Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

λογικο νεφελη..μεσ στο καλοκαιρι τωρα πατηματα ιστορίες 8α σου γινει εως το χειμωνα σισκατο.. βαλε κατι γλυκουλικο και βλεπεις μετα τι 8α βαλεις... εγω απο ebay παρηγγειλα την φατσα της πουκα σε χαλακι... τωρα το χειμωνα αν χρειαστει κατι πιο...ντουσαρελ εχω μοκετα φραουλι να βάλω... αν και δεν νομιζω γιατι στο σπιτι παιζει τρελη ζεστη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α για θηλασμο ειμαι μεσα κ εγω... με την μαια του δοχτορος τα εχουμε πει πειρπου αλλα 8α ειναι και στο ιασω να με τρέξει..

ρε νιου... οι ρωγες σ πως ειναι? εννοώ απο ξηρότητα πώς πας?

το παρατήρησα ότι είναι ξηρές την προηγούμενη εβδομάδα...

αλλά δε βάζω τίποτα γιατί διάβασα ότι πρέπει να τις αφήσουμε έτσι για να σκληρύνουν πιο γρήγορα και να μην κανουν πληγές

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εγώ βαζω ενα ζελε για ραγαδες αλλά όχι πάνω στη θηλη. Στο υπολοιπο στήθος. απο 75β πηγα σε 85 c και κάτι μου'ρθε :shock: δε φαινεται να εχω κάνει ραγαδες ότι σε στήθος ούτε σε κοιλια αλλα΄συνεχίζω να βάζω

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

θα βαλετε χαλακι το καλοκαιρι ? ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω . Παρολο που ειναι δροσερο το σπιτι τα χαλια δεν τα αντεχω καλοκαρι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

E NTAJ ΤΩΡΑ χαλάκι...μην φανταστεις...εμενα πιο πολυ για το φαν ειναι παρά για ζεστη... ετσι για να ομορφυνει ο χώρος αφπυ δεν ειμαι πολυ του ραφακιου και τυο καλωπισμου

ερωτηση... φτηνα πολυθρονακια που εχουμε δει?

dZJip3.png

α λεφτα να εχουμε να δινουμε ? αυτο αργοτερα δεν θα ειναι επικινδυνο για το παιδι ?ξερεις ανεβαινει σκαρφαλωνει και αλλα τετοια

Διαφημίσεις

νεφέλη να ξέρεις οτι οταν λένε υποαλεργικά χαλιά λένε το μέρος του χαλιού απο την κάτω μεριά όχι την πάνω. το ρώτησα και το έψαξα. εγώ έβαλα ένα χαλί το οποία δεν μαδάει και μπορώ άνετα να το κρατήσω μέχρι και ιούνιο άνετα.

υπάρχει ένα μαγαζί πάνω στην μαρτιου εκεί που είναι και το όνειρα δηλαδή γωνιακό που έχει τεράστια ποικιλία, μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χα χα χα , εγω τελικα θα καθυστερησω να βαλω ραφακια αφου δεν εχω την δυνατοτητα να ψαξω και για κουρτινες επισης το ιδιο.Θα περιμενω να παρω το οκ και για μαγαζια απο τον γιατρο.

α και τα χαλιά θα τα μαζεψω αρχες μαιου να ειμαι ετοιμη για να μην σηκωθει σκονη οταν θα ειναι εδώ το μωρακι .

νεφέλη να ξέρεις οτι οταν λένε υποαλεργικά χαλιά λένε το μέρος του χαλιού απο την κάτω μεριά όχι την πάνω. το ρώτησα και το έψαξα. εγώ έβαλα ένα χαλί το οποία δεν μαδάει και μπορώ άνετα να το κρατήσω μέχρι και ιούνιο άνετα.

υπάρχει ένα μαγαζί πάνω στην μαρτιου εκεί που είναι και το όνειρα δηλαδή γωνιακό που έχει τεράστια ποικιλία, μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Για πες μου όνομα αν πορείς Rose για να πάω να ρίξω μια ματιά μια θα πάω και στα όνειρα. Είδα και εκεί ένα μικρό αλλά δεν ξέρω τιμή. Επίσης είδα και στον γκιργκίρη την απόχρωση που θέλω, αλλά μαδάει αν το τρβήξεις με δύναμη. Τώρα αν θα το κάνει και το μωρό μετά από 2-3 χρόνια και καταφέρνει να βγάζει είναι επικίνδυνο.

Το πολυθρονάκι Φαιρη δεν χρεισιμεύει σε κάτι. Είναι σαν παιχνιδάκι, είναι απο σφουγγαράκι. Φυσικά και είναι άχρηστο, Οπως και τα ράφια από το τρίκυκλο και οι ταπετσαρίες είναι άχρηστες με αυτήν την λογική και τα ντισαινατα καρότσια, τα ρηλάξ κτλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...