Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Καλά μη φανταστείς ! Pilates και reformer. Δε κάνω βάρη, functional κλπ.

Στο ευχόμαστε όλες μας εδώ να βγουν αληθινές οι προσδοκίες. 
      Οσο για την ψυχολόγο σου, τι να πω ; Μάλλον δεν θα ξανά πήγαινα ούτε εγώ 😅

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ο απελπισμενος χαπακι μου κανει τρελες... 200 χιλ του χρωστάει ο άλλος.. σου λεει ας πάρω και τα μισα έστω ... 8α τον δω και πιο μετά.. 8α παω μεσα με καμια ταρτα στα χερια.. με τα γλυκά τον ριχνω στο φιλοτιμο και στην συζυτηση

του χρωσταει τοσα λεφτα και θα βγαλει ακρη αν τον κανει συνεταιρο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xapaki υπο την ενοια οτι αν μπει στην εταιρεια του βλάκα ίσως σώσει κάποιες καταστασεις.. να εχει την εποπτεια στο ταμειακο κλπ κλπ γιατι προφανως ο άλλος για να εχει καταστραφει τόσο.. ε ειναι και μαλακακος

dZJip3.png

xapaki υπο την ενοια οτι αν μπει στην εταιρεια του βλάκα ίσως σώσει κάποιες καταστασεις.. να εχει την εποπτεια στο ταμειακο κλπ κλπ γιατι προφανως ο άλλος για να εχει καταστραφει τόσο.. ε ειναι και μαλακακος

νομιζω οτι ειναι πολυ μαλακ@@@ς

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χοχοχοχο πιασε φυσαλιδονι..ειναι βανιλια χελοου κιτυ με δωρο παιχνιδακι!

εδω αθηνα ο καιρος ειναι ανωμαλος.. εχει μια συνεφια αλλα με ζεστη και που και που σκαει λιγο ηλιος...

ηρ8ε το δντ καλεεε??!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...