Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εχετε κρυο πανω μαιρη??? εμεις εδω...με τα μαγιο αλλα ειναι κ αυτη η κωλοσκονη που περιφερετε και μου εχει σπάσει τα νεύρα!

λολ βανιλακι... 6 εβδομαδες ακομη ε?? χιχιχιχιχιιιχιιχιχιχιιχχιιχιχχιιχιχ μ αρεσει να μετράω αντιστροφα για 6 εβδομαδες.. το 9 με κουραζει....λολ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχετε κρυο πανω μαιρη??? εμεις εδω...με τα μαγιο αλλα ειναι κ αυτη η κωλοσκονη που περιφερετε και μου εχει σπάσει τα νεύρα!

Μούχλα... Στις δέκα που σηκώθηκα για τουαλέττα νόμιζα ότι δεν είχε καλοξημερώσει.

Όταν λες σκόνη τι εννοείς; Γύρη ή μας έφτασε η στάχτη από το ηφαίστειο;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

:(:(:(:(:(

Κουράγιο.

:) Να σαι καλά κοριτσάκι... Θα περάσει κι αυτό

μπου2 μην δουλευεις άστο.. τι να πρωτοκάνεις και εσυ

Ειναι διαφορα θεματακια που πρεπει να γινουν καλό μου αλλα σημερα δεν την παλευω αλλο

Πάω να πιω το γαλατάκι που λέγαμε.

Αααααααααααααα ρε άδικη ζωή! Άλλοι τρώνε παπουτσάκια κι άλλοι τη βγάζουν με γάλα και αγγούρια και ντομάτες! :-(

Υπομονή, πέρασε ο καιρός!:)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια , εριξα ενα μεσημεριανο υπνο αλλο πραγμα , να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ

Εν το μεταξυ ολο φανταζομαι με το μικρο μου μυαλουδακι οτι μολις γεννησω θα ξεπορτισω στα μαγαζια ...δωστε μου δυο τρια χαστουκακια να συνελθω χιχιχιχι

Βαριεμαι αφανταστα σημερα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου

τι χαμπάρια ? εμείς μια χαρά μπαίνουμε αύριο και στην 37 εβδομάδα

ακόμα τίποτα απο συσπάσεις μου φαίνεται θα τον φάμε τον μήνα

χθες μπήκε και το χαλάκι στο δωμάτιο που τελικά πήραμε είναι μπλε ηλεκτρίκ και ζεστάθηκε ο χώρος. πήραμε και μια μικρή συρταριέρα απο το ικεα για τα άπλυτα του σε λευκό δίπλα από την συρταριέρα-αλλαξιέρα και τώρα είμαστε κομπλε.

μας μένει μόνο το ριλάξ και το λίκνο που θα πάρω για τα βράδια τους πρώτους μήνες.

αυτά απο τα χοντρά κομμάτια.

ουφ και αγχώθηκα τώρα. Την Τετάρτη πάμε πάλι γιατρό να δούμε τι θα μας πει.

θα περιμένει τις συσπάσεις και την διαστολή και μετά θα με βάλει για γέννα είπε.

να έχει ωριμάσει και πλακούντας αν χρειαστεί να μου σπάσει αυτή τα νερά. γιατί αλλιώς λέει πονάει.

με βλέπω να τρέχω σαν την τρελή στο τέλος με την τρελάρα την γιατρό μου που λέει ουτε εγώ βιάζομαι ούτε εσύ θα περιμένουμε.

πολλά είπα πάλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλως το ροζακι...αντε μανα μου με το καλο τον εφαγεσ ολο τον γαιδαρο εισαι μια χαρουλα τρελα

να κανω μια χαζη ερωτηση... για τα απλυτα γιατι χρειαζεσαι συρταριερα? ενα ωραιο laundry bag δεν κανει?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...