Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

kai ego ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ να μου τριβουν και να μου ακουμπανε την κοιλιά άσχετοι άνθρωποι.. στο γραφειο που με χαιδολογάνε μ αρεσει αλλα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μου ειναι η πε8ερα... εχω κλειδωσει με την παρτη της 8α μου πειτε.. εεε μπορει να ειναι κ ετσι

παντως το θεωρώ αγενεια να απλωνεις χερι γενικα χωρίς να ρωτήσεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ρε παιδια κανενας ασχετος δεν μου απλωσε χερι, ουτε μια φορα, το ακουω που το λενε ολες οι ασχετοι και οι ασχετοι. Οπως κι εγω ποτε δεν εχω παει να ακουμπησω ξενη γυναικα στην κοιλια της. Αλλα τα παιδια στο γραφειο ειναι ολη στην ηλικια μου, και ημουν και η μονη εγκυος, ημουν και ομορφουλα και γλυκουλα, και δεν γκρινιαζα (καλα σταματαω να περιαυτολογω) και με ειχαν πεθανει στα χαδια και να σας πω την αληθεια, το λατρευα

4Rnfp3.png

εμενα με λατρευουν επειδη δεν απαιτησα απο κανεναν να κοψει το τσιγαρο η να καπνιζει μακριά μου.. το θεώρησα υποκριτικο απο την σιτγμή που ειμαι τρελή καπνιστρια και το αναβω κ εγω που και που το σλιμ μου.... με κακομα8αινουν τρελα και μου φερνουν συνεχεια διάφορα.. παγωτά, χυμους, σαλατες,, πορτοικάλια απο το χωριο κλπ κλπ

αυτη η προσοχη ομολογώ οτι μ αρεσει ΤΡΕΛΑ

dZJip3.png

βρε παιδια ,σε εμενα δεν απλωσε κανενας χωρις να με ρωτησει

τι να πω,αν και εμενα δεν με πειραζει να με χαιδευουν,ο αντρας μου ομως τσιτωνεται....πολυ

παντως και εγω δεν εχω κανει καραγκιοζιλικια ,του τυπου μην καπνιζεται οταν ειμαι μπροστα,και τετοια,ακομη και τις κρατησεις που κανω σε εστιατορια ,κλεινω σε καπνιστων,αφου οι υπολοιποι καπνιζουν ,ενα σ/κ που θα βγουν ,να τους το στερησω?

αν και εγω δεν καπνιζω

οσο για την περιποιηση ,κοριτσια,και εγω τα ιδια,ερχεται ο ενας

θελετε να σας φερω κατι απο εξω,ερχεται ο αλλος,θελετε να σας δωσω απο το φαγητο μου?

καλο ειναι,να σε φροντιζουν

καλα για τους γονεις μου εν το συζητω,οταν παω ειδικα φαγητα κτλ

αυτη την εβδομαδα φιλοξενω τον αδελφο μου για ενα σεμιναριο και μαζι ηρθε απο την μανα μου ενα σακιδιο φαγητα

σας μιλαω αν ερθετε σπιτι,φτιαχνω μπουφε,τοσα ειναι :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Βρε πολυλογούδες πόσες σελίδες γεμίσατε από το πρωί???

Πρέπει να σιδερώσω και όλο το αναβάλω... στοιβα τα ρουχα λέμε... Λοιπόν εγώ όταν δε θέλω να μου πιάνουν την κοιλιά μου ξένοι (οι φίλοι δε με πειράζει καθόλου) πιάνω κι εγώ τη δική τους και λέω "Σ'αρέσει???" :twisted::twisted::twisted:

Να δεις για πότε μπλοκάρουν!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου μου ζητησε να του γραψω κατω οτι μου συμβαινει γενικά , οτι συμπτωμα νιώθω κλπ κλπ΄π

να στο δειξω μια μπας και εχω ξεχασει τπτ?

εννοειτε

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Μαλλιά. Τα ίδια.. ίσως ελάχιστη λιπαρότητα αλλά εντελώς ελάχιστη

Αυτιά. Τα ίδια.. ευτυχώς δεν ακούω ούτε καμπάνες, ούτε φωνές.

Μύτη. Μπουκωμένη αλλά λιγότερο από τα άλλα τριμηνα. Ροχαλητό επιμένει αλλά λιγότερο, ο ηλιας εξακολουθεί και μένει άυπνος.

Στόμα. Φυσιολογικό αίμα στο βουρτσισμα. Δεν εχω εντοπίσει ουτε περίεργες πληγές, δεν γευομαι κάτι περίεργο, όλα υπο έλεγχο.

Μάτια. Μυωπία σίγουρα δεν ανέβηκε

Στήθος. Σκουρα θηλή και μικρά στιγματάκια σαν ελιές στην δεξιά θηλή… .ελαφριά ξηρότητα στην ρώγα.

Εκκριση υγρών απο το στήθος. Καμία.

Επιδερμίδα. Όχι ραγάδες, όχι φλεβες σπασμένες νομιζω δηλαδή αλλά θα ήθελα να το δείς γιατι δεν ξερω αν ειναι ερεθισμός απο το ξυρισμα ή ευρυαγγεία. Τριχοφυία στα ίδια επίπεδα ίσως και ελάχιστα λιγότερη. Κυταρίτιδα υπαρκτή.Πρηξιμο στον αστράγαλο νομίζω. Δοκιμαστικά δεν φόρεσα καλτσες και καλτσακια για μια μέρα για να δώ.

Συμπτώματα, γενικότερα.

Βάρος χαμηλά όταν σηκώνομαι από κρεβάτι ή από όπου αλλού που μετά απο δευτερόλεπτα υποχωρεί

Πόνος μέσης. Ελάχιστος και όχι κάθε μέρα.. μικρή ενοχληση μόνο αν περπατήσω πολύ

Αϋπνία. Διακεκομμένος ύπνος λόγω συχνοουρίας και λόγω του ότι για να αλλάξω πλευρο έχει διαδικασία.

Κράμπες. Στα ποδια όχι… κάποιες φορές τραβήγματα χαμηλά λόγω άτσαλης αλλαγής στάσης, ενα αισθημα σαν τράβηγμα, σαν τσίτωμα, σαν μουδιασμα...

Καούρες. Μονο δυο φορές γύρω στην 29η εβδομάδα που καταπολεμηθηκαν με σπιτική λεμονάδα

Πονος στα ισχία. Ω ναι!

Θώρακας. Τελευταία, όταν φτερνίζομαι νιώθω ένα μικρό πονάκι μπροστα αναμεσα στο στήθος. Κατα τα άλλα, τίποτα.

Συσπάσεις. Δεν εχω ιδέα.. δεν ξερω πώς είναι και δεν μπορώ να ξεχωρίσω

Ενέργεια. Άλλες μέρες θέλω να φέρω πάνω κάτω το σπίτι, άλλες μέρες απλά τεμπελιάζω.

Αναπνοή – Δυσκολη αναπνοή. Μια χαρά η αναπνοή μου… καμιά φορά με τις σκάλες ψιλο ζοριζομαι αλλά οκ.. ειναι και θέμα τεμπελιάς. Αν ειμαι σε μια καλή μερα ουτε που το θυμάμαι οτι ανέβηκα σκάλα. Αν έχω τις τεμπελιές μου, βριζω απο μέσα μου.

Ζαλάδα. Οχι

Ανακατωσούρες. Όχι

Νεύρα. Υπάρχουν μέρες που θέλω να σκοτώσω αλλά το πνιγω και συνέρχομαι. ισως ειναι άγχος που μου βγαινει σε νευρα.

Αγχος γενικά. Για τον τοκετο απολύτως κανένα άγχος.. μαλλον την κρισάρα 8α την πάθω εκεινη την στιγμή που θα μου πείς γενάμε, πάμε. Γενικότερα τα άγχη μου ειναι τα ίδια με πριν. Η καθημερινότητα, η δουλειά, το πώς θα ανταπεξέλθουμε κλπ κλπ κλπ... πιο πολύ με αγχώνει η κρίση στην αγορά παρά η γέννα. Επίσης νομίζω πως δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ μητρικό φίλτρο αφου στην μικρή μιλάω κανονικά, δεν την λέω ζουζουνίτσα και δεν της κάνω γουτσου γουτσου.

Ούρα. Διαυγή και πολλές φορές σκετο νερό λόγω του ότι πινω 5 λιτρα νερό την ημέρα. Τα πρώτα ουρα της ημέρας χρωματικά είναι κίτρινα και στη συνέχεια ξεθωριάζουν. Δεν έχω εντοπίσει κάποια περίεργη μυρωδιά.

Αιδοιο κλπ. Όσο μπορώ να "δω" ειναι πιο φουσκωμένο και καμιά φορά με πονάει εξωτερικά... σαν να εχω χτυπησει και να με πονάει το χτύπημα. Μώλωπες και τέτοια καμία σχέση

Κενώσεις. Κανονικές. Δυο την ημέρα. ϊσως με ελάχιστο περισσότερο σφίξιμο απο πρίν την εγκυμοσύνη. Κόπρανα μαύρα λόγω σιδήρου, ή και πράσινα οταν τρώω σαλάτες και λαχανικα

Εφίδρωση. Κανονική όπως και πριν την εγκυμοσύνη απλά πλέον ζεσταινομαι κατα τι περισσότερο απο πρίν.

Κινητικότητα μικρής. Σε άσχετες ώρες κλωτσάει σε άσχετα μέρη, πχ πλευρά. Κλωτσάει, φτερουγιζει, γυριζει τούμπες, ενώ πολλές φορές η κινηση είναι τοσο έντονη που μου κλωτσαει το ,μαξιλάρι από την κοιλιά και το ριχνει!Δεν μένει ακινητη για περισσότερο απο 20 λεπτά. Επίσης αν εξαιρεσεις τις ώρες που κοιμάμαι όλες τις υπολοιπες.. σχεδόν 20 ώρες ειναι μονιμως σε εξερεύνηση. Ακουει συνέχεια κάποιον να μιλάει (στο γραφειο, στο δρομο για το γραφειο γιατι με πηγαινει μια συνάδελφος και το πρωί τα λέμε στο δρόμο), μετά στο σπίτι ακουει εμενα, τον ηλια, φιλους που έρχονται, την τηλεόραση, το σαββατοκύριακο ηρεμεί λίγο καθώς το προγραμμα μου ειναι πιο χαλαρό όπου έχω παρατηρήσει πώς κινειται λιγότερο.

Ανταποκριση σε εξωτερικά ερεθίσματα. Κάνει ό,τι θέλει. Εκεί που κοπανιέται, έτσι και βαλω το χέρι μου να την νιώσω, σταματάει. Όταν κάνω οτι φωνάζω, σταματάει, "ακουει" και αν δει οτι δεν συνεχιζω να μιλάω δυνατα, συνεχιζει τα δικά της.

Ελπίζω να μην ξεχασα τπτ σημαντικο....κάποιο ζωτικό όργανο ή σύμπτωμα

dZJip3.png

και τι θα βάλουνε βρε κοπελιά??? σε λίγο δε θα υπάρχει τίποτα στις ντουλάπες... και το μοναδικό που δεν κάνει ο καλός μου είναι το σίδερο :-(

Ολα τ'αλλα μια χάρα τα κάνει

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...