Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Nefeli δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο αλλα μερικα πραγματα πραγματικα δεν ξερουμε αν θα τα χρησιμοποιησουμε ποτε .Ακομα και οι ταπετσαριες και οι κουρτινες και τα ολα που παιρνουμε για το παιδι περισσοτερο για μας τα κανουμε παρα γι αυτο .Αυτο τα ζιπουνακια του, τα μπιμπερο και τις πιπιλες θα χρειαστει προς το παρων , για δικη μας διευκολυνση και για αισθητικη τα κανουμε ολα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το όνομα δεν το θυμάμαι νεφέλη αλλά είναι γωνία μαρτίου με σμύρνης.

απέναντι απο ένα κρεοπωλείο. δεν είναι δύσκολο να το βρεις είναι μεγάλο και διώροφο

από την απέναντι μεριά του όνειρα οχι απο την ίδια.

αν θέλεις πάρε την σμύρνης και μόλις συναντήσεις την μαρτίο το βλέπεις στο αριστερό σου χέρι. η σμύρνης είναι αυτή που ανεβαίνει απο το ιντενετ καφέ στην Μ.Αλεξάνδρου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσαρρρρρεεεες τι κανετε καλέ????

Εμας το δωματιο συνεχιζει να ειναι αχουρι και το καροτσι ακομη να μην εχει βγει απο τη συσκευασια, θα τσιριξω σε λιγο λέμε!!!χαχαχααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σου Μπουμπου και εσυ εδω εε? και εγω παλι αυπνιες

Διαβαζα για τον παναγιωτακη και στεναχωρηθηκα ρε γμτ , δεν ειχε φυλαξει βλαστοκυταρα η μητερα ? μηπως ξερεις

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σου Μπουμπου και εσυ εδω εε? και εγω παλι αυπνιες

Διαβαζα για τον παναγιωτακη και στεναχωρηθηκα ρε γμτ , δεν ειχε φυλαξει βλαστοκυταρα η μητερα ? μηπως ξερεις

Φαιρυ μου,

Κι εγω αυπνιες αλλα θα προσπαθησω να κοιμηθω λιγακι

Από οσο είχα διαβασει αν δεν κάνω λάθος - πρέπει να είχε φυλάξει αλλα δεν ηταν συμβατά... Δεν είμαι σίγουρη όμως!!

Κι εγω ειχα στεναχωρηθει πολυ με την ιστορία.:(

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Καλε ποσες σελίδες γράψατε χθές? Δεν προλάβαινα να διαβάζω!!!

Σχετικά με την τράπεζα βλαστοκυττάρων έκανα μια έρευνα στο ίντερνετ και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη λύση είναι η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος, που λειτουργεί από το 2004 στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Είναι η μόνη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων , στην οποία διατηρούνται κατεψυγμένες μονάδες ομφαλοπλακουντιακού αίματος, έτοιμες να χρησιμοποποιηθούν από οποιονδήποτε Ελληνα ή ξένο ασθενή που πάσχει από γενετική ή νεοπλασματική νόσο και χρειάζεται μεταμόσχευση τέτοιου είδους κυττάρων. Είμαι πολύ δυσπιστη οσον αφορά τις ιδιωτικες τράπεζες...Κατ' αρχας κανεις δεν γνωρίζει αν θα υπάρχουν μετά από κάποια χρόνια και απ' οτι διάβασα δεν εχουν οι περισσοτερες απ' αυτές πιστοποιηση και δεν υπάρχει και ειδικό νομοθετικό καθεστώς που να ρυθμίζει τη λειτουργία τους...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα κοριτσια

πολυγραφοτατες χθες βλεπω.....

αγγελα αυτο ελεγα κι εγω χθες για την τραπεζα της ακαδημιας αθηνων

συμφωνω μαζι σου ,νομιζουμε οτι ειναι η πιο αξιοπιστη

εχεις κανει καποια κινηση,εχεις τηλεφωνα,ξερεις τιμολογιο?

εγω τελικα ελεγα να μπω χθες το απογευμα αλλα γυρισα απο τον γιατρο 7.30 (ειχα παει να μου γραψει την συνταγη γαι τις ενεσεις)

μετα ειχε ερθει το σαλονακι βεραντας που ειχαμε παραγγειλει και το στηναμε

ε,με αυτα και με αυτα εφτασε 10.00 και ημουν κουρελι...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

καλημερα...

χθες εφυγα ξαφνικα απο τη δουλεια γιατι αρρωστησε το κοριτσακι μου με γαστρεντεριτιδα..μακρια απο ολους αυτο κοριτσια...11 φορες εμετο εκανε ο αγγελος μου...σημερα ειναι καλυτερα...αλλα κακοκεφη...εγω ειμαι με το αντισηπτικο ανα χειρας και συνεχεια με μασκα...αν το γλιτωσω εχει καλως...

δεν προλαβα να σας διαβασω....ολες καλα;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα...

χθες εφυγα ξαφνικα απο τη δουλεια γιατι αρρωστησε το κοριτσακι μου με γαστρεντεριτιδα..μακρια απο ολους αυτο κοριτσια...11 φορες εμετο εκανε ο αγγελος μου...σημερα ειναι καλυτερα...αλλα κακοκεφη...εγω ειμαι με το αντισηπτικο ανα χειρας και συνεχεια με μασκα...αν το γλιτωσω εχει καλως...

δεν προλαβα να σας διαβασω....ολες καλα;;;

αχ,βρε φυσαλιδα,περαστικα της,τι να πω,πολυς κοσμος την εχει τελικα αυτη την γαστεντεριτιδα.....υπομονη

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ευχαριστω γκελυ μου...ναι θερισε φετος η γαστρεντεριτιδα...εμας την περασαν ολοι σχεδον στον κυκλο μας...

ζωζα στο μηνα σου νομιζω μπαινεις την 36 εβδομαδα αρα αποτι βλεπω...τωρα....:D

tt1c3fef.aspx

λοιπον, εχω μια ξαδελφη μαια που πηγε στο γαια τωρα και τη ρωτησα

μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ οργανωμενα και η μοναδα -εντατικη (μακρια απο εμας) νεογνων πληρως εξοπλισμενη.

αυτο το ειδα και πολυ μου αρεσε...ευχαριστω σμουτσακι!!!!

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...