Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Παρασκευή σήμερα και είμαι κλεισμένη μόνη μου στο σπίτι.

Ο άντρας μου έχει διανυκτέρευση και εγώ από τα νεύρα μου δεν θέλω να δω κανέναν άλλο.

Η μπεμπούλα μου σήμερα δεν κουνήθηκε καθόλου και με έχει ανχώσει.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fifi μου με το καλο ολα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου..κι εγω σημερα ειμαι νταουν γιατι η οικονομικη κριση εχει επηρεασει και την δικη μας επιχειρηση και ωρες ωρες απογοητευομαι...τροφιμα κανουμε εμποριο και χαρτικα και δεν κινειτε φυλλο στην αγορα...αυτα..νεφελακι μου μην αγχωνεσαι καλα ειναι η μπεμπουλα σου..κοριτσακια πτωμα ειμαι παλι απο το πρωι στη δουλιτσα......δημητρουλα μου καλα τα λες με τα κιλα ..εγω ειμαι 23 εβδ.και 3 ημ.και εχω παρει 6-7..πολλα ειναι....τωρα σκεφτομαι τις εξετασεις τις γενικες και την καμπυλη ζαχαρου..φοβαμαι πολυ:mad:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσια μου πηγα στην γενετιστρια και μου εδωσε μεγαλο κουραγιο και μου ειπε οτι πιστευει οτι η μικρη μου δεν εχει τιποτα. Τωρα κανω υπομονη και εχω πιστη για το Λονδινο!!!

fifiiiiiiiiiii ολα καλα θα πανε να το ξερειιιιιιις

εγω εχω το καλυτερο προαισθημα για το κοριτσακι σου!

αυτη να ξερεις θα γινει κατι σπουδαιο οταν μεγαλωσει!σταρ?διασιμη?επιστημων?κατι μεγαλο παντως γιατι απο τωρα κανει μπαμ!!!:tongue::tongue:

Holy Diver

Κοριτσια μου πηγα στην γενετιστρια και μου εδωσε μεγαλο κουραγιο και μου ειπε οτι πιστευει οτι η μικρη μου δεν εχει τιποτα. Τωρα κανω υπομονη και εχω πιστη για το Λονδινο!!!

Ωραία Φιφούλα μου, να πάρεις λίγο τα πάνω σου. Υπομονη και συμφωνω με την Δήμητρα. όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσια το νοιωθω οτι με σκεφτεστε ,και γω σας τα λεω και σας νοιαζομαι σαν οικογενεια μου τι να πω... Οταν ολες θα γεννησουμε με το καλο και περασουν οι πρωτες δυσκολες ημερες εγω θα αναλαβω να οργανωσω την 1η μας συναντηση του καφε " Τριμηνο και αγχος" φυσικα με επιτιμες καλεσμενες Δημητρα και Σμουτς. Καλο Σαβατοκυριακο σε ολες σας και πολλα φιλακια στις κοιλιτσες σας

φιλακια φιφη μου κ φιλακια κ στο κοριτσακι σου!!ολα θα πανε καλα να το θυμασαι ολη η θετικη μασ ενεργεια ειναι μαζι σας!παλι θα τους διαψευσει ολους η κορη σου!!!ειναι μεγαλη καπατσα :tongue:

Holy Diver

Καλημερα κορίτσια.

Εμένα γύρισε ο άντρας μου από την διανυκτερευση και μου έφερε πρωινό. Επεσα με τα μουτρα κυριολεκτικα.

Την μπεμπούλα χθες δεν την ένιωσα καθόλου, ελπιζω να είναι καλά και να κουνηθεί σήμερα.

χα χα χα χα!νεφελακο εχεις πλακα!εγω στη δουλεια κοριτσια κρυωνωωωω!κι εγω πεινουσα το πρωι εφαγα μια τυροπιτα γιατι χθες βραδυ τιποτα..φοβαμαι μη παχυνω παρα πολυ και απο την αλλη δε ξερω τι διαιτα-διατροφη να κανω αυτο το δεκαημερο μεχρι την καμπυλη ζαχαρου..μακαρι να βγει καλη και μετα θα φτιαξω ενα ταψακι εκ μεκ που το πετυχαινω τελεια!και καλα θα βγαλωωωω ολο το αχτιιι μουυυυυ:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Νεφελάκι μου,τα μωράκια μας δεν τα νιώθουμε κάθε μέρα!!!!!!Μην ανησυχείς!!!!!Φιφη μου το πόσο χάρηκα δεν μπορείς να φανταστείς!!!Και επιμένω πώς είναι δυνατόν να λέει έτσι εύκολα ένας γιατρός να ριχτεί ένα αγγελούδι!!!!Μην ξαναπάς σε αυτό το γιατρό σε παρακαλώ!!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!Θα δεις που και ο Νικολαιδης καλά νέα θα σου πει!!!!Είσαι πολύ τυχερή που θα τον συναντήσεις!!!!!Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα του και ο άνθρωπος είναι η απόλυτη κορυφή!!

Η ληψη τροφοβλαστης δεν μπορει να ψαξει για ολα τα συνδρομα. Υπαρχουνε 4000 συνδρομα που κανεις δεν μπορει να τα προβλεψει. Μονο απο καποιες ενδειξεις και παλι δεν ειναι σιγουρο. Εγω θα δω τον καθηγητη Νικολαιδη που τον χαρακτηριζουν τον πατερα της υπερηχογραφιας. Εχει απιστευτη πειρα σε προβληματικες εγκυμοσυνες και οσους γιατρους ρωτησα στην Ελλαδα τον προσκυνανε

φίφη μου έχω μείνει αναυδη!!! Εχω νευριάσει απίστευτα. Πως ο καθένας ελαφρά την καρδία λέει να τερματίσεις έτσι μια εγκυμοσύνη :mad::shock::shock:. Δε μπορώ να το δεχτώ να παίζουν έτσι με την ψυχολογία μας!!!! Ο Νικολαϊδης που θα πας έιναι όντως ο καλύτερος στον κόσμο και ο δικός μου υπερηχολόγος εχει ειδικευτεί δίπλα του. Μην ξαναρωτήσεις κανένα και να πας μόνο σ'αυτόν. Προσεύχομαι κορίτσι μου να σου πάνε όλα καλά και να βγείτε νικητές και οι 3 σας. Εχεις μεγάλη ψυχή και δύναμη και είαμι σίγουρη ότι θα πάνε όλα πολύ καλά. Αν και δε σε έχω γνωρίσει σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα και θα περιμένω να ακούσω τα καλύτερα νέα . Φιλιά πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

χα χα χα χα!νεφελακο εχεις πλακα!εγω στη δουλεια κοριτσια κρυωνωωωω!κι εγω πεινουσα το πρωι εφαγα μια τυροπιτα γιατι χθες βραδυ τιποτα..φοβαμαι μη παχυνω παρα πολυ και απο την αλλη δε ξερω τι διαιτα-διατροφη να κανω αυτο το δεκαημερο μεχρι την καμπυλη ζαχαρου..μακαρι να βγει καλη και μετα θα φτιαξω ενα ταψακι εκ μεκ που το πετυχαινω τελεια!και καλα θα βγαλωωωω ολο το αχτιιι μουυυυυ:lol::lol::lol:

Ζωζα μου φάε ότι θες μέχρι την καμπύλη δεν έχει σχέση. Η καμπύλη γίνεται για να δουμε το ρυθμό που μεταβολίζει ο οργανισμός μας τη γλυκόζη και είναι ανεξάρτητος από τη διατροφή μας. Γι'αυτό τη θέλουν οι γιατροί. Μπορεί να έχεις πολύ καλές μεμονομένες τιμές στο γενικό έλεγχο αλλά η καμπύλη να μην είναι καλή γιατί καις τη γλυκόζη πιο αργά απ'ότι πρέπει. Πάντως και τέλεια να μη βγεί μην αγχωθείς γιατί είναι λίγες οι φορές που δε μπορείς να το ρυθμίσεις με μια σχετική δίαιτα. Απλά το βράδυ πριν την εξέταση να φάς ένα ελαφρύ γεύμα χωρίς πολλά λιπαρά. καλή επιτυχία.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Κορίτσια το έγραψα και στο 1ο τρίμηνο του parents.Έχω αγχωθεί πολύ.Πείτε μου τη γνώμη σας...

"Κορίτσια,χρειάζομαι την εμπειρία σας!!Εντελώς τυχαία παρατήρησα κοιτάζοντας τα χαρτιά μου από τα αποτελέσματα της αυχενικής ότι η τιμή της ελεύθερης β-hcg είναι παθολογική συγκεκριμένα ΜοΜ 3,312.Η Papp A είναι φυσιολογική 1,488 ΜοΜ.Το θέμα είναι ότι το ποσοστό για σύνδρομο ντάουν με αυτά τα αποτελέσματα και την αυχενική διαφάνεια (1.7) μου βγήκε 1/15.156.Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ήμουν πολύ αδύνατη στην εξέταση λόγω των εμετών.Το θέμα είναι ότι όταν τηλεφώνησα στον γιατρό αν χρειάζεται να κάνω το α τεστ στην 16η εβδομάδα μου είπε ότι η papp a είναι καλή και δε χρειάζεται.Έχει τύχει σε καμία να είχε τόσο υψηλή ελεύθερη χοριακή και το παιδάκι της να ήταν υγιές???Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου και ντρέπομαι να πάρω να ρωτήσω τον γιατρό...Τι ήθελα και τα κοίταξα τα χαρτιά..."

Δεν εχω ιδεα για την Bhcg τι σημαινει αυτη , να κατσω να τα κοιταξω και εγω.Παντως η αυχενικη σου διαφανεια σου βγηκε καλη .Αχ αγχωθηκα παω να δω τι ειναι αυτη η τιμη και τι ειχε βγαλει εμενα τωρα.

Κοριτσια εγω εχω αγχωθει παρα πολυ με την β επιπεδου , εχθες ειδα ονειρο με μωρακι και ξυπνουσα στον υπνο μου με το αγχος της β επιπεδου .

Πηγα μια βολτα σημερα και ουτε τολμησα να μπω να δω τα μπεμπε .....φοβαμαι μην βιαστω και κοιταω .

Φιφη μου πολυ ευχαριστα τα νεα με την γεννετιστρια σου .Ειμαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα .Πηγαινε και στο Λονδινο να σου φυγει η ιδεα περισσοτερο και εκει ειμαι σιγουρη οτι θα σου πουν πολυ ευχαριστα νεα .Θα περιμενουμε και σε σκεφτομαστε !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy baby μπορω να καταλαβω το αγχος σου γιατι το περασα..αλλα μετα την εξεταση οταν ολα θα εχουν παει καλα θα νιωθεις Υ ΠΕ Ρ Ο Χ Α!ειναι απεριγραπτη χαρα!εγω παντως βλεπω να μου βγαινει ζαχαρο..γιατι στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα γυρω στο 95!παντως αυτο για την διψα που λενε οτι συμβαινει οταν εχει καποιος ζαχαρο δεν το εχω..τι να πω δε θελω να μπω στη διαιτα και στις ενεσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...