Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σας ειπα οτι σημερα θα τσακωθω με την κυρια που μας καθαριζει?

τα νευρα μου

εχει μετατρεψει το σπιτι σε αχουρι

δεν μπορω να καθησω σε κανενα δωματιο και κοπαναει συνεχως τα πραγματα μας

μηπως φταιω εγω που το βλεπω ετσι

τι να κανω ,εχω και δουλεια,δεν μπορω να φυγω

να παω μια βολτα,κατι

να μην μπορω σε γ@#@#@#το να κανω και εγω δουλειες:mad::mad:

δεν θα ειχα αναγκη κανεναν

θα ειχα τελειωσει ολο το σπιτι τωρα ,απο τις 8.30 που ασχολειται,η κυρια

τι να κανω βρε κοριτσια

δεν θελω να της τα χωσω αλλα δεν το βλεπω να το αποφευγω :mad::confused::mad::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

New mammy καλοριζικα τα επιπλα , πολυ ομορφα ολα .Στο λητω σου καναν καμια δωροεπιταγη δωρο? καροτσι πηρες?

Εχω ψιλοαγχωθει και εγω με ολα βρε κοριτσια

με πηρε και μια φιλη και μου ελεγε οτι και αυτηνης της ανεβηκε το ζαχαρο εμενα ο δικος μου γιατρος δεν μου κανει αυτη την εξεταση .Θα παω να κανω εξετασεις γενικες και ουρων και ζαχαρο απο αυτες αλλα γλυκοζης δεν μου εχει δωσει.

Ελπιζω να πανε καλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ.FAIRY ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΑΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ..ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΧΑΛΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Αγγέλα μου και εμένα ήτανε ανεβασμένη η καμπύλη και πήγα σε ενδοκρινολόγο. Μου έδωσε αρχικά μία διατροφή που απευθυνότανε σε έγκυο, δεν μου απαγόρεψε να τρώω τίποτε εκτός από γλυκά στην αρχή και να μετράω το ζάκχαρο στο σπίτι 4 φορές την ημέρα. Μετά από μία εβδομάδα ξαναπήγα με τις μετρήσεις και όλα πήγανε καλά. Γι αυτό να μην ανγχώνεσαι καθόλου. Σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ όταν το έμαθα ήμουνα χάλια. Αλλά το μωράκι σου δεν επηρεάζεται, μια χαρά είναι. Και εσύ αν προσέξεις λίγο να δεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ είχα πάρει όμως 10 κιλά στην 26η-27η εβδομάδα και τώρα έχω χάσει 3. Οπότε καλό μου έκανε η διατροφή. Πλέον συνεχίζω να προσέχω γιατί δεν θέλω να πάρω κιλά και σενεχίζω να μετράω και το ζάκχαρο, αλλά οι μετρήσεις είναι πολύ καλές. Πλέον μπορώ να τρώω και γλυκάκι αρκεί να περπατάω μου είπε λίγο μετά. Ολα καλά θα πάνε, μην στεναχωριέσαι.

Newmummy καλορίζικα τα έπιπλάκια, είναι όλα πάρα πολύ όμορφα. Με το καλό να έρθει το μωράκι και να τα χαρήτε όλοι μαζί.

Διαφημίσεις

γκελυ να καθοδηγησεις την καθαριστρια οπως θες εσυ...τοσα λεφτα της δινεις και να σου κανει τη δουλεια μιση;

ζωζα ολες οι δουλειες εχουν τα κατω τους αυτη την περιοδο...ελπιζω να επανελθουν....

νεφελακο που ησουν βρε;ψωνιζες;;;χαιρομαι που εχει ρυθμιστει το σακχαρο σου...:D:D

αισθητη η απουσια της κυρα μαρας παντως...ειναι η ψυχη της παρεας!!!

μαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα;;;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Γκέλυ όντως στο χέρι σου είναι να την καθοδηγήσεις εσύ, πες της κάποια πράγματα με τρόπο και αν δεν τα εφαρμόσει τότε ξεκινάς καβγαδάκι.

Ζωή μου αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλους, ειδικά για τα ελεύθερα επαγγέλματα και εμένα ο άντρας μου στην δουλειά του τα βλέπει πεσμένα τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι θα καλυτερέψουν σε λίγο καιρό. Εσύ κοίτα να μην στεναχωριέσαι τώρα πολύ, να σας έρθει με το καλό η μπεμπούλα αυτό έχει τώρα για σένα προτεραιότητα.

Φυσαλιδάκο κάπου διάβασα ότι η κορούλα σου ήτανε αρρωστούλα. Περιστικούλια της, ελπίζω να ήτανε κάτι σύντομο. Αχ αυτός ο καιρός με τις ιώσεις.

Εγώ με τα ψωνάκια μου κορίτσια έχω τελειώσει. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες μανούλες.

Καλημέρα κορίτσια και με το καλό τα μωράκια σας!!!

Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το θέμα αν και είμαι στο 2ο τρίμηνο και έχω πολύ άγχος...Είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι και έχω ένα προβληματάκι....Ξεκίνησα ασβέστιο calcioral μασώμενα δισκία αλλά δεν τα δέχεται ο οργανισμός μου και όταν

προσπαθώ να τα μασήσω, μου έρχεται αναγούλα και κάνω εμετό.Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες πάλι μου έφερναν αναγούλα αλλά έκανα υπομονή και τα κατάπινα.Αυτή τη φορά όμως όση υπομονή και να κάνω δεν γίνεται τίποτα...Παλιά είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και δεν ήξερε άλλο συμπλήρωμα.Εσείς τί συμπλήρωμα παίρνετε;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ευχαριστω νεφελη μου...ειναι μια χαρα τωρα η μουριτσα μου...

εγω αρχιζω ψωνια για το μπεμπονι το σκ...δεν θελω και πολλα....εξοπλισμο εχω πληρη...θελω ζιπουνακια και λιγα ρουχακια εξωτερικα, φορμακια...

εσεις τι φορμακια πηρατε δεδομενου οτι ολες πανω κατω γενναμε ιδια εποχη...τα φορμακια που θα τους παρουμε τα εξωτερικα πρεπει να εχουν ποδαρακια;;το λεω για τη ζεστη...ακου σκαλωμα που εχω φαει τωρα...:D

θα κοιταξω να παρω και τον εξοπλισμο της βαλιτσας του μαιευτηριου....

ωραια περιοδος ξεκιναει...

tt1c3fef.aspx

γεια σου ερι και καλως ηρθες..βετερανα μανουλα εσυ και πας για το 3...μπραβο σου κοπελα μου...με το καλο!!!

και εγω αυτο το ασβεστιο που παιρνεις εσυ εχω...δεν εχω προβλημα...μηπως να ζητησεις απο τον γιατρο σου να σου δωσει ενα αλλο σε σκονη που διαλυεται στο νερο και εχει γευση πορτοκαλι;;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου ερι και καλως ηρθες..βετερανα μανουλα εσυ και πας για το 3...μπραβο σου κοπελα μου...με το καλο!!!

και εγω αυτο το ασβεστιο που παιρνεις εσυ εχω...δεν εχω προβλημα...μηπως να ζητησεις απο τον γιατρο σου να σου δωσει ενα αλλο σε σκονη που διαλυεται στο νερο και εχει γευση πορτοκαλι;;

Ευχαριστώ,καλώς σας βρήκα.

Θα τον ρωτήσω και ελπίζω να ξέρει κάποιο άλλο αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξέρει...Γι αυτό έλεγα μήπως ξέρατε εσείς κάποιο άλλο να του προτείνω....

Φισαλίδα διάβασα τον προβληματισμό σου με τα ρουχαλάκια αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω γεννήσει τέτοια εποχή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ρωτα τον ερι μου σιγουρα θα υπαρχει εναλλακτικη προταση...και αν δεν ξερει ας ρωτησει να μαθει...γιατρος ειναι..

αληθεια πως νιωθεις τωρα με 2 παιδακια και ενα ακομη στην κοιλιτσα;ειναι το ονειρο μου να γινω 3τεκνη μανουλα...

tt1c3fef.aspx

fysalida την ιδια απορια με εσενα εχω , λεω να παρω κορμακι ολοσομο γυρω στα 3 να εχω και βλεπω.Τελη Μαιου αρχες Ιουνιου τι φορανε στα μωρα δεν εχω ιδεα !!!!!

Ποσα εσωρουχακια αγορασατε?καμια 10αρια?

Γενικα ποσα ρουχαλακια θα παρετε ? για πεστε μου να κανω εναν υπολογισμο΄.

Ερι καλως ηρθες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου ερη,καλωσηρθες

το ιδιο θεμα ειχε και η ξαδελφη μου στο δευτερο παιδακι της με αυτο το ασβεστιο

εμενα μου δινει αναβραζον mega calcium santoz εχει γευση πορτοκαλι-λεμε τωρα

μου ειπε οτι ειναι το πιο ελαφρυ για το στομαχι γιτι απο την αρχη ειχα αντιδρασει με ολα αυτα που μου ειχε δωσει να πινω-ρωτησε τον δικο σου να δεις τι θα σου πει

κοριτσια εχετε δικιο για την καθαριστρια

δεν ειναι και οι εφοριες ανοιχτες σημερα ,να πηγαινα εκει,πιο ηρεμα θα παιρναγα,τωρα δεν εχει κανει ακομη ουτε το μισο σπιτι

κρατησου γκελυυυυυυ:shock::shock::shock::shock:

αφου και ο μπεμπης εχει καταλαβει την κατασταση μου-βρασμου- και κανει ησυχια

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...