Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ο απελπισμενος χαπακι μου κανει τρελες... 200 χιλ του χρωστάει ο άλλος.. σου λεει ας πάρω και τα μισα έστω ... 8α τον δω και πιο μετά.. 8α παω μεσα με καμια ταρτα στα χερια.. με τα γλυκά τον ριχνω στο φιλοτιμο και στην συζυτηση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε σεις ...ετσι μου ρχεται να παω να ξαπλωσω στον καναπε της εταιριας μηπως και σταματησει....μιλαμε για τρελο στριφογυρισμα....πριν λιγο ηπια ενα χυμο και το σιδηρο..μηπως μερακλωσε;;;;

θεε μου κανω πλακα αλλα ψιλοφοβαμαι τωρα ρε γαμωτο...

φυσαλιδα.. μια χαρα ειναι το παιδάκι αστο να κανει τις βολτες του... ηπιε και τη ζαχαρουλα της τώρα και ειναι μεσα στο κέφι.. αμα σ ακουσει μαρι η νεφαλη που ανησυχεις επειδη κουνιεται πολυ 8α σε ξεχεσει!!!

αλήθεια που ειναι η νεφελουμπα σημερισ?

dZJip3.png

kala eimaste.. αγαπιομαστε δεν λεω αλλα ετσι και αποφασισουμε να τσακωθουμε...καλα κρασια... το ριχνουμε το κτιριο κάτω απο τις φωνές μας.... τον αγαοπω γιατι ειναι εντιμος.. για αυτο δεν ειναι πλουσιος μοχαοθχοθαθοχαοθχο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

aaaa kale to allo to akoysate.. το οικονομικων εκανε συμβασεις με εισπρακτικτες εταιριες για να διεκδικουν τις οφειλες σε δημοσιο... καλα κρασια λεεμεεεεεεεεεε!

καλά οι εισπρακτικες εταιρίες ειναι πολύ λαμογια λεμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Aγάπες μου γλυκιές παω να κανω τις δουλειες μου τις εξωτερικες να χτυπησω και ενα παρον στο γραφειο..

Ας ελπισουμε οτι δεν θα πηξω στην κινηση...

Σας φιλω τα μαλα και θα σας "δω¨" λέιτερ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μαρουλι τα δυο μας μειναμε...μας αφηκανε ολες και την κανανε....τι εγινε με το αφεντικο και την ταρτα....του την εφερες στο κεφαλι ή την εφαγε ορθως και τον επεισες κιολας;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...