Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

απαπαπαπαπ ρε φερακι κ εσυ.......ωρες ωρες ειδικα το βραδυ μου ερχεται να ξυπνησω τον αντρα μ και να του πω.. φερε μου ενα γερανακι να με σηκωνει να τελειωνω....το να αλλαξω πλευρο δε... καλά μιλάμε για επιχειρηση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μπουμπου που ειναι ??

Eίμαι εδώ κουκλάρα μου, η μισή, η άλλη μισή ετοιμάζω ενα εντυπο...ουμφρρρ...ριμαδα αδεια δεν θα ερθεις ποτε!!!!

ναι καλε... μπλιμπλίκια μονο και κανα κορμάκι εσωρουχο λευκο για τις πρώτες μέρες. ρουχα και τα συναφή μετά....

και οτι αλλο χρειαστώ απο αλλαγές απο τα ρουχα που θα μου φερουν

Ανετα λέμεεεεεε...Εγω με 600? αν σου πω ποσα πραγματα πήρα σε μπλιμπλικια!!!

γεια σου μπουμπου,κι εγω δουλευω οσο σας γραφω και πρεπει να σηκωθω να παω σε πελατη τωρα και βλεπουμε τι ωρα θα φυγω

αν κανουμε καισαρικη,εχει καθετηρα το πρωτο βραδυ...μια λυση ειναι να φορας μονο το πανω της πυτζαμας

σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να βαλεις κατι με μπατζακια

γεια σου κοριτσαρα!!!

Αυτο ειπε και η μαια μου, για την καισαρική

τωρα ρε παιδια αυτο που βιώνω λέγεται ακράτεια? ειχα μια ελαφριά υγρασία στο εσώρουχο....

οχι καλο μου φυσιολογικα υγρα ειναι, απλα αυξημενα, εγω αλλαζω 2-3 φορες την ημερα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βρε κοριτσια συνεχεια ΝΥΧΤΙΚΙΑ???δεν νομιζωωω, εγω σε οσες εχω παει επισκεψη ολο φορμοειδη και πιτζαμουλες φορανε!!

μηπως φορας το νυχτικουλι την ωρα που ξερεις πως θα ρθει ο Doctor??

τελοσπαντων...

αμα δεν μου περασει μεχρι το απογευμα θα τον παρω ενα τηλ...πραγματικα ειναι προβλημα κοριτσια το ΔΟΝΤΙ :!:

Τελικα για το επιδομα ρωτησε καμια για συγουρα?εγω παιρνω τηλ στο ικα αλλα δεν απαντανε μμμμμ πρωτοτυπο.....δεν συμβαινει συχνα!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μαρα ξεφρικαρε...γιαυτο ειμαστε εδω...τα αυξημενα υγρα ειναι χαρκτηριστικο των εβδομαδων που ειμαστε....;)

παιδια εγω φορουσα νυχτικακι που εμοιζε με φορεματακι...οχι σατεν δηλαδη και αηδιες και μια χαρα ημουν...το απογευμα που ερχοταν οι επισκεπτες φορουσα μια αναλαφρη πυτζαμουλα...με τιραντες γιατι σας λεω η ζεστη εκει μεσα ειναι ανυποφορη...αααα και ειχε και κουμπακια μπροστα για να ξεκουμπωνει και να μην χρειαζετεαι να την βγαλω οταν μου εφερναν το παιδι να το θηλασω....πρακτικοτατη και αερινη οπως και η νυχτικουλα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καπρι πυτζαμακια υπαρχουν φανταζομαι.... 8α ειναι πολυ σενιαν μεσα στο καλοκαιρι... οχι τιποτε αλλο αλλα 8α ειμαι πανω κατω πανω κατω στο καφε.. μην ειμαι και σαν την ταλαιπωψρημενη ύπαρξη

dZJip3.png

κοριτσαρες σας αφηνω παω στον πελατη

για να δουμε θα χωραω αυτη την εβδομαδα στο αυτοκινητο?

την προηγουμενη η κοιλια ηταν οριακα κοντα στο τιμονι

με βλεπω μονο με ταξακια απο εδω και περα

βανιλιτσα περαστικα με το δοντι

μαρα ψυχραιμια οτι θες φορα,δεν θα μας πριξουν τωρα ακομη και με το τι θα φοραμε,οχουουουουου

αντε φιλακια,θα τα πουμε το απογευμα :-P:razz::-P

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

re κοριτσια ελεοσ εκτοσ απο καουρεσ εχω κι αναγουλα σημερα...οτι ειχα και στην αρχη!!!τι τρελα ειναι αυτα?μαρα κι εμενα η μπεμπα βλεπω να ειναι φαλακρο βουνο !!!και τζαμπα οι καουρες!!!χαχαχα.. ο αντρας μου την λεει κατσαρομαλλοοοο χαχαχα εχει σαλταρει!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Nα μαι και εγω σχεδον ολοκληρη εδω...

Τελειωσα με αυτο που εκανα..

Εμενα με χωραει ακομη το αμαξι μου κανονικοτατα, απλά ειναι χαμηλό και εχω ενα θεμα επιβιβασης - αποβιβασης...

Και επίσης κοπαναει κιολας, ενεκα οι σπορ αναρτησεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...