Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες τα έχετε περάσει αυτά!Όταν γίνονται μετρήσεις για την ανάπτυξη πρέπει να αντιστοιχούν όλα στην εβδομάδα κύησης??Γιατί εμένα στα αποτελέσματα σε άλλα είναι ακριβώς,σε άλλα μέρες μπροστά,σε άλλα 1-2 μέρες πίσω...Το είδα μετά και δεν ρώτησα τον γιατρό μου!!Ξέρει καμία??

Αααααααααααα το topic όντως έχει να κάνει με το άγχος... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν, όταν με το καλό γεννήσουμε όλες μας, θα σας πω πώς πέρασα εγώ την εγκυμοσύνη μου. Όταν όλα θα έχουν τελειώσει, όμως, ναι;

Άντε βρε! Χαμογελάστε! Απολαύστε το! Τα μωρά μας έρχονται! Έτσι θα μας βρουν; Θα γεράσουμε πριν την ώρα μας!

2522daf9de.png

swGop2.png

eyh αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως τα μηχανηματα μετράνε με βαση το λογισμικο τους. το πιο διαδεδομενο ειναι το headlock Κάπως έτσι το λένε που ειναι "κατασκευασμένο" συμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα. αν εκανεσ εναν υπερηχο πχ στην κορεα το παιδι σου 8α ηταν... γκοτζιλας γιατι το εκει λογισμικο τους εχει άλλες προδιαγραφεσ. Νομιζω πώς όλα παιζουν μια δυο εβδομαδεσ πανω ή κάτω ανάλογα με τον τυπο μηχανηματος αλλά και την μέτρηση.. πχ ειναι δυσκολο οσο μεγαλωνει το μωρο η αν κινηται πολυ να μετρηθει με ΑΠΟΛΥΤΗ ακριβεια πχ η περιμετροσ κεφαλιου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες τα έχετε περάσει αυτά!Όταν γίνονται μετρήσεις για την ανάπτυξη πρέπει να αντιστοιχούν όλα στην εβδομάδα κύησης??Γιατί εμένα στα αποτελέσματα σε άλλα είναι ακριβώς,σε άλλα μέρες μπροστά,σε άλλα 1-2 μέρες πίσω...Το είδα μετά και δεν ρώτησα τον γιατρό μου!!Ξέρει καμία??

Εύη, πρόκειται για ένα μοντέλο. Σε άλλες μετρήσεις υπάρχε συμφωνία, σε άλλες όχι. Ο κάθε άνθρωπος - το ίδιο και το κάθε μωρό - έχει το σωματότυπό του. Άλλος έχει μακριά χέρια, άλλος μακριά πόδια, άλλος μεγάλο κεφάλι... Να μην το προχωρήσω, ναι;

Μην σκας. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Το πρόβλημα είναι αν οι διαφορές είναι σε εβδομάδες και όχι σε μέρες.

2522daf9de.png

swGop2.png

ευη εγω οταν παω για υπερηχο ακουω τι λεει ο γιατρος...αν δεν σχολιασει κατι για τις μετρησεις δεν ανησυχω και δεν ψαχνομαι...οταν τελειωνει ο υπερηχος ακουω απο το στομα του...το μαγικο....¨

"ολα φυσιολογικα..παμε πολυ καλα..."

τι και αν μου δωσει το χαρτι με τις μετρησεις...τι κι αν δω την κοκκινη κουκιδιτσα στις μετρησεις αλλοτε στο μεσο ορο αλλοτε πιο μπροστα αλλοτε πιο πισω..

εμενα το μονο που ηχει στα αυτια μου ειναι το...

"ολα φυσιολογικα..παμε πολυ καλα..."

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εμενα ο δοχτορ μου εχει πει πως ακομη και ο πλεον κορυφαιος στους υπερηχους ενα ςκυπριος νικολαίδης ελεγε πάντα, κανω την εκτιμηση μου με βαση αυτο που φαινεται σε συνδιασμο με την εμπειρεια μου....

τελικά... ποτε δεν ειμαστε σιγουρεσ σε ποια εβδομαδα γεννησαμε κακακακακκακακακακακ

dZJip3.png

eyh αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως τα μηχανηματα μετράνε με βαση το λογισμικο τους. το πιο διαδεδομενο ειναι το headlock Κάπως έτσι το λένε που ειναι "κατασκευασμένο" συμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα. αν εκανεσ εναν υπερηχο πχ στην κορεα το παιδι σου 8α ηταν... γκοτζιλας γιατι το εκει λογισμικο τους εχει άλλες προδιαγραφεσ. Νομιζω πώς όλα παιζουν μια δυο εβδομαδεσ πανω ή κάτω ανάλογα με τον τυπο μηχανηματος αλλά και την μέτρηση.. πχ ειναι δυσκολο οσο μεγαλωνει το μωρο η αν κινηται πολυ να μετρηθει με ΑΠΟΛΥΤΗ ακριβεια πχ η περιμετροσ κεφαλιου

Σωστά! Εμένα το καμάρι μου μια φαίνεται ότι έχει πάρει 200 γρ. και μια 300 γρ. μέσα σε μια βδομάδα. Κινείται και όπως το "πιάνει" η κεφαλή, έτσι γίνεται η μέτρηση, οι υπολογισμοί κ.ο.κ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο δοχτορ μου εχει πει πως ακομη και ο πλεον κορυφαιος στους υπερηχους ενα ςκυπριος νικολαίδης ελεγε πάντα, κανω την εκτιμηση μου με βαση αυτο που φαινεται σε συνδιασμο με την εμπειρεια μου....

τελικά... ποτε δεν ειμαστε σιγουρεσ σε ποια εβδομαδα γεννησαμε κακακακακκακακακακακ

Ναι!!!

2522daf9de.png

swGop2.png

Ρωτώ γιατί στην 26η εβδομάδα το κεφαλάκι της ήταν 2 μέρες πίσω (τ άλλα ήταν στο μέσο όρο ή μπροστά) ενώ στην 21η εβδομάδα είναι 5-6 μέρες μπροστά.Τελικά πρέπει να παίζει πολύ ρόλο η στάση του παιδιού,το χέρι και οι μετρήσεις...

Ρωτώ γιατί στην 26η εβδομάδα το κεφαλάκι της ήταν 2 μέρες πίσω (τ άλλα ήταν στο μέσο όρο ή μπροστά) ενώ στην 21η εβδομάδα είναι 5-6 μέρες μπροστά.Τελικά πρέπει να παίζει πολύ ρόλο η στάση του παιδιού,το χέρι και οι μετρήσεις...

Έτσι ακριβώς! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Κορίτσια, πιάστηκε ο αποτέτοιος μου... Αχ δεν αντέχω!

Θα την κάνω. Πάω για ντουζάκι και μετά... τούμπα!

Από ύπνο καλά πάτε; Εγώ λίγο ζορίζομαι να κοιμηθώ το βράδυ! Μετά, όμως... ποιος με πιάνει... Δεν σηκώνομαι με τίποτα.

Αυτά! Σας ασπάζομαι! Τα λέμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...