Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ποιος σε πρηζει Μαιρουλα??

Το μωρο μου εχει παλι λοξυγκα , καλα σχεδον καθε μερα λοξυγκα εχει , εσας το παθαινει ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την άκουσα λέει...ακόμα να συνέλθω!!Κι εγώ δεν έχω πάρει πολλά κιλά.Ξεκίνησα 58 και είμαι 64,το σάχκαρο καλό,αλλά μου την έβαλε!!Έχω αγχωθεί γιατί και η μπουμπού είναι μεγάλη για την εβδομάδα της (26 εβδ 2 ημέρες 1.000 γραμ!!!!!!!!)

Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά είναι! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

ωχ και εμενα μεγαλή ειναι..εχει καβαλησει σχεδον 3 εβδομαδεσ... 1400 γρ στισ 26 εβδομαδεσ....ωχ ωχ ωχ ωχ..... να μην παω λεω να την κανω.. μην με πιασει κανασ στουφοσ... ωχ ωχ ωχ εχω παρει και 16 κιλα

dZJip3.png

Ποιος σε πρηζει Μαιρουλα??

Το μωρο μου εχει παλι λοξυγκα , καλα σχεδον καθε μερα λοξυγκα εχει , εσας το παθαινει ?

Το πεθερίδιον! "Πόσα κιλά έβαλες; Μόνο οκτώ; Δεν είναι καλό αυτό. Ε εντάξει, μην επαναπαύεσαι - θα τα πάρεις στο τέλος -ΣΤΑΝΤΑΡ! Καμιά δεν γλιτώνει!"

Μπα που να σκάσεις γρουσούζα...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ευη μπορει να κανει σκι....:D:D:D:D:D

φερι και εμενα παθαινει λοξυγκα...αλλα αραια και που...το νιωθω σαν σταθερα ελαφρα χτυπηματακια στο κατω μερος της κοιλιας...

μαρα η δικια σου προβλεπεται να γινει μοντελο λεμε....εχει αναπτυξη κλοντιας σιφερ...:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

moy exeipei ευη μου... στο α τριμηνο ειχα κανει την μικρη της μιας ώρας... απλα τωρα εχω αρχισει και..δυσασασχετω.. αν εχω ζαχαρο τι πρεπει να κανω? παθαινει τπτ το μωρο?

Κάνεις δίαιτα και στο παίρνει νωρίτερα από την ΠΗΤ. Τίποτα δεν θα πάθει. Εγώ έχω φίλη με διαβήτη καραμπαμπαμ και τώρα περιμένει το δεύτερο.

Χαλάρωσε! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

βρε μαρα παλι φρικες τρως;;;

μια χαρα θα ειναι το σακχαρο σου...αντε τωρα...αφου ειχες κανει καμπυλη μικρη στην αρχη...

αν 1 στο μυριο ειναι ανεβασμενο θα κανεις μια ωραιοτατη διαιτουλα και θα ερθεις στα ισια σου...και εννοειται οτι δεν παθαινει τιποτα τη κλοντια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Μαιρη α και εμενα μου λεει για το φαγητο αλλα ξερω οτι ειναι γενικα του φαγητου και δεν δινω σημασια .Εμενα ολοι εχουν φρικαρει και με κυνηγανε να φαω εκτος του γιατρου.Ο μονος που χαιρεται :) α ααακαι ο αντρας μου χιχιχιιχιχιιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Από το λίγο που το έχω ψάξει το μωρό το μόνο που μπορεί να πάθει είναι ότι μπορεί να γίνει τεράστιοοοοοοοοο πχ 4 κιλά και...Σε μας προσέχουν μην υπάρχει λανθάνοντας διαβήτης (μακριά από μας) και το περίεργο είναι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τα κιλά που έχεις πάρει αλλά με τη διατροφή.Επομένως αν είναι τσιμπημένη η καμπύλη κόβονται γλυκά,ζυμαρικά κτλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...