Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ζιπουνακια λεω να παρω καμια 10ρια..ισως και περισσοτερα γιατι αυτα τα αλλαζεις συχνα...

τωρα για φορμακια εξωτερικα θα παρω λιγα γιατι ξερω οτι θα μου φερουν αλλα εχω και καποια απο την αδερφη μου που θα με βολεψουν...

η αδερφη μου λεει οτι η μαια της ειχε πει τα νεογεννητα να φορουν φορμακια με ποδαρακια γιατι κρυωνουν αρκετα τις πρωτες μερες της ζωουλας τους...η αδερφη μου γεννησε 30ιουλιου...τι να πω, μου φαινεται οτι θα σκαει το καημενο...

θα παρω καποια και εγω 2-3 ολοσωμα για το φοβο των ιουδαιων παντως...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ,ουτε εγω ξερω τι να ψωνισω,θα παρω την λιστα και θα παω με την μανα μου βεβαια,γιατι ο αντρας αυτα τα βρισκει ολα περιττα

βοηθαει βεβαια που του ειπε η πεθερα μου "εμεις παιδακ μου ειχαμ μπουρνουζκια κ πανες και σε τλιγαμαν,σεις τι τα θετε ολα τουτα?":confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Παιδιά να σας προτείνω κάτι και εγώ;Για τις πρώτες μέρες και κυρίως νύχτες, είχα βολευτεί πάρα πολύ με τα φορμάκια που είναι σαν αυτά του μαιευτηρίου χωρίς καθόλου πόδια δηλαδή ...Ήταν πολύ βολικά γιατί όταν κοιμόταν δεν το παίδευα πάρα πολύ για να το αλλάξω.Πάντως τα πιο βολικά εσώρουχα είναι τα σταυρωτά,τα πιο βολικά ρούχα αυτά που κουμπώνουν μπροστά και τα πιο άβολα ρούχα αυτά που κουμπώνουν πίσω ή κάτω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Πάντως είσαστε τυχερές γιατί γεννάτε καλή εποχή που τα ρούχα στεγνώνουν εύκολα και έτσι δεν θα χρειαστείτε πάρα πολλά, θα πλένετε και την άλλη ημέρα θα είναι έτοιμα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Fairy εβγαλα μια κάρτα που μαζευεις πόντους και στους 1500 πόντους σου δίνουν 100 ευρώ δωροεπιταγή. Ηδη τους έφτασα με τα χθεσινά ψώνια και τώρα που θα πάω για συμπληρωματικά θα την εξαργυρώσω. Καροτσάκι θα πάρω απο το ιντερνετ που το βρήκα 300 ευρώ φτηνότερο από τα λητώ. /ασχετο... πόσο ηλιθιες είναι οι πωλήτριες στο τμήμα με τα καροτσάκια:confused:

Εγώ ήξερα πολύ περισσότερα από αυτές και μου σπάσαν τα νευρα :mad::-x:-x.

Τους ζήτησα να μου πουν το καρότσι που θέλω να δω τα διαθέσιμα χρώματα και μου λέγανε ότι δεν το βγάζουν σε τριο (που το βγάζουν!) και δεν ξέρουν ποια χρωματα φέρνουν τα λητω :shock::shock::shock: και αλλα τετοια κουλα. Φευγοντας με ρωτάει "δε θελετε να μάθετε και την τιμή?" και της απάντησα "γιατί εσείς την ξέρετε???" γυρισα την πλάτη κα έφυγα!!! Ε μα πια!

Τεσπαν, ας είναι καλά η τεχνολογία!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αυτο το νυχτικακι που λες , μου ειπε η ξαδελφη μου οτι ειναι πολυ βολικο για αρχη , τους το φορανε και στα μαιευτηρια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy εβγαλα μια κάρτα που μαζευεις πόντους και στους 1500 πόντους σου δίνουν 100 ευρώ δωροεπιταγή. Ηδη τους έφτασα με τα χθεσινά ψώνια και τώρα που θα πάω για συμπληρωματικά θα την εξαργυρώσω. Καροτσάκι θα πάρω απο το ιντερνετ που το βρήκα 300 ευρώ φτηνότερο από τα λητώ. /ασχετώ... πόσο ηλιθιες είναι οι πωλήτριες στο τμήμα με τα καροτσάκια:confused:

Εγώ ήξερα πολύ περισσότερα από αυτές και μου σπάσαν τα νευρα :mad::-x:-x.

Τους ζήτησα να μου πουν το καράτσι που θέλω να δω τα διαθέσιμα χρώματα και μου λέγανε ότι δεν το βγάζουν σε τριο (που το βγάζουν!) και δεν ξέρουν ποια χρωματα φέρνουν τα λητω :shock::shock::shock: και αλλα τετοια κουλα. Φευγοντας με ρωτάει "δε θελετε να μάθετε και την τιμή?" και της απάντησα "γιατί εσείς την ξέρετε???" γυρισα την πλάτη κα έφυγα!!! Ε μα πια!

Τεσπαν, ας είναι καλά η τεχνολογία!

Και εγώ την πάτησα έτσι στο πρώτο μου παιδί και έτσι πήρα το καρότσι που ήθελα αλλά σε χρώμα που δεν μου άρεσε πολύ γιατί μου είπαν τότε ότι δεν βγαίνει σε άλλο ( που φυσικά και έβγαινε.....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Νew mammy αχ μην μου λες για τις πωλητριες αμα ειναι ασχετες με νευριαζουν .

Ποιο καροτσι θα παρεις ???

Εγω για igglesina λεω και καθισμα αυτοκινητου maxi cosi ειναι τα καλυτερα και κρατανε για πιο μεγαλο παιδακι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αυτο το νυχτικακι που λες , μου ειπε η ξαδελφη μου οτι ειναι πολυ βολικο για αρχη , τους το φορανε και στα μαιευτηρια.

Ναι είναι απίστευτα βολικό.Εμένα μου το πρότεινε η παιδίατρος και έφαγα τον κόσμο για να τα βρω.Παντού μου έλεγαν ότι δεν τα πουλάνε στο εμπόριο και τελικά τα βρήκα στα καταστήματα ΗΡΑ.Ήταν από τα πιο σημαντικά πράγματα που αγόρασα για τον πρώτο καιρό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Σε ποιο Λητω πηγες???

Τότε που την πάτησα έτσι πριν από 5,5 χρόνια είχα πάει στης Καλλιθέας αλλά τώρα έχει κλείσει αυτό.Από τότε που έκλεισα πάω στην Πειραιώς.Πήγα πάλι την προηγούμενη εβδομάδα για ρούχα εγκυμοσύνης αλλά αυτή τη φορά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τα ρούχα και από την πωλήτρια.Έβγαλα και εγώ κάρτα γιατί μου κλέψανε την παλιά.Μη νομίζεις ήδη έδωσα μόνο για ρουχα 500 ευρώ....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...