Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

παλι εγω ανοιγω το καφε?αντε με χωσατε παλι για το σκουπισμα:tongue::tongue::tongue:

διαβασα τα νεα σας

evi χαρηκα που μας ειπες τα νεα σου,βρε παιδι μου μεγαλο το παιδακι σου,μπραβο

παντως αυτο με το ποσο ειναι το κεφαλι ,ποσο η κοιλια,δεν το καταλαβα ποτε

και γω την μονη απαντηση που κταλαβαινω ειναι,ολα φυσιολογικα

αγγελα υπομονη,σε καταλαβαινω για τις ενεσεις,αλλα τελειωνουμε:wink:

new mummyμε γεια τα ψωνια,αντε τωρα εχεις πλυσιμο

marsolan εχω κι εγω εμετους αυτους τους μηνες και με χαλαει πολυ,γιατι κανεις δεν μπορει να μας βοηθησει σε αυτο?οεο....

μαρα τι γινεται,εισαι εδω σημερα?

αυτα ποιον ξεχασα,δεν θυμαμαι,ειναι και αυτο το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης βλεπεται,εσεις το εχετε ή μονο εγω ξεχναω?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α,σημερα εχω την κυρια μου που μας καθαριζει το σπιτι

προβλεπω καυγα

σε ενα κουβα με το ιδιο νερο καθαριζει και τα πλακακια της βεραντας και τα εξωφυλλα,ελεος δηλαδη,λες και ειμαστε στην ερημο.....

Καλημερα κοριτσια

Νιου μεγια τα επιπλακια. Καλοριζικα

Αγγελα μου, καταλαβαινω οτι εχεις στεναχωρηθει. το σημαντικο ομως ειναι οτι δεν ειναι κατι επιβλαβες για το μωρακι ουτε για σενα οποτε θα περασει κι αυτο.

Ευουλα, αντε καλα αποτελεσματα κι εσυ με την εξεταση σου.

Να προσεχετε κοριτσακια μου

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα θα πάρω τηλέφωνο τη διαβητολογο για να κλεισω ραντεβου. Ξέκίνησα δε ήδη τη διαιτα...εφαγα για πρωινό ένα τοστατκι με μαυρο ψωμί και ενα μήλο. Σε λιγάκι θα πιω το γάλα μου...Ρε κοριτσια ειλικρινα δεν το καταλαβαινω πως εγινε αυτό. Δεν έτρωγα ουτως ή αλλως ...γλυκά ετρωγα μια στις τόσες...γιατι να συμβει αυτή η βλακεία?????

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Αγγελα μου πόσο ήταν οι τιμές σου?

Οι τιμές μου ήταν νηστεία 78, 1η ώρα 163, 2η ώρα 164 και 3η ώρα 144...Δεν απορροφήθηκε η γλυκόζη τις δυο τελευταιες ώρες...Δυστυχως!:mad:

μπραβο smouts ωραι τα νεα σου,ειναι κοινωνικοποιημενο το παιδι...

αγγελα,το αν θα κανεις σαχαρο κυησης δεν εχει σχεση απολυτη ουτε με τα κιλα,ουτε με την διατροφη

εχει σχεση με το πως λειτουργει το παγκεας σε αυτη την περιεργη για το σωμα περιοδο

αυτο δεν σημαινει οτι μετα τη εγκυμοσυνη θα εχεις το ιδιο προβλημα

αυτα μου τα εξηγησε ο γυναικολογος οταν αντεδρασα στο να κανω την καμπυλη αφου εχω παρει μονο 7 κιλα και ειμαι στον εβδομο

ψυχραιμια,αν οι αποκλεισεις σου δεν ειναι μεγαλες τοτε με διατροφη θα την παλεψεις και θα επανελθει

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλιτσες!!!!

αγγελα μου διαβασα τα νεα σου αλλα εχε υπομονη...καταρχην ο διαβητολογος θα σου προτεινει διαιτα η οποια εφοσον την τηρησεις σωστα...θα ριξει τις τιμες παρα πολυ και δεν θα χρειαστεις ενεσεις...ολα καλα θα πανε, μην μου στεναχωριεσαι...

σμουτσακι χαιρομαι που παει καλα στον παιδικο η μικρουλα σου...ετσι θα εισαι και εσυ πιο ξεγνοιαστη οταν αρχισεις την δουλεια...

γκελυ καλημερα!!!

ημαρα νομιζω θα πηγαινε για την καμπυλη σημερα αρα θα εχουμε νεα της αργοτερα...

αυτα.............εγω εδω κλωτσιεμαι απο το υπεροχο παιδι μου...:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

βρε κοριτσια

μεχρι πριν απο 3 μερες ειχα κατι κλωτσιες στην κοιλια ,που πονουσαν

εδω και 3 μερες εχω κατι χτυπηματακια χαμηλα συνεχομενα

τι να ειναι αυτο λοξυγκας?

εχει αυτο το παιδι λοξυγκα εδω και 3 μερες,ειναι λογικο,ή εχει παρει τετοια θεση που οι κλωτσιες δεν ειναι τοσο ενοχλητικες?δεν μπορω νακαταλαβω

βρε κοριτσια

μεχρι πριν απο 3 μερες ειχα κατι κλωτσιες στην κοιλια ,που πονουσαν

εδω και 3 μερες εχω κατι χτυπηματακια χαμηλα συνεχομενα

τι να ειναι αυτο λοξυγκας?

εχει αυτο το παιδι λοξυγκα εδω και 3 μερες,ειναι λογικο,ή εχει παρει τετοια θεση που οι κλωτσιες δεν ειναι τοσο ενοχλητικες?δεν μπορω νακαταλαβω

Γκέλυ μου κι εμένα μου συμβαινει αυτό....και να σου πω την αληθεια είναι πολύ περιεργο...σχεδον ανατριχιαστικό! Κι εγώ δεν ξέρω..Νομίζω όμως, σύμφωνα με όσα διαβασα ότι προκειται για λόξυγκα, τώρα τι να σου πώ...:confused::confused::confused:

γκελυ εγω τον λοξυγκα του μωρου ετσι τον αντιλαμβανομαι...ελαφρα σταθερα ρυθμικα χτυπηματακια στο κατω μερος της κοιλιας...αλλα δεν κρατα πολυ ωρα...κανα 10λεπτο μαξ.

το δικο σου αφου μου λες οτι εχει κρατησει 3 μερες μπορει να ειναι και απο τη θεση που εχει παρει το μωρο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Aγγελα μου κουράγιο. Το σακχαρο της κύησης είναι ανεξάρτητο από τις τιμές της μέτρησης σε νηστεία καθώς και από τα κιλά που έχει πάρει η μαμά. Γι'αυτό και οι περισσόεροι γιατροί το έχουν βάλει στις στανταρ εξετάσεις πλέον. Μετά την εγκυμοσύνη θα επανέλθεις στα φυσιολογικά και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ενέσεις ινσουλίνης. Βέβαια θα σου πει καλύτερα ο διαβητολόγος αλλά νομίζω ότι με μια καλή διατροφή ίσως μπορεσεις να το αποφύγεις. Φιλάκια πολλά και υπομονή

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...