Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλά εγω νεξτ γουικ μπαινω στον ενατο... Το σκεφτομουν χθες και με επιασε ενα ταρακουλο...

Ποσα εχω να κανω ακομαααααα...

Κι εγω μεσα για τις βολτες....Αλοιμονο!

καλημερα μπουμπουκακι....εφτασε η ωρα...ελα μην σε πιανει αγχος τωρα...

τα πραγματα του μωρου τα εχεις ετοιμασει?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααααααααα δεν σας ειπα..χθες ανοιξε κλασικα ο ματις στις 4 τα ξημερωματα και μου περασε απο το μυαλο να παω στο πισι αλλα ρε κοριτσια σκεφτηκα την διαδικασια ανελκυσης και χωθηκα κατω απο το παπλωματακι μου....:cool::cool::cool:

εγω παρεπιπτοντως χθες δεν σηκωθηκα ουτε για τουαλετα...το πηρα σερι μεχρι το πρωι

76IGp3.png

Ευτυχως εχω μεταλλικο κρεβατι με καγκελα που τελούν χρεη γερανισκου όταν θελω να σηκωθω...(δηλαδη 332526437 φορες καθε βραδυ)

χαχαχα....ευτυχως εχω κι εγω μεταλλικο κρεββατι...θα βοηθησει αρκετα τους υπολοιπους μηνες εεεε?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,κοριτσια δεν σας προλαβαινω

μεχρι να στειλω μια ΑΠΔ εχετε γραψει 2 σελιδες:tongue::tongue:

μαρα,δεν σε ξεχναω,καλη επιτυχια το βραδυ.......σκιιιιιστεεεεεε!!!!!

ο δικος μου μπεμπης παιδια,οταν εχω πολυ δουλεια,κανει σχετικη ησυχια,μεγαλη κατανοηση,τι να πω....

σας ζηλευω που ειστε χαλαρες,σπιτακι σας....εγω ποτε θα το κανω?

προς το παρον πειζωωωωωωωωω.......

το καφεδακι ποτε θα το οργανωσουμε,τσουπρες?

παντως για αυτο που λετε με τα καροτσακια,στο αλσος παπαγου,βλεπεις τα καροτσακια,ομαδες, ομαδες...πως συναντιουνται δεν ξερω,τυχαια μαλλον,πανε ολες εκει και γνωριζονται,παντως πεφτει πολυ γελιο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

e ti allo εχεις να κάνεις και εσυ βρε πουλάκι μου και εχεις αρχισει και αγχώνεσαι?

καλε! ληξιαρχικη πραξη γαμου επικυρωμενη και σε ισχυ μην ξεχασουμε!

υπαρχει και ενα ακομη χαρτι,που σε βαζει ο παπας να το υπογραψεις,και λεει πιο επιθετο θα παρει το παιδι,απο ΚΕΠ το παιρνουμε και αυτο ,αλλα δεν θυμαμαι πως το περιγραφουμε

θα το βρω

καλημερα μπουμπουκακι....εφτασε η ωρα...ελα μην σε πιανει αγχος τωρα...

τα πραγματα του μωρου τα εχεις ετοιμασει?

Tα ρουχακια και τα μπλιπμλίκια πλυθηκαν και μπηκαν ντουλάπα...εχω αλλες εκκρεμμοτητες ομως!!

χαχαχα....ευτυχως εχω κι εγω μεταλλικο κρεββατι...θα βοηθησει αρκετα τους υπολοιπους μηνες εεεε?

Ουυυυυ, ανετα λέμε!!!!!

e ti allo εχεις να κάνεις και εσυ βρε πουλάκι μου και εχεις αρχισει και αγχώνεσαι?

καλε! ληξιαρχικη πραξη γαμου επικυρωμενη και σε ισχυ μην ξεχασουμε!

Εγω ληξιαρχική πράξη εχω προσφατη από τον εξωτικο γαμο το Φλεβαρη!χαχααα!!

Θα σου πω τι δεν εχω κανει...

Βαλίτσα ημιτελής (και ημιτρελής μη σου πω!!)

Δωμάτιο μωρού αχούρι, ακόμη δεν εχουν βγαλει δυο μεγαλες παπουτσοθηκες τοιχου και κουτουλας σε επιπλα εκει μεσα, κρεμαστρα ζιραφ δεν εχει κρεμαστει, ουτε κουνουπιερες - παντες στρωματακια κτλ..

Καροτσι σουπερ σος δεν εχει πλυθει - συναρμολογηθεί...!

ΚΑι ενα καρο μικρολεπτομερειες που δεν μπορω να τις κανω μονη μου δυστυχως!!!

Δεν με πιανει αγχος ξερεις υστερια, απλα περνουν οι μερες πολύ γρηγορα...

(ΥΓ....#@%$#&%&^$*^ΤΥ(^ δεν την παλευω με τους χωρους πια εδω μεσα - 300 πραγματα στα ποδια μου, κουνησε η κυρια που καθαριζει ενα ρημαδι κατω απο το γραφειο του καλου μου που εχει εργαλειια, αυτο με τη σειρα του κουνησε το πολυπριζο, που με τη σιερα του κουνησε την μπαλαντεζα που συνδεεται με το καλωδιο που δινει ρευμα στο λαπτοπ και μου εκλεισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......!#%#@^#$&%*$*^%(&^)&*

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

υπαρχει και ενα ακομη χαρτι,που σε βαζει ο παπας να το υπογραψεις,και λεει πιο επιθετο θα παρει το παιδι,απο ΚΕΠ το παιρνουμε και αυτο ,αλλα δεν θυμαμαι πως το περιγραφουμε

θα το βρω

Πραξη προσδιοριμού επωνύμου τέκνου καλό μου!:D

xaxaxaxaxaxaxaaxxaxaax ανελκυση για να σηκωθεις...καθελκυση για να ξαπλωσεις.. εμεις δεν ειμαστε εγκυες.. το sea diamond eimaste!

Μαρη Μάρα μου βγηκε το νερο απο τη μυτη κακουργα και το αλλο μισο το φτυσα στην οθονη του ροζ λαπτοπουριου!:tongue:

Tα ρουχακια και τα μπλιπμλίκια πλυθηκαν και μπηκαν ντουλάπα...εχω αλλες εκκρεμμοτητες ομως!!

Ουυυυυ, ανετα λέμε!!!!!

Εγω ληξιαρχική πράξη εχω προσφατη από τον εξωτικο γαμο το Φλεβαρη!χαχααα!!

Θα σου πω τι δεν εχω κανει...

Βαλίτσα ημιτελής (και ημιτρελής μη σου πω!!)

Δωμάτιο μωρού αχούρι, ακόμη δεν εχουν βγαλει δυο μεγαλες παπουτσοθηκες τοιχου και κουτουλας σε επιπλα εκει μεσα, κρεμαστρα ζιραφ δεν εχει κρεμαστει, ουτε κουνουπιερες - παντες στρωματακια κτλ..

Καροτσι σουπερ σος δεν εχει πλυθει - συναρμολογηθεί...!

ΚΑι ενα καρο μικρολεπτομερειες που δεν μπορω να τις κανω μονη μου δυστυχως!!!

Δεν με πιανει αγχος ξερεις υστερια, απλα περνουν οι μερες πολύ γρηγορα...

(ΥΓ....#@%$#&%&^$*^ΤΥ(^ δεν την παλευω με τους χωρους πια εδω μεσα - 300 πραγματα στα ποδια μου, κουνησε η κυρια που καθαριζει ενα ρημαδι κατω απο το γραφειο του καλου μου που εχει εργαλειια, αυτο με τη σειρα του κουνησε το πολυπριζο, που με τη σιερα του κουνησε την μπαλαντεζα που συνδεεται με το καλωδιο που δινει ρευμα στο λαπτοπ και μου εκλεισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......!#%#@^#$&%*$*^%(&^)&*

ηρεμησε γιατι θα βγει το μωρο και θα αρχισει να ουρλιαζει απο τα @$^!###%&****%### σου!!!

76IGp3.png

το βρηκα

πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνων

και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

επισης κοριτσια για την βαλιτσα μαιευτηριου βρηκα κατι ενδιαφερον

θελουμε

αν δεν ειμαστε σε μονοκλινο-ωτοασπιδες

σακουλες για τα απλυτα

πετσετουλες για το ταισμα του μπεμπε γιατι στο φερνουν να το θηλασεις αλλα δεν σου δινουν τιποτα να το σκουπισεις,ή να μην λερωθεις εσυ

δειτε αυτο....

http://www.gyn.gr/artman/publish/printer_198.asp

αχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πρεπει και εγω να ξεχυθω στα μαγαζια το σκ...να παρω τα εσωρουχακια της μπεμπας να τα πλυνω να ειναι ετοιμα...πρεπει να φρεσκαρω και τα φορμακια και λοιπα που εχω απο την κορη μου...οντως ο καιρος περναει πολυ πολυ γρηγορα...και τα sea diamond ολο και βαραινουν και δεν θα μπορουν να αποπλεουν οποτε θελουν....;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ενταξει τον προσεχω τον μικρουλη σπανια τσαντιζομαι εχει περασει καλα ως τωρα...

Απλα ρε παιδί μου ειναι μερικες φορες καποια πραγματα...πωπωωπωππ γινονται για να σε βγαλουν απο τα ρουχα σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...