Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Χαπάκι μπορείς να πάρεις στο ΚΕΠ τηλ και να τα ζητησεις ολα τα χαρτια απο την αρχή κοριτσακι για να μην αγχωνεσαι να τα ψαχνεις!

οκ...οταν πλησιαζουν οι μερες θα το κανω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες σας αφηνω

παιρνω την κοιλαρα μου και παω κεντρο σε πελατη

οσο αντεξω δηλαδη

ουφ,θελω να κατσω σπιτι μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλακι σε ολες

θα τα πουμε το απογευμα

καλη υπομονη!!!!.οταν γυρισεις θα αραξεις να ξεκουραστεις!!!!!!!

76IGp3.png

πωπω, πρέπει να φερω το γερανοφόρι να με σηκωσει απο τον καναπέ να παω να ετοιμαστω να κανω τι δουλειές μου, σημερα λεει γινεται χαμος στους δρομους...

θα τους πατησω ολους με το μινουρα να μαθουν!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

η μπεμπα κανει τουμπες....γνταπ γντουπ...εργοταξιο η κοιλια μου...λετε να φτιαχνει τιποτα εκει μεσα η μουριτσα..να μου βγει τιποτα αρχιτεκτονισα να γουσταρω;;;;

:D:D:D:D:D:D:D

76IGp3.png

oyffffff το μπος μου ετοιμαζετε να κανει μεγιστη επιχεριηματικη βλακεια... 8α κατεβω σε λευκη απεργεια μπας και τον πεισω...αλλα δεν μ ακουει... ουφφφφφφφφ

τι θελει να κανει παλι???

76IGp3.png

ρε σεις εχω την αισθηση οτι γυρναει συνεχομενα...οχι απαραιτητα οτι κανει τουμπα...οτι γυρναει γυρω απο τον εαυτο της....πολυ περιεργο αυτο το φιλινγκ...

μαρα...συγκρατησε τον...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

συνετεριλικι με εναν ΧΑΛΒΑ λουζεραπου του χρωστάει λεφτά... θεωρει πως μονο αν μπει συναιτερος στο μαγαζι του κια το ελεγξει 8α παρει τα λεφτα του.. απλα προσπαθω να του εξηγησω οτι ο τυπος ειναι καμενο χαρτί... αει τώρα βγαλε άκρη με πεισματάρη άνθρωπο.. 8α χτυπαει το κεφαλι του μετα και οχι τπτ αλλο 8α ειμαι σπιτι μου εγω λεχωνα και δεν 8α μπορω να τον προστρέξω....

dZJip3.png

ρε σεις εχω την αισθηση οτι γυρναει συνεχομενα...οχι απαραιτητα οτι κανει τουμπα...οτι γυρναει γυρω απο τον εαυτο της....πολυ περιεργο αυτο το φιλινγκ...

μαρα...συγκρατησε τον...

προσπαθει να βρει τη θεση που τη βολευει...

76IGp3.png

μαρα...συγκρατησε τον...

αααα κανει φουρλες?? μια χαρα λογικο μου φαινεται... εχει αρχισει και βαριεται το παιδι και παει γυρω γυρω σου λεει...εδω τι εχει? ααα τα εχω δει αυτα...εδω μηπως τι έχει?? ααα και αυτα τα εχω δει... πληξη και ανοια!

dZJip3.png

συνετεριλικι με εναν ΧΑΛΒΑ λουζεραπου του χρωστάει λεφτά... θεωρει πως μονο αν μπει συναιτερος στο μαγαζι του κια το ελεγξει 8α παρει τα λεφτα του.. απλα προσπαθω να του εξηγησω οτι ο τυπος ειναι καμενο χαρτί... αει τώρα βγαλε άκρη με πεισματάρη άνθρωπο.. 8α χτυπαει το κεφαλι του μετα και οχι τπτ αλλο 8α ειμαι σπιτι μου εγω λεχωνα και δεν 8α μπορω να τον προστρέξω....

τι τα θελει τα συνεταιριλικια και ειδικα με ανθρωπους που δεν πανε μπροστα...ειναι και εποχη κρισης ,τωρα βρηκε να κανει δοκιμες

76IGp3.png

ρε σεις ...ετσι μου ρχεται να παω να ξαπλωσω στον καναπε της εταιριας μηπως και σταματησει....μιλαμε για τρελο στριφογυρισμα....πριν λιγο ηπια ενα χυμο και το σιδηρο..μηπως μερακλωσε;;;;

θεε μου κανω πλακα αλλα ψιλοφοβαμαι τωρα ρε γαμωτο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...