,πρεπει να πιουμε καφε κανονικο

να σου πω εγω για σογια και ααααααλλα να σου σηκωθει η τριχα

να βγει η μπεμπα απο την κοιλια να αρχιζει να μουτσωνει προς πασα κατευθυνση,που ακομη δεν γεννηθηκε το πουλακι,θα βρεθει μπλεγμενο,με τα οικονομικα των ξαδελφων,μη χεσω....

τα πηρα στο κρανιο λεμε σημερα:mad::mad::mad:

ποιο περιθωριο κιτυ μου,,, εως 4 μαιου οτι γινει... 4 μηνεσ πε8αμενος ειναι ο μπαρμπας και ΧΤΕΣ μας ενημερωσαν.. και μην φανταστεις.. ενα τηλ στον πατερα μου μονο τυπου νταξ ανεβητε καρδιτσα να υπογραψετε ενα χαρτάκι.. κανεις δνε ξέρει τπτ και κανεις δνε μιλάει... και καλα μην μαθευτει στο σοι.. το οτι το εμαθε ολη η καρδιτσα τώρα... ποσως!

αχ....τι να πω !!!! αλλά δεν μπορεί θα γίνεται με κάποιο τρόπο, τόσα γίνονται με εξουσιοδοτήσεις κ πληρεξούσια. Βέβαια πληρεξούσιο θέλει συμβολαιογράφο......

θα βρεις εσύ τον τρόπο;);););)

cad313a91b.png

αχουυυυυυ μιλησα με τον πατερα μου μολις εφτασε απο πάνω... ρωτησε λέει την γραμματεα του πρωτοδικειου τι αφορα το χρεος και του ειπε ααα τιποτα λεει χρεοσ στο ιπποκρατιεο νοσοκομειο... χεστηκε σορυ κιολας το ιπποκρατειο δημοσιο νοσοκομειο να βρει το σοι.... 9 χιλιαρικα νοσηλεια?? χεστε με δλδ!!!!! ουτε στο ωνασειο τοσα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...