Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα. Σας παακολουθω καθημερινα αλλα δεν σας μιλαω, η ψυχολογια μου αυτες τις ημερες δεν ειναι και η καλυτερη , δεν θελω και εσας να σας αναστατωνω και οπως καταλαβαινετε προς το παρον δεν μπορω να σκεφτω για αγορες κλπ. Κανονισα να φυγω για Λονδινο εχω ραντεβου στις 10/02 και εχω σημερα ραντεβου με εναν γενετιστη. Ολοι ρε κοριτσια μου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολη η περιπτωση της κορης μου γιατι ολα φαινονται φυσιολογικα αλλα δεν μπορουν να αποκλεισουν οτι μπορει να συμβαινει και κατι.... Θα τρελαθω!!! Δυο μερες ημουνα πολυ χαλια σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και προσπαθω να ανεβασω την ψυχολογια μου!! Να ξερετε οτι σας σκεφτομαι , εγω δεν εχω facebook γενικα δεν ειμαι πολυ καλη σ αυτα, χαιρομαι που το θεμα εχει ξεφυγει απο το αγχος και εχει περασει σε αλλες συζητησεις και σας αγαπω πολυ κι ας μην σας εχω δει !!! Θα σας ενημερωσω συντομα εαν εχω νεα. Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιφη μου και εμεις σε σκεφτομαστε .Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και δεν υπαρχει καποιο προβλημα .

Να σου πω τον παγκαλο τον γεννετιστη τον ξερεις ? Μηπως να πας και μια βολτα και εκει ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fifaki μου κανε λιγο υπομονη και κυριως μη διαβαζεις ¨πραγματακια που σε αγχωνουν¨Διαβασα το τοπικ για την ντολυ μας και πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ!!!Κοιτα τον εαυτο σου και να δεις πως ολα θα περασουν και θα τα θυμασαι μεθαυριο με το κοριτσακι σου και θα γελας για τις τσαχπινιες της!!!!

Συγχωρεσε με ομως που δεν θυμαμαι αλλα για πρωτη πρωτη φορα ποιος σου ειπε οτι υπαρχει υπονοια για προβληματακι ο γυναικολογος σου η στην αυχενικη??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

smooths ταπετσαρια εχεις βαλεις στο δωματιο της μικρης .Πολυ ωραια ειναι !!!
Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα. Σας παακολουθω καθημερινα αλλα δεν σας μιλαω, η ψυχολογια μου αυτες τις ημερες δεν ειναι και η καλυτερη , δεν θελω και εσας να σας αναστατωνω και οπως καταλαβαινετε προς το παρον δεν μπορω να σκεφτω για αγορες κλπ. Κανονισα να φυγω για Λονδινο εχω ραντεβου στις 10/02 και εχω σημερα ραντεβου με εναν γενετιστη. Ολοι ρε κοριτσια μου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολη η περιπτωση της κορης μου γιατι ολα φαινονται φυσιολογικα αλλα δεν μπορουν να αποκλεισουν οτι μπορει να συμβαινει και κατι.... Θα τρελαθω!!! Δυο μερες ημουνα πολυ χαλια σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και προσπαθω να ανεβασω την ψυχολογια μου!! Να ξερετε οτι σας σκεφτομαι , εγω δεν εχω facebook γενικα δεν ειμαι πολυ καλη σ αυτα, χαιρομαι που το θεμα εχει ξεφυγει απο το αγχος και εχει περασει σε αλλες συζητησεις και σας αγαπω πολυ κι ας μην σας εχω δει !!! Θα σας ενημερωσω συντομα εαν εχω νεα. Φιλακια πολλα

smoots να σε ρωτήσω ο τοίχος σου είναι σπατουλαριστός ?

γιατί διάβασα ότι η ταπετσαρία θέλει τοίχο όχι ανάγλυφο

φίφη μου μπρούμε να καταλάβουμε και ειναι απόλυτα δικαιολογιμένη η διάθεση σου, όλες στην θέση σου θα είχαν την ίδια αγωνία

αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο

πάντα υπάρχει μια ελπίδα

κράτα την και όλα θα πάνε καλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ακουσει για Παγκαλο , μιλησα απο το τηλ με την καλυτερη που ειναι η Μεταξωτου και σημερα εχω ραντεβου με μια Ντουζγου ποθ ηταν χρονια στο εξωτερικο κει εχει ερθει εδς και 8 μηνες Ελλαδα. Γενικα εχω αποφασισει μετα το σημερινο ραντεβου να μην ξαναδω αλλον γιατρο μεχρι να παω Λονδινο και μετα βλεπουμε. Μιλησα προχθες με εναν γιατρο πολυ επωνυμο και του ειπα την ιστορια απο το τηλ. , ειναι οικογενειακος φιλος με εναν πολυ καλο μου φιλο και ξερετε τι μου ειπε??

" εγω εαν ημουνα στην θεση σου και ητανε δικο μου το παιδι θα το εριχνα αυριο" Καταλαβαινετε οτι τρελαθηκα!!! οποτε υπομονη μεχρι να δω τι θα μου πει αυτος που ολοι λενε οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο

:?:στον υπερυχολο σε εστειλε ο γυναικολογος???

συγνωμη κιολας δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους προβλημα υπαρχει γιατι δεν εχουμε ιατρικες γνωσεις αλλα αυτος ο ¨κυριος¨που σου ειπε αυριο κιολας θα το εριχνα.....αν ηταν το δικο του παιδι ...δεν θα το εξαντλουσε μεχρι τελους ???ετσι απλα στελνουν μια γυναικα να κανει κατι τετοιο μεσω τηλ...σε αυτη τη βδομαδα κυησης που το μωρακι ειναι πληρες διαμορφωμενο ανθρωπακι???

:rolleyes::confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Τι ηταν αυτο που σου ειπε καλε αυτος απο το τηλεφωνο? γι αυτο εχεις ριξει την ψυχολογια σου .

Ο Παγκαλος ξερω οτι ειναι απο του ςκαλυτερους γεννετιστες στην Ελλαδα , αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις .

Δεν καταλαβαινω παντως γιατι να σου πουν ετσι αφου η ληψη τροφοβλαστη βγηκε καλη .Τελος παντων δεν ειμαι γιατρος ουτε θελω να το παιξω ειδικη .Καλα κανεις και δεν πας και αλλου ο καθενας θα σου πει την γνωμη του , καλυτερα ομως να εχεις εμπιστοσυνη σ αυτους που σε εχουν εξετασει και εχουν στοιχεια στα χερια τους.

Καλο κουραγιο και υπομονη .

Αγγλια σε ποιον σου ειπαν να πας ? ειναι γνωστος ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Το ξερω συμπεθερα μου και γω αυτο λεω πως μπορει να μου λεει κατι τετοιο χωρις καν να με δει!!! Ο υπερηχολογος μου ειναι απο τους καλυτερους και ναι συνεργαζεται με τον γυναικολογο μου

Διαφημίσεις

Δεν εχω ακουσει για Παγκαλο , μιλησα απο το τηλ με την καλυτερη που ειναι η Μεταξωτου και σημερα εχω ραντεβου με μια Ντουζγου ποθ ηταν χρονια στο εξωτερικο κει εχει ερθει εδς και 8 μηνες Ελλαδα. Γενικα εχω αποφασισει μετα το σημερινο ραντεβου να μην ξαναδω αλλον γιατρο μεχρι να παω Λονδινο και μετα βλεπουμε. Μιλησα προχθες με εναν γιατρο πολυ επωνυμο και του ειπα την ιστορια απο το τηλ. , ειναι οικογενειακος φιλος με εναν πολυ καλο μου φιλο και ξερετε τι μου ειπε??

" εγω εαν ημουνα στην θεση σου και ητανε δικο μου το παιδι θα το εριχνα αυριο" Καταλαβαινετε οτι τρελαθηκα!!! οποτε υπομονη μεχρι να δω τι θα μου πει αυτος που ολοι λενε οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο

έχω μείνει άφωνη μπορώ να πω

νομίζω ότι όλες το ίδιο νιώθουμε. είναι δύσκολη η περίπτωση σου κυρίως για εμάς που δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις

το μόνο που μπορούμε να πουμε κορίτσι μου είναι υπομονή και αισιοδοξία

ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα το ξέρεις σύντομα

απο εμας έχεις όλη την θετική ενέργεια

σε περιμένουμε νικήτρια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια κλεινω, φευγω παω βολτα, μετα παω να αφησω τη μικρη στην πεθερα μου για το βραδυ γιατι αυριο θα παμε για ΣΚΙιιιιιιιι. Ζηλεψε κανεις?

Kαλημέρα σε όλες τις αγχωμενουλες, σας παρακολουθω αλλα δεν συμμετεχω γιατι εγω περιέργως ειμαι πολυ ηρεμη, εχω αποδεκτει το γεγονος οτι δεν ειναι τίποτα στο χερι μου και οτι με το αγχος δεν θα καταφερω κατι και ειμαι ΖΕΝ!

Εκτος φυσικα από οταν διαβαζω οτι το Σμουτσακι απο δω ετοιμαζεται για μπειμπι παρκινγκ και σκι καταστασεις!!! Θα σε φτιαξω εγω κυρια μου του χρονου...χαχαχαα

Που θα πατε??? Με το μαλακο η πληροφορία εεεεε

Κοριτσακια ευχομαι σε ολες σας μια τελεια εγκυμοσυνη και γερα μπεμπακια!

Φιφη μου παρακολουθω καιρο την ιστορία σου - Κοριτσι μου ολα θα πανε καλα, πραγματικα εχεις μεγαλη δυναμη μεσα σου...Το μπεμπεκι σου θα ειναι μια χαρουλα θα δεις!

Σας φιλώ

ΥΓ. Μην δινετε χρηματα ασκοπα σε καταστηματα εγκυμοσυνης / πολυ ακριβα (εκμεταλλευτες τρελοί) και τα πιο πολλα κακογουστα) στα κανονικα καταστηματα ενα νουμερακι μεγαλυτερο και ολα οκ... Παντελονακια μονο πιστευω πρεπει να αγοραζουμε εγκυμοσυνης!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Τι ηταν αυτο που σου ειπε καλε αυτος απο το τηλεφωνο? γι αυτο εχεις ριξει την ψυχολογια σου .

Ο Παγκαλος ξερω οτι ειναι απο του ςκαλυτερους γεννετιστες στην Ελλαδα , αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις .

Δεν καταλαβαινω παντως γιατι να σου πουν ετσι αφου η ληψη τροφοβλαστη βγηκε καλη .Τελος παντων δεν ειμαι γιατρος ουτε θελω να το παιξω ειδικη .Καλα κανεις και δεν πας και αλλου ο καθενας θα σου πει την γνωμη του , καλυτερα ομως να εχεις εμπιστοσυνη σ αυτους που σε εχουν εξετασει και εχουν στοιχεια στα χερια τους.

Καλο κουραγιο και υπομονη .

Αγγλια σε ποιον σου ειπαν να πας ? ειναι γνωστος ?

Η ληψη τροφοβλαστης δεν μπορει να ψαξει για ολα τα συνδρομα. Υπαρχουνε 4000 συνδρομα που κανεις δεν μπορει να τα προβλεψει. Μονο απο καποιες ενδειξεις και παλι δεν ειναι σιγουρο. Εγω θα δω τον καθηγητη Νικολαιδη που τον χαρακτηριζουν τον πατερα της υπερηχογραφιας. Εχει απιστευτη πειρα σε προβληματικες εγκυμοσυνες και οσους γιατρους ρωτησα στην Ελλαδα τον προσκυνανε

Φίφι μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εγώ σήμερα είμαι αρκετά χάλια. Εχω πολλά νεύρα και παραμιλάω όλη την ώρα για τα πάντα που με εκνευρίζουν. Το μωράκι δεν το άκουσα καθόλου από χθες το πρωί. Ελπίζω να είναι καλά, γιατί κοντεύω να τρελαθώ και γι αυτό.

Νεφελακο μου σ ευχαριστω πολυ πολυ

μην στεναχωριεσαι ετσι ειναι οι ορμονες μας. το μωρακι και εμενα δεν με κλωτσαει καθε μερα , αλλα απο την αλλη εβδομαδα θα δεις θα το ακουμε πιο συχνα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...