Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ακριβως ευουλι... ολα παιζουν και όλα ειναι στο... αναλόγως. απλα η μαγκια του υπερηχογραφηματία ειναι να δει κάτι που δεν επρεπε να υπάρχει κλπ κλπ κλπ... για αυτο στους μεγαλους υπερηχους μας στελνουν εξω..γιατι οι υπερηχογραφηματιες ειναι πιο εξειδικευμενοι απο τους γιατρους μας.. τουλαχιστον ο δικος μου μου το λεει... ειμαι καλός μαιευτήρας.. αλλα απο υπερηχους ειμαι εκτος....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θυμαμαι σε μια μετρηση μου ειχε βγαλει το βαρος της μπεμπας μετρωντας το κεφαλακι και λεει 685 γραμμ..μετα μετραει την κοιλια και βγαζει το βαρος 760..μετα κανει αλλη μετρηση ταυτοχρονη κοιλιας και κεφαλιου και μου λεει 750 τελικο...:D

ολα παιζουν ρολο οπως ακριβως λενε και τα κοριτσια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αουτς ,μολις ειχα μετοπικη με το μωρο , τα χερια της ή ποδια της κουτουλησαν στα πλευρα μου , ακουστηκε και το γκρρρ των κοκκαλων ..Φοβηθηκα μην σπασει τιποτα χιχιχιιχιχιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ποσο θα θελα να ξαπλωνα τωρα σε ενα κρεβατακι και να αραζα...και να κοιμαμαι....και εμενα εχει πιαστει ο αποτετοιος και δεν προβλεπεται να ξεπιαστει μεχρι το βραδυ...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Πετάω από χαρά κοριτσάκια μου. Εκλεισα τα επιπλάκια της σήμερα, πηρα την προίκα της και διάφορα μπλιμπλιμπλόνια και το'χω χάσει λέμε!!!!

Τώρα μένει το καρότσι, το μπανάκι και ζιπουνάκια.... Αχ!!! Αντε Μάρα ξεκουνήσου να προλάβεις!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσοπουλα,

σημερα αξιωθηκα και μπηκα λιγο στο καφε γιατι γενικα την τελευταια εβδομαδα ο οργανισμος μου,μου κανει τα καψονια των προηγουμενων μηνων και ειμαι ενα ματσο χαλια ψυχολογικα και σωματικα:(Καθε βραδυ βγαζω τα σωθικα μου ειτε εχω φαει ειτε οχι κι αυτο με καταβαλει απιστευτα.

Τελοσπαντων,διαβασα οοοολαααα τα νεα σας και πολυ χαρηκα...αντε να περασει ο καιρος να ηρεμησουμε ολες!!!

Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε:)

Τhank you Φερούλα!!!

Tα πήρα από τα Λητώ και είναι της Νεκ baby . Τα έχει και στο site του μαγαζιου. Είναι το σχέδιο καρλα σε Λευκό αντικάτο ξύλο

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=271858&itm=2002063&ct=1080306&pid=40 και μετατρέπεται σε παιδικό κρεβατάκι.

Για το 1ο εξάμηνο επειδή θέλω να την κοιμιζω στο δωμάτιο μας πήρα μια πιο μικρή κούνια-λίκνο που έχει 6 διαφορετικά επίπεδα στο στρώμα και γίνεται προέκταση του κρεβατιού μας.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080307&itmid=2095434 την οποία το επόμενο καλοκαίρι θα την αφήσω στο εξοχικό μας γιατί για τα 3 πρώτα χρόνια θα μας καλύπτει (αν δεν έρθει 2ο!!!)

Για προίκα πήρα για το κανονικό κρεβάτι μια της Φερρεττι σε κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα με ηλιοτρόπια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=1277441

και για το λίκνο μια σε λιλά φούξια αλλά δεν την έχει μέσα να σας τη δείξω.

Ε μετά έκανα εξόρμηση σε πικέ κουβερτούλες, σελτεδάκια, λαβετες κλπ...

Σε ένα μήνα θα μου τα παραδώσουν :D:D:D.

Το δωμάτιο θα το βάψουμε σε λιλά με κίτρινο-κροκί και θα βάλουμε αυτοκόλλητα στους τοίχους και ένα παζλ που της έφτιαξε ο αδελφός μου με όλους τους ήρωες της Disney πάνω στην υδρόγειο με την καταγωγή του καθένα π.χ. Ποκαχόντας στην Αμερικη κλπ. Θέλω να βρώ και ραφάκια για πάνω από την αλλαξιέρα. Αυτά τα λίγα. Σορρυ για το μεγάλο ποστ αλλά μάλλον καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου!!!

φιλιά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια...είμαι λιγο στενοχωρημένη γιατι η καμπύλη ζαχάρου δεν πήγε πολύ καλά και πρέπει να πάω σε διαβητολογο...δεν το φανταζόμουν ότι θα είχα τετοιο θέμα...Δε φτάνει που κάνω καθε ημέρα ένεση για τη θρομβοφιλία...φοβάμαι μηπως χρειαστει να κάνω και ινσουλίνη...Λυπήθηκα πολύ...Κρίμα

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...