Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

τις βρηκα..μοιαζουν οι τιμες μας...

οι τιμες μου ειναι οι εξης.

νηστεια.96

1 ωρα.145

2ωρα.122

3ωρα.73

και εμενα ο δικος μου ειπε μια χαρα ειναι...

αντε βρε χαγιο μας τρομαξες..λεω και εγω θα γραψει τωρα κανα 200...:shock:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oyf janar8a... φυσαλιδονι δεν φαντα;ζεσαι ποσο ηρεμησα μετα την καμπυλη και τα αποτελέσματα της.. ειχα ενα αλφα αγχψος καθως δεν προσέχω ιδιαίτερα και γενικά ειμαι πολύ απειθαρχη... ευτυχώς δοξα την παναγίτσα ειμαστε και οι δυο μια χαρούλα!!!!

εσυ τι νεα? τι κανει η μικρουλα?

dZJip3.png

α τωρα διαβασα τις προηγουμενε ςσελίδες...

αγγελα. υπομονη αγαπακι.. οκ δεν ειναι και φριχτες οι τιμές σου με μια 10ημερη διατροφουλα 8α εισαι περίφημα.. και το νεφελάκι μας το ίδιο έκανε και τώρα ποιος την πιάνει

New... Βγηκες για ψώνια κιουρία μ?? με το καλο!!!!!!

Γκέλυ... ΕΚΤΟΝΩΣΟΥ!

ζωζωκα... η κριση μας χτυπαει όλους ωσαν το χταποδι.. ειλικρινά μακάρι να ειχα να σου δώσω λύση αλλά αν ειχα λύση 8α ημουν υποργος οικονομικών και οχι μια ημιτρελη έγκυος!!

σορυ αν ξέχασα καμία και τωρα ετοιμαστητε για τιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που συνεβη στο σοι του πατέρα μου

Ο θειος μου ο μεγαλος δυστυχώς απεβιωσε πριν κανα 4μηνο... πιο πριν ειχε κάνει εγχειρηση και ειχε βαλει έναν βηματοδότη αξίας 30.000 ευρω. τα 25.000 τα καλυψε το ταμειο του. Τα υπολοιπα 5.000 λογικα 8α περιμενε καποιος να τα καλυψει η οικογένεια του... συζυγος και δυο γιοι 40 ετών ο καθένας. ΑΜ ΔΕ! ο άνθρωπος πέθανε, τα πανεξυπνα ξαδερδια μου εκαναν αποποιοηση κλήρονομιάς στα καπάκια (οτι περιουσια ειχει ο μπαρμπας τους την ειχε δώσει μακράν πιο πρίν) και τώρα η εταιρεια του βηματοδοτη ζητάει τα λεφτά της απο αδερφια ΚΑΙ ανηψια... ο μπαμπάς μου ειναι πάνω καρδίτσα και κάνει κ αυτος αποποίηση κληρονομιάς και εγώ 8α μιλησω με την ξαδερφη μου να την κανουμε εδώ σε συμβολαιογράφο γιατι ταξιδι ΔΕΝ κανω

και λέω εγώ τώρα.... ειναι παιδιά τώρα αυτα?? να εξευτελίζετai μετα θανατον ο πατερας τους για 5 χιλιάρικα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ma τα γαιδουρια.... οκ και πες οτι δεν ειχαν 5 χιλιαρικα... το σοι του πατερα μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ας έλεγαν... 8ειοι, ξαδερφια και λοιποι συγγενεις, βαλτε ολοι απο 50 ευρω να παρουμε τον βηματοδότη του μπάρμπα μην πάει άκλαυτος.. παρά τον έγραφαν παραδειγματικά στα @@ τους και μετά... σφυριξαν αδιάφορα... τι να πω... γαιδουριά να το πώ? ξεφτιλα να το πώ? αδιαφορία να το πώ???

dZJip3.png

Διαφημίσεις

λολ! ειχα και εχω τοσα νευρα με το θεμα του 8ειου που ουτε η καμπύλη με ηρεμησε! μολις μου ειπε ο δικηγορος μου οτι πρεπει να παω αυτοπροσώπως να την κανω ή μνε συμβολαιογραιφκό εξουσιοδοτηρι να πάει τρίτος... και επισης πρεπει οταν γεννηθει η μικρή να κανω ΚΑΙ Για την μικρή αποποίηση ώς ασκουσα την γονικη μεριμνα της... και ρωταω τώρα.. ΠΟΙΟΝ να στείλω? και πες οτι στελνω εναν κλητηρα απο εδώ... εισητηρια, διαμονη, κοστος... δλδ 8α πληρωσω κ απο πάνω την γαιδουρια των ξαδερφών μου??? ΠΙΦ! ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ!

dZJip3.png

ακου φαση ρε...

δεν παμε καλα...

κοιτα μπλεξιματα εκει που δεν το περιμενεις....

ο μπαμπας σου δεν ειναι ειπες στην καρδιτσα;;δεν μπορει να κανει κατι αυτος;;;λεω κοτσανα;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...