Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια, τι κάνετε?

Αντε σιγά σιγά μπαίνουμε στην 30η εβδομάδα όλες και σκευτόμαστε αντίστροφα.

Εμείς φτιάξαμε τα λουλούδια στο μπαλκόνι σήμερα αν και ο καιρός δεν βοήθησε και πολύ. Πότε θα φτιάξει ρε γαμώτο να μας ανεβάσει την διάθεση.

Την αποτρίχωση και εγώ την κάνω με την μέθοδο της αφής και του καθρεπτιού πλεόν.

Smoutsaki καλή αρχή για την Ηλιάννα. Κοινωνικό παιδάκι μπράβο της που δεν γκρίνιαξε καθόλου, σπάνιο φαινόμενο. Εσύ αυτήν την εβδομάδα επιστρέφεις? Αυτό με το μειωμένο ωράριο της μίας ώρας είναι τελείως άχρηστο και εννοείτε οι Παρασκευές συμφέρουν περισσότερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μάρα μου δεν χρειάζεται για τα άπλυτα , απλά σαν πρώτη σκέψη μου ήρθε ένας χώρος δίπλα στην αλλάξιέρα που θα βάζω ότι χρειαστεί. όχι απαραίτητα άπλυτα.

αποθηκευτικός χώρος δεν πάει ποτέ χαμένος.

νεφέλη μου αυτή η αποτρίχωση είναι μεγάλο πρόβλημα.

ενδέχεται τώρα που θα πάω στην γιατρό να με εξετάσει απο κάτω για διαστολή, αν όχι τώρα σίγουρα σύντομα και δεν ξέρω τι να κάνω δεν γίνεται να πάω σαν το δάσος. ντρέπομαι. και απο την άλλη δεν μπορώ να ξυρίζομαι κάθε εβδομάδα που πάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

υπο αυτη την ενοια εχεισ δικιο ροζουλα..και εγω ειμαι για ικεα για συρταριερα (99 ευρωζ την ειδα) και κατι ραφακια κοκκινα που ειδα και μου ταιριαζουν με το ταπετσαρι

ε τωρα με την γιατρο..μιση ντροπη δικησ μιση δικια της..εχει ξαναδει...μην νομιζεισ :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ζεσταινομαι σας το ειπα??? 8α κυκλοφορησω γυμνη σε λιγο δλδ δεν παλευεται η κατασταση.,. με βλεπω με αιρκοδισιονα σε λιγο

Κι εγώ σκάω... Με το βρακί :oops: κοιμάμαι και πάλι μούσκεμα στον ιδρώτα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αχχααχαχχαχααχ καλως την New! θα μεγαλωσει κι άλλο μην ανησυχεις! κκακακακακακακακακακκακακακακακακακακακακακακκακακ

Μη γελάς φιλενάδα... νοιώθω ότι θα σκάσω :shock::shock::shock:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τα γνωστά... να μην τρώω αλμυρά και πολύ λιπαρά...

Αλλά ακομα και με το νερο νοιώθω τούμπανο. Και φαντάσου εχω πάρει μόνο 4 κιλά! Που να είχα κι άλλα...

Θα κάνεις μαθήματα ανώδυνου?

μπα... δεν 8α κανω τπτ... 8α αυτοσχεδιασω εκεινη την στιγμή! εχω δει και ενα σκασμο ν τοκυμαντερ... εχει και μια ωραια σειρα κάθε παογευμα νομιζω το μακεδονια τιβι... δεν ειμαι εγω για τέτοια που βλέπω..γεννες στο σπιτι και ανωδυνους και γενες σε πολυθρόνα και κλπ κλπ.....8α παω, 8α πω γεια σας, 8α παρω 8εση, 8α σπρώξω όσο μπορώ και αν δω οτι δεν μπορώ άλλο εχω αφησει σημειωμα στον γιατρο να κανει ενα χραπ χραπ με την μαχαιρα να τελειωνω

dZJip3.png

Ωραία :D.

Εγω θα ξεκινήσω μόλις συνεννοηθώ με τη μαία και θα κάνω και ένα σεμινάριο θηλασμού που είχε κάνει και η κολλητή μου και τη βοήθησε πάρα πολύ με το θηλασμό μετά...

α για θηλασμο ειμαι μεσα κ εγω... με την μαια του δοχτορος τα εχουμε πει πειρπου αλλα 8α ειναι και στο ιασω να με τρέξει..

ρε νιου... οι ρωγες σ πως ειναι? εννοώ απο ξηρότητα πώς πας?

dZJip3.png

Ασχετο.

Και εγώ στην διαδικασία του χαλιού είμαι αλλά δεν μπορώ να βρω την απόχρωση που θέλω χωρίς να βγάζει χνούδι το ύφασμα.

Εσένα ροζ είναι μοκέτα?

Εγώ μάλλον θα βάλω ένα μικρό για το καλοκαιρι μια και θα έρχεται κόσμος για να μην λερώνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...