Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπουαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ! οταν σου βαλουν τον ορο 8α ερ8ω εγω μην σκας... 8α σου κανω καραγκιοζεσ να γελαμε...να μπω και στο κλιμα

αχ πουλακι μου, θα σε ειδοποιήσω την ημερα του τοκετου - και αμα αντεχεις γενικως ελα για καφεδακιον μεσημερι στο εξωτικο Ιασω να γελασουμε τα μαλα ομως...χαχαχαααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν λιγο πηγα να βαλω νερο στο μηχανημα...και με βλεπει συναδελφος και λεει....

ειιιιι γερνει το καραβι;;;

τι του λεω εγω;;

σαν πιγκουινακι περπατας μου λεει....καιρος να την κανεις....σπιτακι σου για ξεκουραση...σε βλεπω και απορω πως αντεχεις...

μην απορεις του λεω..ειμαι σκυλι εγω...

ωχ μας πηρανε χαμπαρι λεμε...:D:D:tongue:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

27 του μηνα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια...

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοου γιες!!!!

δηλαδης σε 5 μερακια.....

εσυ συνεχιζεις να πιστευεις οτι θα δουλευεις μεχρι τον ιουνιο;;;;(εντονοτατο γελιο πισω απο τη βαρια οθονη):cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

tt1c3fef.aspx

γουελ φυσαλιδιον νιωθω ασφαλης εδώ.. στο σπιτι 8α ειμαι σολο καριέρα και ψιλοφοβάμαι να μεινω μονη μου...και αν γινει κάτι??? ποιος 8α με τρεξει.. δεν οδηγω κιολας....

dZJip3.png

παιδι μου αν γινει κατι ριχνεις ενα τηλεφωνηματακι και εφτασε αντρας και λοιποι...μην αγχωνεσαι τοσο...τιποτα δεν θα γινει...το πολυ πολυ να σου σπασει κανα νερο εκει στην 39 εβδομαδα και να απολαυσεις ενα ζεστο μπανακι μεχρι να ερθουν να σε μαζεψουν...:tongue::tongue::tongue:

tt1c3fef.aspx

hapiness καλωσηρθες και απο μενα

κοριτσια να σας πω και εγω ,χθες που πηγα στον πελατη,ερχεται ενας υπαλληλος του με αγκαλιαζει,με αγκαλιαζει,και δεν με αφηνει

οποτε λεω ,τι γινεται βρε παιδι μου,θα φυγω ,θα πας φανταρος?γιατι αγκαλιαζομαστε τοση ωρα?

και παιρνω απαντηση

οταν σε βλεπω με αυτη την κοιλαρα,μου εμπνεεις εναν σεβασμο και μια τρυφεροτητα :confused::oops::confused::oops:

τι να πεις τωρα?

μαλλον δεν ειμαστε πλεον απλοι ανθρωποι,ειμαστε οι ανθρωποι με τις κοιλιες:eek::eek::eek::eek::eek:

εκτος αν ειμαστε οι κοιλιες ,σκετο:shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

παντως χωρις πλακα τωρα...μου φαινεται αδυνατο να παρεις αδεια λιγες μερες πριν τον τοκετο...σωματικα μου φαινεται αδυνατο...εδω τωρα εχουμε βαρυνει που να δεις στον 9 τι γινεται...

βεβαια πολλες το κανουν αλλα εγω δεν μπορω...με τιποτα...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

akakakkakakakak εμπνεουμε μια αγαπη ενα κατιτις απο οτι εχω καταλάβει! χοχοχοχοοχοχχοοοοοχοχ βασικα πρεπει να εισαι πολυ γαιδαρος για να μην σε συγκινει η εγκυμοσυνη και το θαυμα της ζωης μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

dZJip3.png

basika εχω δει διαφορες συμπεριφορες... απο γαιδουρινες πχ η μπου2 στο ικα και κανεις να μην σηκωνετε να κα8ισει, εως θαυμασμο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά και μια γλιτσα αφορητη τυπου ιιιι αααα μπεμπεεε αααα οοο ιιιι κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

την πιο κουλη αλλαγη την ειδα στην αδερφη μου και εξηγω. η αδερφη μου αβναρχοαυτονομο πνευμα.. αντιδραστικο, μοντέρνο, διαβασμενο, μορφωμενο, εχει ζησει σε κοινοβιο στην ολλανδία, διακοπες στην γαυδο κλ΄π κλπ κλπ

μενω εγκυος και ερχεται σπιτι... αναβω τσιγαρο και μου χωνει μι αμπουφλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!,,, πηγα να πιω κοκακοκλα και αρχισε το γνωστο κυρηγμα περι του ανθρακικου που κουφαινει το παιδι! ΟΛΑ Τα κουλα χαζα γιαγιαδιστικα..η αδερφη μου μου τα ειπε! ακου τώρα.....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...