Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημέρα και απο μένα

ρε κορίτσια ψάχνω να βρω κανένα φόρεμα με ράντες τζίν ή οτι άλλο

και καμια φούστα, βαρέθηκα να φοράω όλο κολάν και φορέματα φαρδιά

έχει καμία ιδέα?

στα λητώ εκτός ότι είναι φαρμακείο οι τιμές δεν είχε και κάτι που να αξίζει τα λεφτά του γιατί να διαθέσω το ποσό για κάτι που μου αρέσει

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και από εμένα rosebaby.

Τζην φούστα με ράντες πήρα και εγώ από το μπένεττον. Νομίζω την είχε 60 ευρώ. Είναι πολύ γλυκούλα για έγκυο. Στα λητώ συμφωνώ ότι είναι ακριβα και πολύ κακόγουστα. Τώρα στα ζαρα για εγκύους δεν έχω πάει, ενώ στα μπένεττον έχει αρκετά.

καλημέρα ναφέλη μου

πρέπει να δω που έχει μπένετον έχεις υπόψη σου κανένα μαγαζι ?

τα λητώ είναι έτσι όπως τα είπες

και κανένα παντελόνι θέλω να πάρω αλλά ένα τζιν που πήρα δεν το έβαλα ούτε μια φορά

έπεφτε στο καβάλο γιατί είναι το λάστιχο έτσι απο πάνω και δεν το βολεύτηκα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Θεσσαλονική δεν γνωρίσω κάποιο, απλά να ξέρεις ότι δεν έχουνε όλα το τμήμα εγκυμοσύνης. Επίσης πήρα και ένα παντελόνι από μπένετον το οποίο είναι σαν φορμάκι και αγκαλιάζει την κοιλιά πάνω. Δεν το φόρεσα ακόμη γιατί είναι για πιο καλό καιρό.

Θα ψαξω μήπως βρω κάτι στο εντερνετ.

Διαφημίσεις

ναι θα ρίξω και εγώ μια μιατιά για καταστήματα με το τμήμα εγκυμοσύνης

βαρέθηκα να φοράω τα ίδια και όσο μεγαλώνη η κοιλιά μου θέλω κάτι πιο εφαρμοστό στα πόδια για να μην φαίνομαι σαν βαρέλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι θα ρίξω και εγώ μια μιατιά για καταστήματα με το τμήμα εγκυμοσύνης

βαρέθηκα να φοράω τα ίδια και όσο μεγαλώνη η κοιλιά μου θέλω κάτι πιο εφαρμοστό στα πόδια για να μην φαίνομαι σαν βαρέλι

Rosebaby πηγαινε στην παρακάτω διεύθυνση

http://www.benetton.com/portal/web/guest/storelocator;jsessionid=0C83A7D535748DB8C719CD0775F512C9

γράψε την Θεσσαλονικη και μετά το οκ πήγαινε στην διπλανή καρτέλλα list of the stores found που έχει όλα τα καταστήματα της θεσσαλονικης με τις διευθύνσεις τους

Καλημερα κι απο μενα. Βανιλιτσα, καλυτερα ζαρα για τζιν, πολυ ωραια και μοδατα. Κανεις δεν καταλαβαινει οτι ειναι εγκυμοσυνης. Και τωρα με τις εκπτωσεις ειναι πολυ φτηνα. Εγω ενα που ειχα παρει του Benetton δεν μου αρεσε καθολου. Του ζαρα ολοι στο γραφειο με ρωτουσαν αν ειναι εγκυμοσυνης γιατι ειναι πολυ ωραια. Ακομα και τωρα τα φοραω καμια φορα, κατεβαζω τη μπασκα και τα φοραω. Και αν πας Λητω, να βγαλεις καρτα λητω για να μαζευεις ποντους. Επισης Μπενετον εχει και μεσα στο Λητω.

Πλακα δεν εχουν οι φωτο νεφελη? Την ειδες την αλαξιερα που ρωταγες? Η συρταριερα ειναι του ΙΚΕΑ και πανω ενα στρωματακι απο ενα αλλο μαγαζι.

Κοριτσια κλεινω, φευγω παω βολτα, μετα παω να αφησω τη μικρη στην πεθερα μου για το βραδυ γιατι αυριο θα παμε για ΣΚΙιιιιιιιι. Ζηλεψε κανεις?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

axaxxaxxx smoutsakiiiiiiiii ζουλεψα!!!!θελω και γω ατα!!!!οταν κανω την β-επιπεδου θα παμε και μεις καπου!!!Πηλιο μαλλον!!!!:tongue::tongue:

θα παω στο mall που τα εχει ολα μαζεμενα εκει και δεν τρεχεις εξω στο κρυο για καταστηματα και θα παρω τιποτα αλλα την αλλη βδομαδα λεω!!!

προς το παρον εχει πεσειιιιι πολυ δουλεια!!

Η mermaid τι γινεται ???εκανε αμνιο???

φιφακι μου ..που εισαι ???ετοιμαζεσαι για Λονδινο???να παρεις και την προικα της νυφης απο κειιι ε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια !!! Σημερα ειμαι λες και εχω σκαψει εκατο στρεματα .Εχθες γυρναγαμε ολο το απογευμα και δεν εχω ξεκουραστει καθολου !!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα fairy

και που είσαι ακόμα όσο η κοιλιά θα μεγαλώνει να δεις

εμένα η κοιλιά μου είναι μέτρια

κάποιοι λένε είναι μεγάλη για 25 εβδομάδων και άλλοι όχι

τι να πω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...