Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσουδες τι κανετε?

Μαιρη και εγω δεν θα κανω καμπυλη , δεν πηρα πολλα κιλα και δεν θελει να με ταλαιπωρησει .

Εχω κατι νευρα αυτες τις μερες!!! ανευ λογου και αιτιας , φταιει οτι δεν κοιμαμαι πλεον καλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαιρη εκανες αυτες τις ενεσεις για την ωριμανση των πνευμονων του μωρου;;

και εγω εκανα αλλα δεν μου ειπαν οτι ανεβαζουν την πιεση...μια μερα μετα παντως που μετρηθηκα γιατι ενιωθα ετσι μια ενταση ειχα 12.5 με 8 ενω συνηθως εχω 10 με 6...λες να ειχε σχεση τελικα;;;

Μάλλον. Γενικά η κορτιζόνη ανεβάζει και την πίεση και το σάκχαρο. Εγώ δεν το ήξερα και έφαγα αγγουράκια τουρσί και προφιτερόλ και έγινα... τούρμπο!!! Πώς δεν τα τίναξα...

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσουδες τι κανετε?

Μαιρη και εγω δεν θα κανω καμπυλη , δεν πηρα πολλα κιλα και δεν θελει να με ταλαιπωρησει .

Εχω κατι νευρα αυτες τις μερες!!! ανευ λογου και αιτιας , φταιει οτι δεν κοιμαμαι πλεον καλα .

Είσαι έγκυος darling!!! :tongue::tongue::tongue:

Ωραία περίοδος!!! Λες ό,τι θες, κάνεις ό,τι θες και μετά : "Μα είμαι έγκυος αγάπη μου :oops::oops::oops: Με τις ορμόνες που κυκλοφορούν στο αίμα μου εσύ δεν θα ζούσες παρά λίγες ώρες :cool::cool::cool:"

2522daf9de.png

swGop2.png

επισης να σας θυμισω πως βαση του αστικου κωδικα οι έγκυες και οι λεχώνες ακομη και φονο να κανουν την γλιτώνουν λόγω της ορμονικης διαταραχης.. καντε οτι 8ετε το λοιπον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το πα στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν θελει να εχω 12.5..του φανηκε αρκετο..μου ειπε να ξαναμετρηθω μεσα στην ημερα αλλα και να το παρακολουθησω την επομενη και αν εχω την ιδια να τα πουμε...

αλλα μετα επανηλθα στο 10 με 6 και ετσι δεν υπηρξε προβλημα...

πω πω ρε μαιρουλα...και ακομη και τωρα επιμενει στα υψηλα η πιεση σου;;απο το γεναρη που εκανες τις ενεσεις;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

επισης να σας θυμισω πως βαση του αστικου κωδικα οι έγκυες και οι λεχώνες ακομη και φονο να κανουν την γλιτώνουν λόγω της ορμονικης διαταραχης.. καντε οτι 8ετε το λοιπον

Δεν ξέρω αν τη γλιτώνουν, αλλά έχω ακούσει ότι έχουν άλλη μεταχείριση - στο εξωτερικό, όμως.

Λοιπον, στην Αυστρία κατά τον Αύγουστο φυσάει ένας τρελλός αέρας... Αν, λοιπόν, εκείνη την περίοδο δείρεις, εντελώς τυχαία αναφέρω, την πεθερά σου, τότε στο δικαστήριο έχεις το ελαφρυντικό της αναστάτωσης και νευρικότητας που σου προκαλλεί ο αέρας. Εγώ τώρα θα ρωτήσω : γιατί στη Θεσσαλονίκη το Βαρδάρη τον έχουμε μόνο για να μας παιδεύει; Δεν θα ήταν ένα εξίσου καλό ελαφρυντικό;

2522daf9de.png

swGop2.png

καλα πλακα κανεις;;;ισχυει κατι τετοιο στην αυστρια;;;;;:idea:να το ξερω να παω καμια εκδρομη τον αυγουστο εκει με εναν σπαστικο συναδελφο...χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι....θα με πιασει μια νευρικοτητα αλλο πραμα....:cool::cool::cool:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

το πα στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν θελει να εχω 12.5..του φανηκε αρκετο..μου ειπε να ξαναμετρηθω μεσα στην ημερα αλλα και να το παρακολουθησω την επομενη και αν εχω την ιδια να τα πουμε...

αλλα μετα επανηλθα στο 10 με 6 και ετσι δεν υπηρξε προβλημα...

πω πω ρε μαιρουλα...και ακομη και τωρα επιμενει στα υψηλα η πιεση σου;;απο το γεναρη που εκανες τις ενεσεις;;;

Όχι, τώρα είναι στο 11-12.5. Μια χαρά είμαι!

Επειδή, όμως, παίρνω Yutopar 4 φορές την ημέρα και κάνω και ταχυκαρδίες και έχω κατατρομάξει με την πίεση, την μετράω συχνά.

Στην αρχή πολλές φορές την ημέρα. Τώρα λίγες φορές την εβδομάδα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλα πλακα κανεις;;;ισχυει κατι τετοιο στην αυστρια;;;;;:idea:να το ξερω να παω καμια εκδρομη τον αυγουστο εκει με εναν σπαστικο συναδελφο...χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι....θα με πιασει μια νευρικοτητα αλλο πραμα....:cool::cool::cool:

Να τον πας και να του ρίξεις και ένα καλό μπερντεδάκι!!!

Εγώ σκέφτομαι να πάω με την πεθερά μου!!! :cool::cool::cool:

Αααααααααααααααααα επίσης, έγινε έρευνα σε γυναικείες φυλακές και διαπιστώθηκε ότι οι περισσότερες κρατούμενες διέπραξαν το έγκλημα όταν είχαν περίοδο ή ωορρηξία. Αυτό μου το είπε ψυχολόγος.

2522daf9de.png

swGop2.png

Την άκουσα λέει...ακόμα να συνέλθω!!Κι εγώ δεν έχω πάρει πολλά κιλά.Ξεκίνησα 58 και είμαι 64,το σάχκαρο καλό,αλλά μου την έβαλε!!Έχω αγχωθεί γιατί και η μπουμπού είναι μεγάλη για την εβδομάδα της (26 εβδ 2 ημέρες 1.000 γραμ!!!!!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...