Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Εννοειται ρε συ, γενικα το πρωτο τριμηνο προσεχα παρα πολύ και τωρα επισης με τις λακουβες και τις @^%$&$%& των κωλόδρομων στο Ελλάντα.

Προσπαθω να οδηγω λιγοτερο - επίσης δεν μπορω να αποχωριστω και τη ζωνη με τίποτα οποτε ειναι ενα θεμα και αυτό!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο...καλε πανες μην ξεχασουμε να παρουμε.. 8α εχουμε παρει ενα σορο μπλιμπλικια και 8α μας κατουρη8ει το παιδι στο σπιτι!!!

α και το φαρμακειο να φιξαρουμε αλλα δεν νομιζω να ειναι πολλα και εξειδικευμενα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κι εγω νυσταζω παλι χαλια κοιμηθηκα...

Πανες ναι...χαααααα.. θα εχουμε ολα τα αλλα και πανες γιοκ.

Φαρμακειο εχω πει να ρωτησω την ντοκτορεσσα να δουμε τι θα μου πει να εχω...

e logika 8α θελουμε γαζεσ και οινοπνευμα για τον αφαλο

κανα μπεταντιν

μπατονέτες

ξεβουλωτηρια μυτης

μαντηλάκια

ε τι άλλο μωρες.. λες να αρχισουμε τα ντεπον απο τώρα? :PpPpPpppppPP

dZJip3.png

kai egv re gmt xalia Κοιμαμαι... κυριακη ξυπνησα 7 το πρωί για να πάω τουαλέτα... ολοκληρη διαδικασια να σηκωθω να συνελθω απο το βάροις και την πιεση χαμηλά, να πάω. κλπ κλπ..μετά δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλα κατα τις 9 με έπιασε νυστα... το μεσημεροαπογευμα δεν κοιμηθηκα.... αλλα και παλι ποσο να κοιμηθω και το σκ???

dZJip3.png

κι εγω απο το βαρος χαμηλα μια απο τα ιδια!!!!!

Λογικα αυτα που λες ειναι...

Αλλα εγω εχω ουτως η αλλως φαρμακειο στο σπιτι οποτε τα εχω ολα...

Δηλαδη εχω γαζες, οινοπνευμα, μπεταντιν, χανσαπλαστ, ντεπον, παναντολ, ποσταν και δυο τρεις αλοιφες...

το φτιαξαμε σε ενα συρταρι οταν μπηκαμε σπιτι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Ρε γαμώτο μου έχει πει ο γιατρός να κοιμάμαι μόνο πλάγια και πονάει η λεκάνη μου με το να πιέζεται στα πλάγια. Ξυπνάω από τον πόνο και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

ααααχχχχ κι εγω το παθαινα αυτο, σαν να με δερνανε ημουν, κανε αυτο με τα μαξιλαρια που σου ειπαν, εγω ετσι μπορουσα μονο να κοιμηθω και παλι οχι αριστα.

την παρασκευη πηγα στο γαια που λεμε να γεννησω και μου αφησε ενα διπλο συναισθημα....απο τη μια μου αρεσε ο χωρος και τα δωματια και η καθαριοτητα και η αυστηροτατη τηρηση του ωραριου των επισκεψεων αλλα απο την αλλη ειδα αδειους θαλαμους...λιγες γυναικες...ελαχιστο προσωπικο...καθολου λουλουδια και μπαλονια στους διαδρομους οπως στα αλλα μαιευτηρια...η μαια που μας εκανε την ξεναγηση ηταν φιλικη αλλα οταν τη ρωτησα αν μπορω να εχω το μωρο μαζι μου οποτε θελω και οχι με τα καθορισμενα ωραρια που φερνουν τα μωρα, μασησε τα λογια της...λεγοντας οτι δεν της εχει ξανατυχει να της ζητουν κατι τετοιο....

τι να πω.....

μου κακοφανηκε παντως που η μονη μαια που ειδα στους διαδρομους και στους θαλαμους ηταν αυτη που μας εκανε την ξεναγηση..το αλλο προσωπικο που ηταν οεο;;;;

λοιπον, εχω μια ξαδελφη μαια που πηγε στο γαια τωρα και τη ρωτησα

μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ οργανωμενα και η μοναδα -εντατικη (μακρια απο εμας) νεογνων πληρως εξοπλισμενη.

ΛΗΤΩ θα γεννησω και ο γιατρος μου ειπε να τα δωσω στην future health ,και το ιασω ξερω οτι εχει καλη τραπεζα .Το δημοσιο δεν το εμπιστευεται γιατι ποτε δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τα δημοσια , εδω δεν ξερουμε αν υπαρχουν σε λιγα χρονια.

Θα παρω τηλ τωρα για πληροφοριες

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα ο γιατρος σου απλα τα παιρνει απο αυτη την εταιρεια. Ετσι μονο συστηνουν εταιρειες. Προσεξε, δεν σου λεω, οτι ειναι κακη εταιρεια, κατα τη γνωμη μου ολες ιδιες ειναι.

Κοριτσουδια μου τι κανετε?

Εμεις, αδειασαμε το σαλονι το ΣΚ, και σημερα πηγα τη μικρη πρωτη μερα παιδικο. Πηγε πολυ καλα, δεν γκρινιαζε καθολου μου ειπαν οι δασκαλες.

Πηγα και απο τη δουλεια μου, και απογοητευτηκα, ολα εχουν αλλαξει, σε αλλο τμημα θα παω, με αλλους ανθρωπους θα συνεργαζομαι, το αφεντικο μου στραβωσε οταν του ειπα οτι το μειωμενο θελω να το παιρνω λειποντας μια μερα την εβδομαδα και μου προτεινε να το παιρνω μια ωρα την ημερα και οτι θα τον βολευε λεει καλυτερα. Χεστηκα πηγα να του πω, αλλα το savoir vivre που κατεχω απταιστως δεν μου το επετρεψε. Ελπιζω να μην επιμεινει πολυ γιατι στραβα θα ξεκινησουμεεεεεε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...