Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και γω νεφελακι με νευρα την βγαζωωωωω!!!βλαπτει μου ειπε ο doctor στο τηλ ...οχι για τιποτα αλλο αλλα για την ηρεμια του μωρου!!!τα αντιλαμβανεται ολα μου ειπε ειδικα μετα τον 5ο μηνα που ο εγκεφαλος του εχει τελειοποιηθει:!:

θελει ηρεμια!!!εχθες που τον πηρα τηλ για επιβαιβεωση του σημερινου ραντεβου , μου τα ειπε ενα χερακι!!!!

Θα παθεις καταθλιψη μου ειπε , στην ωραιοτερη φαση της ζωης σου!!!Να βγαινεις με τον αντρα σου για ψωνια χαλαρα , για καφεδακι για φαγητο..ηταν τα λογια του !!!και για την εκδρομουλα αυτος μου ειπε...γιατι οι επομενοι μηνες ειναι καθοριστικοι για την ψυχολογια του μπεμπη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω ακουσει για Παγκαλο , μιλησα απο το τηλ με την καλυτερη που ειναι η Μεταξωτου και σημερα εχω ραντεβου με μια Ντουζγου ποθ ηταν χρονια στο εξωτερικο κει εχει ερθει εδς και 8 μηνες Ελλαδα. Γενικα εχω αποφασισει μετα το σημερινο ραντεβου να μην ξαναδω αλλον γιατρο μεχρι να παω Λονδινο και μετα βλεπουμε. Μιλησα προχθες με εναν γιατρο πολυ επωνυμο και του ειπα την ιστορια απο το τηλ. , ειναι οικογενειακος φιλος με εναν πολυ καλο μου φιλο και ξερετε τι μου ειπε??

" εγω εαν ημουνα στην θεση σου και ητανε δικο μου το παιδι θα το εριχνα αυριο" Καταλαβαινετε οτι τρελαθηκα!!! οποτε υπομονη μεχρι να δω τι θα μου πει αυτος που ολοι λενε οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο

εχω νευριασει απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!διαβασες στο αλλο φορουμ περιπτωσεις που τους ειπαν να ριξουν το παιδι γιατι ειχε προβλημα ?αλλη ηταν στηνν 20 εβδ αλλη στην 22 κ αλλη στην 25!κ τελικα?????με τη αυτοψια βρηκαν οτι τα μωρα ηταν υγειεστατα!!!!εκαναν λαθος οι γιατροι κ τα πηραν στο λαιμο τους!!!!!!!ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑΣ:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

η ψυχολογία της μητέρας είναι το Α και το Ω

τα νευρα και οι φωνές οδηγούν σε κατάθλιψη και μην ξενχάται ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα. όταν με το καλό έρθουν στην ζωή θα είναι ακόμα δυσκολότερα.

ψυχραιμία χρειάζεται. άλλωστε ετοιμάζουμε το ωραιότερο δώρο στον κόσμο

γιατί το αντιμετωπίζουμε σαν πρόβλημα ????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Οι γιατροί το ψάχνουν πολύ γιατί θέλουν να είναι σίγουροι για να μην τους κάνουν καμία μήνυση,αλλά η άποψη του κυρίου κι ας είναι ο καλύτερος γιατρός να ρίξεις το παιδί είναι απαράδεκτη.Δηλαδή αν εσύ τον άκουγες και το έριχνες και το παιδάκι ήταν υγιέστατο???Σκοτώνεις έτσι μια ζωή??????Αυτοί οι γιατροί δεν παίζονται!Αν κατάλαβα καλά θα δεις τον Κύπρο Νικολαίδη που έχει κάνει όλες τις έρευνες για τους υπερήχους.Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός και μόνο αυτόν να ακούσεις!!!!!Και σταμάτα να αγχώνεσαι,γιατί το παιδάκι σου δε θα έχει τίποτα και όταν το καταλάβεις θα λες αχ τι του έκανα τόσο καιρό με τους........τους γιατρούς......

Ο μπεμπης ειναι 330 γρ!!!!

ολα καλα δοξα το Θεο!!!

Μου εδωσε και μια κρεμα για ραγαδες και εχω παρει απο την αρχη 3 κιλα και με μαλωσε!!!!μα γιατι:?:

β-επιπεδου στις 22 του Μηνα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σημερα εκανα μια βλακεια βρε κοριτσια!!!

εκατσα και διαβασα ολα τα δυσσαρεστα τοπικ και εχω αγχωθει!!!το ξερω θα με μαλωσετε αλλα ....στεναχωρηθηκα για την tounts,για την ντολυ και για αλλες κοπελες που ειχαμε μιλησει απο την αρχη και εχω αναστατωθει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Vanilitsa μου δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, αφού σήμερα είδες ότι ο μπεμπάκος σου είναι μια χαρά.

Ποια κρέμα σου έδωσε για τις ραγάδες?

Τα δυσάρεστα όσο μπορούμε ας μην τα σκευτόμαστε.

Διαφημίσεις

βανιλιτσα θα σου τραβιξω τα αυτια!!!!δεν ειπαμε οτι δε διαβαζουμε τετοια???????εδω εγω που δεν ειμαι εγκυος σε μερικα που εχω διαβασει εχω βαλει τα κλαμματα κ εσυ πας κ τα διαβαζεις?????μη τυχον κ το ξανακανεις αλιμονοσο σου εεεεε:rolleyes::tongue:

18 εβδ 3 κιλα κ σε μαλωσε?:shock: μα ειναι λιγα ποσο πιο λιγα να επαιρνες???

το πρωτο 3μηνο ειναι μισο κιλο το μηνα

το 2ο τριμηνο 1 κιλο το μηνα

το 3ο τριμηνο 2 κιλα το μηνα

συνολο 11-12 κιλα οταν φυσικα εχεις φυσιολογικο βαρος .

εσυ μια χαρα βαρος πηρες γιατι να σε μαλωσει?

Holy Diver

Κορίτσια το έγραψα και στο 1ο τρίμηνο του parents.Έχω αγχωθεί πολύ.Πείτε μου τη γνώμη σας...

"Κορίτσια,χρειάζομαι την εμπειρία σας!!Εντελώς τυχαία παρατήρησα κοιτάζοντας τα χαρτιά μου από τα αποτελέσματα της αυχενικής ότι η τιμή της ελεύθερης β-hcg είναι παθολογική συγκεκριμένα ΜοΜ 3,312.Η Papp A είναι φυσιολογική 1,488 ΜοΜ.Το θέμα είναι ότι το ποσοστό για σύνδρομο ντάουν με αυτά τα αποτελέσματα και την αυχενική διαφάνεια (1.7) μου βγήκε 1/15.156.Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ήμουν πολύ αδύνατη στην εξέταση λόγω των εμετών.Το θέμα είναι ότι όταν τηλεφώνησα στον γιατρό αν χρειάζεται να κάνω το α τεστ στην 16η εβδομάδα μου είπε ότι η papp a είναι καλή και δε χρειάζεται.Έχει τύχει σε καμία να είχε τόσο υψηλή ελεύθερη χοριακή και το παιδάκι της να ήταν υγιές???Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου και ντρέπομαι να πάρω να ρωτήσω τον γιατρό...Τι ήθελα και τα κοίταξα τα χαρτιά..."

φιφακο μου κουραγιο κοπελα μου. ολες σε καταλαβαινουμε, λιγο περισσότερο ή λιγο λιγοτερο. Κι εγω εχω ακουσει οτι ο Νικολαιδης ειναι κορυφη. Αλλωστε μολις ειπες Λονδινο, ειπα στο Νικολαιδη παει. Καλη επιτυχια. Ποτε φευγετε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...