Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα φυσαλιδα περαστικουλια στη μικρουλα σου!Εχθες πηγα και ψωνισα για τη μικρουλα και μπερδευτικα λιγο και θελω τα φωτα σας,δεν ηξερα οτι ειναι αλλο το ζιπουνακι και αλλο το εσωρουχο-φορμακι ποια ειναι η διαφορα βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

γεια σου μπαρμι μου..σε ευχαριστω!!!

εγω ξερω οτι το ζιπουνακι ειναι εσωρουχακι..δεν υπαρχει διαφορα...το φορμακι κανει την διαφορα γιατι ειναι κατι που φοριεται πανω απο τα εσωρουχακια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα κοριτσια

Φυσαλιδα περαστικα στην μικρουλα σου,

Κοριτσια σχετικα με τα βλαστικα κυταρα και εγω υπερ της δημοσιας ειμαι μεχρι που αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη γιατι κατι ειδα οτι δεν ειναι πιστοποιημενη , και επειδη στο δημοσιο δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη κραταω τις επιφυλαξεις μου.Και αυτο με τον δοτη πολυ με βαζει σε σκεψεις.Καταρχας νομιζω δεν σε βαζουν να κανεις εξετασεις αιματος (πολυ σημαντικο)πως ξερεις οτι το δειγμα ειναι καθαρο ? Ακομα ψαχνομαι ,απο ιδιωτικες η future health με τραβαει .

Σημερα δεν εχω κεφια εχω στομαχοπονο.

Με τα κορμακια και τα φορμακια και εγω ειμαι μπερδεμενη.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΟΟ ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΩ..MARAAAAAAAAAAA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ????ΣΕ ΕΧΩΣΕ ΤΟ BOSS??

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σου φερι μου...ευχαριστω!!!

και εγω σε ιδιωτικη τραπεζα προσανατολιζομαι για τα βλαστικα...ετσι εκανα και στην πρωτη μου κορη....ας μας ειανι αχρειαστα και ας τα σκασουμε τα λεφτα...δεν θα σωθουμε απο αυτο το εξοδο...εχουμε τοσα αλλα...

ζωζα με πολυ μαλλι θα βγει η μπεμπουλα φαινεται....:D

tt1c3fef.aspx

δηλαδη βρε κοριτσια ,εγω που δεν εχω καουρες θα βγαλω καραφλο μωρο,κλαψ,σνιφ

παιδια εγω εχω πονο στο δεξι μου χερι,ειδικα την νυχτα,ο γιατρος λεει οτι ειναι μαλλον αυχενικο που επιδεινωθηκε απο το βαρος της μεσης λογω εγκυμοσυνης

και δεν μπορουν να μου δωσουν τιποτα γιαυτο μεχρι να γεννησω:confused::confused:

το θεμα ειναι οτι μερικες μερες ειναι τοσο πολυ το μουδιασμα οπως σημερα που στο πληκτρολογιο ,αλλα πληκτρα θελω να πατησω καιι αλλα παταω

εντομεταξυ κατακρατηση δεν εχω και φοβερη,ολα αναλατα τα τρωω,πιεση δεν εχω,τι να πω....εσεις εχετε κανενα τετοιο κουλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

γκελυ την κατακρατηση την καταλαβαινεις απο το πρηξιμο ε;

το λεω γιατι πριν λιγες μερες εκανα την ενεση για την ωριμανση των πνευμονων του μωρου η οποια ειναι σκετη κορτιζονη..δεν παρατηρησα πρηξιμο ή κατι τετοιο παρολο που δεν πολυπροσεχω ..δεν τρωω δηλαδη αναλατα τα φαγητα...

δεν εχω τετοιο συμπτωμα στο χερι, εμενα με χτυπαει η μεση στο αριστερο ποδι μερικες φορες...μια μορφη ισχιαλγιας...

tt1c3fef.aspx

Ειδες φυσαλιδα με τις ενεσεις δεν πρηζεσαι .Τελικα ποιος τις εκανε? σου ειπε ο γιατρος ποσο κρατανε ?

Πω πω σημερα δεν μπορω καθολου καθιστη και ξαπλωμενη .Με σφιγει το στομαχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φερι πηγα σε ενα φαρμακειο γνωστο μου και την εκανα εκει...ηταν 2 δοσεις σε μια ενεση...

οχι δεν πρηστηκα ευτυχως...και να φανταστεις εφαγα και 2 κομματια πιτσα την επομενη που ειχα πει θα προσεξω...τελος παντων...

δεν μου ειπε ποσο κρατανε...μου ειπε οτι ειναι παρατεταμενης δρασης και οτι δεν χρειαζεται να κανω αλλες..αυτες με καλυπτουν...εσυ θα ξανακανεις;

tt1c3fef.aspx

γκελυ την κατακρατηση την καταλαβαινεις απο το πρηξιμο ε;

το λεω γιατι πριν λιγες μερες εκανα την ενεση για την ωριμανση των πνευμονων του μωρου η οποια ειναι σκετη κορτιζονη..δεν παρατηρησα πρηξιμο ή κατι τετοιο παρολο που δεν πολυπροσεχω ..δεν τρωω δηλαδη αναλατα τα φαγητα...

δεν εχω τετοιο συμπτωμα στο χερι, εμενα με χτυπαει η μεση στο αριστερο ποδι μερικες φορες...μια μορφη ισχιαλγιας...

φυσαλιδα,ναι την κατακρατηση την καταλαβαινεις απο το πρηξιμο,ομως νομιζω οτι στην περιπτωση της κορτιζονης πρεπει ουτως ή αλλως να κανεις ειδικη διαιτα,αυτο δεν σου το ειπε ο γιατρος?

με το αλατι ,η κορτιζονη κανει καποια επιπλοκη στα νεφρα και θελει προσοχη

αυτα τωρα τα λεω γενικα για την κορτιζονη,εγω για δερματολογικους λογους οταν επαιρνα κορτιζονη δεν ετρωγα αλατι,καφε,σοκολατα

βεβαια για την ενεση που εκανες εσυ ,δεν εχω ιδεα,τι ειναι και σε ποιες περιπτωσεις την κανουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Κορίτσια γειά σας και πάλι...

Φυσαλιδακι μου περαστικούλια στο παιδάκι σου!

Γκέλυ μου δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με την τράπεζα βλαστικών κυττάρων αλλά μπήκα στο site και διάβασα τη διαδικασία παράδοσης του αίματος. Τι να σας πω κορίτσια είναι αλήθεια ότι όλες αυτές οι ερευνες που αφορουν στα βλαστικά κύτταρα είναι σε πειραματικό στάδιο αλλά προτιμώ να τα δώσω σε ένα δημόσιο οργανισμό παρά σε μια ιδιωτική τράπεζα που αμφιβάλλω αν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια. Εξάλλου κανεις δεν είναι βέβαιος για τη χρησιμότητα των κυττάρων αυτών...Διαβάστε τα σχετικα site και θα καταλάβετε. Το βέβαιο είναι πως παίζονται οικονομικά παιχνίδια σε βάρος όλων των γονέων (όπως πάντα) σε παγκόσμια κλίμακα.Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε να είναι αχρειάστα όλα αυτά...Πιστοποιηση δεν έχουν ουτε οι ιδιωτικές τράπεζες, γιατι δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να ρυθμίζει το θέμα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

γκελυ μου το μονο που μου ειπε ο γιατρος ειναι να προσεξω την διατροφη μου 2 μερες...η φαρμακοποιος ειπε κανα 10ημερο να ειμαι προσεχτικη με αλατια και γλυκα...

εεε γλυκα δεν τρωω ουτως η αλλως

αλατι στα φαγητα βαζω αλλα δεν τα κανω λυσσα...φυσιολογικα οπως παντα...εμεις εξαλλου δεν τα θελουμε πολυ αλατισμενα τα φαγητα...ετσι εχουμε μαθει...

την ενεση αυτη την κανεις για να ενισχυσεις τους πνευμονες του μωρου σε περιπτωση που γεννηθει προωρα..εμενα ο δικος μου γιατρος επεμενε να την κανω λεγοντας μου οτι εχει λαβει τετοια οδηγια και την εφαρμοζει σε ολες τις εγκυους του.προληπτικα δηλαδη.

tt1c3fef.aspx

αγγελα το θεμα των βλαστικων ειναι μεγαλο και αχανες..

τωρα λενε οτι πιο χρησιμα ειναι τα νεογιλα δοντια παρα το ομφαλικο αιμα ή και το αιμα απο τον πλακουντα..χαος δηλαδη...ειναι στην κριση μας τι θα κανουμε...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...