Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμ τι κάνω νομίζεις!!! Αλλά είμαι λίγο freak με το θέμα δουλειές του σπιτιού... αν και μεγάλη τεμπέλα!!! Πάντως ότι δεν ακούς φωνές σ'αυτα που γράφεις είναι καλό...γιατί και μια άλλη άκουγε και την ... κάψανε!!!! :lol::lol::lol:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Βρε πολυλογούδες πόσες σελίδες γεμίσατε από το πρωί???

Πρέπει να σιδερώσω και όλο το αναβάλω... στοιβα τα ρουχα λέμε...

σε μενα να δεις τι γινεται

η κυρια που με βοηθαει ενω στην αρχη εκανε το σπιτι σε 5 ωρες και τις υπολοιπες 3 εκανε σιδερο

τωρα κανει το σπιτι σε 7 ωρες και 1 ωρα σιδερο

το σπιτι βεβαια δεν αλλαξε,απλα προφανως θεωρει οτι εγω θα πληρωνω οσες ωρες και να κανει

εγω ομως εχω στον προγραμματισμο μου ενα οκταωρο,οσο οσα χρηματα χρειαζεται ,η κυρια:mad:

και ετσι μενει το σιδερο στην απεξω

αυτη την εβδομαδα σκεφτομαι να τις πω να μην κανει καθολου σιδερο

και ετσι θα φυγει πριν το οκταωρο,ε,δεν θα το καταλαβει βρε παιδια?

ειναι δυνατον σε ενα τεσσαρι σπιτι που μενουν 2 ανθρωποι να μην σε φτανει μια μερα να κανεις το εβδομαδιαιο καθαρισμα

εγω προ εγκυμοσυνης ξεκινουσα στις 10.00 και τελειωνα στις 2.00,με φαγητο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

κακακακκκακακακακκακαακκακακακκακκακακακκαακακακακακκαακακακακα γεια σου ορε New! Ποοο μακαρι ρε φιλε να ειμαστε διπλα διπλα στισ ωδίνες.. να βγαλουμε γουστα να το χαβαλεδιασουμε το 8εμα

dZJip3.png

Αν μου κάνεις μια παραλάγή με μερέντα (είμαι σοκολοτού τι να κάνουμε!!!) σου έρχομαι σουμπητη :D:D:D

εχουμε και μερεντα,βρε παιδι μου

Διαφημίσεις

Γκέλυ το έχουν σύστημα. Και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει για το σίδερο είδικα. Να το κάνεις 1-2 εβδ. να φύγει νωρίτερα να δεις για πότε βάζει μυαλό. /και να της το πεις γιατί δε σου κάνει χάρη, την πληρώνεις όπως κι εσύ κάνεις ότι σου πει το αφεντικό σου...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κακακακκκακακακακκακαακκακακακκακκακακακκαακακακακακκαακακακακα γεια σου ορε New! Ποοο μακαρι ρε φιλε να ειμαστε διπλα διπλα στισ ωδίνες.. να βγαλουμε γουστα να το χαβαλεδιασουμε το 8εμα

Καλά φαντάζεσαι... οι άλλες να σφαδάζουν στον πόνο κι εμείς να γελάμε??? Είπαμε έχω και την τρελο-καταγωγή, σίγουρα θα μας περάσουν για λωλές !!!!

εμενα η δικια μ εχει φιξ τιμη και τα κάνει όλα ανευ ωραρίου.. νταξ εχουμε και φιλικη σχέση πλέον... την κυριακη πχ μου σιδερωσε 4 πλυντηρια, και εκανε γενικη 110 τμ σπιτι μαζι με βεράντες και τακτοποιησε και τα ρουχα στα ντουλάπια...

ηρ8ε 9 το πρωί και οταν γυρισα εγω σπιτι απο τα βαφτισια γυρω στισ 4 ειχε φυγει ήδη... και απο ποιοτητα.. κορυφη!

παιρνει 50 ευρώ τη φορά που ερχεται, 3 φορες το μήνα PLUS και τα ξεσηκώματα του σπιτιου 2 φορες το χρονο που αλλάζω νττουλάπες, κουρτίνες, τα πάντα όλα. στα ξεσηκλώματα της δινω 70 γιατι καθαριζει και χαλια λαμπίκο και οκ την εχω και στα πιπουλα με τα δωράκια της, τις κρεμες της, τα ρουχα της κλπ κλπ

dZJip3.png

μαρα να προσθεσω

γευση?

ζαλαδες?

λιγουρες?ορεξη?

εμετοι?

πονοκεφαλοι?

ταχυπαλμιες-ταχυκαρδια?

πιεση?

τριχοφοιια?

ραγαδες?

πριξιματα?

σεξ-συμπτωματα?

αυπνια?

ωρες υπνου ανα μερα?

κορίτσια 'έχω ένα γάμο στις 15 Μαη και δεν ξέρω που να βρω κάνα ρούχο καλό που να μην το πληρώσω και χρυσο!!!Γιατί θα το πάρω για μια φορά με την κοιλούμπα και που θα το ξαναβάλω οεο???

Διαφημίσεις

κορίτσια 'έχω ένα γάμο στις 15 Μαη και δεν ξέρω που να βρω κάνα ρούχο καλό που να μην το πληρώσω και χρυσο!!!Γιατί θα το πάρω για μια φορά με την κοιλούμπα και που θα το ξαναβάλω οεο???

τι αναλογιες εχεις περιπου New?

dZJip3.png

1.65 λίγο γεματούλα (όχι παχυσαρκη περιπου + 6-7 κιλα πάνω απο το φυσιολογικο') με μεγάλο στήθος πλέον (85c!!!) και τη γνωστή κοιλιά. Σκεφτομαι κατι σε αμπιρ φόρεμα, απλό δε μ'αρεσουν τα πολλά μπλιμπλικια

bebe zou

ειναι σχετικα φθηνο και νεανικα σχεδια

ξαναλεω ομως εγω ψωνισα σε rouse που εχει και ωραια φορεματακια και μεγαλουτσικα νουμερα σε νορμαλ τιμες

βεβαια δεν ξερουμε το γουστο σου,μηπως ψαχνεις μεταξωτα και τετοια?

rouge Για πάντα σας λέω! εχει φοβερα πραγματάκια... τωρα ειδα και στα ματ ενα φοβερο αμπιρ ισπανικού στυλ 130 ευρώ νομιζω και το εχει και σε μακρυα και σε κοντη βερσιον. δες www.matfashion.com

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...