Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σας ειπα οτι οταν ειπα στον γιατρο οτι θα ετοιμασω την βαλιτσα μολις μπωσ τον εβδομο,κοντεψω να με πλακωσει στο ξυλο?

αφου μου λεει εχεις 0,07% πιθανοτητες προωρου τοκετου,τι ειναι αυτα που μου λες?την τελευταια εβδομαδα του ογδοου θα την ετοιμασεις,μου ειπε....

δεν νομιζω να το κανω ετσι,αλλα σου δινει κουραγιο αυτη η αντιμετωπιση,δεν νομιζεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fysalida να μην αγχωνεσαι για το μαιευτηριο καταρχας οι μαιες ειναι μεσα στα μωρα ή στις γυναικες που συμβουλευουν για θηλασμο και κατα δευτερον καλυτερα λιγοτερος κοσμος να σας προσεξουν παρα πολλες γυναικες που σημαινει πολλα μωρα και ασθενειες.

Επισης να σου πω οτι κακος ρωτησες ολα αυτα την μαια γιατι οι περισσοτερες μπορει να μην ξερουν τα διαδικαστικα του νοσοκομειου και οντως της συγκεκριμενης να μην της εχει τυχει τιποτα τετοιο, καλυτερα να ρωταγες την προισταμενη .

Μαρα σχετικα με την διαροη απο οσο ξερω η διαροη εχει να κανει με πολλα υγρα , ετσι δεν ειναι ? ειχα αγχωθει και εγω πολυ μ αυτο το θεμα γιατι ολο τουαλετα παω αλλα θα το ψαξω και καλυτερα να ειμαι και εγω σιγουρη.

Χαλια και εγω αρχες μαιου θα σηκωσω (οχι εγω φυσικα).

Τωρα πρεπει να ασχοληθω λιγο με τα βλαστοκυσταρα , την καλαθουνα και τα μωρουδιακα γιατι βλεπω και μενα το παιδι γυμνο να φευγει απο κει μεσα.Ας ειναι καλα βεβαια και εγω θα το φασκιωσω με τα δικα μου αν χρειαστει.

Μηπως ξερετε για αγορες ιντερνετ αν γινονται στα marks and spencer?

Ναι ρε παιδι μου... απλα σηκωθηκα σημερα και καοτυρησα για 854125 φορα και το υγρο ηταν παλευκο.. μαλλον λογο της συχνοουριας ουρουμε σκετο νεράκι πλέον....

Γινονται στα marcs and spencer αλλα οχι για ελλάδα... ::)) που σημαίνει οτι πρεπει να τα στειλεις αλλου κλπ κλπ κλπ

Βλαστοκυτταρα. Αν γεννησεις ιασώ δωστα στην εταιρεια τρου ιασώ να ξεμπερδεύεις μην τρέχεις σαν την τρελή... το κοστος ειναι σε ολες τις εταιρίες απο 1800 - 2000 και δεν υπαρχουν και διαφορες στην διαδικασία - κατασταση.. φασον εγιναν κ αυτα

dZJip3.png

εν το μεταξυ σκεφτομαι με τον αντρα μου μολις μπω στον μηνα μου (ποτε μπαινουμε σε ποια βδομαδα?) να πεταχτουμε ως το νεο ΛΗΤΩ που ανοιξε στον αλιμο και να κατσω σε μια ωραια πολυθρονιτσα και να ψωνισω ,να μου τα φερνουν ολα στα ποδια μου :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

σας ειπα οτι οταν ειπα στον γιατρο οτι θα ετοιμασω την βαλιτσα μολις μπωσ τον εβδομο,κοντεψω να με πλακωσει στο ξυλο?

αφου μου λεει εχεις 0,07% πιθανοτητες προωρου τοκετου,τι ειναι αυτα που μου λες?την τελευταια εβδομαδα του ογδοου θα την ετοιμασεις,μου ειπε....

δεν νομιζω να το κανω ετσι,αλλα σου δινει κουραγιο αυτη η αντιμετωπιση,δεν νομιζεται?

μια χαρά προσέγγιση! τα ιδια λεει και ο γιατροσ μ... εχει σημασια τελικα ποσο κουραγιο σ δινει και ο γιατρος σου και πως αντιμετωπιζει τις φρίκες σου

Η μπουμπου ορε παιδια που ειναι σημερις?

dZJip3.png

ΛΗΤΩ θα γεννησω και ο γιατρος μου ειπε να τα δωσω στην future health ,και το ιασω ξερω οτι εχει καλη τραπεζα .Το δημοσιο δεν το εμπιστευεται γιατι ποτε δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τα δημοσια , εδω δεν ξερουμε αν υπαρχουν σε λιγα χρονια.

Θα παρω τηλ τωρα για πληροφοριες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ εγω με τετοιο ιστορικο που υπαρχει απο την μερια του άντρα μου (η αδερφη του γεννηθηκε με ενα σπάνιο συνδρο του κάτι δεν θυμάμαι) δεν το διακινδυνευω για δημοσια τράπεζα... σιγα μην βρώ βλαστοκύταρο οταν 8α το χρειαστώ εγώ.. ας εχει το παιδι μου τα δικά του φυλαγμένα γιατι αν γινει κατι και δεν βρώ μοσχευμα 8α πε8ανω απο τύψεις...

dZJip3.png

καλα την βαλιτσα πρεπει μεσα στον ογδοο να την κανουμε...μετα βαραινεις κι αλλο και δεν...

φερι μου διαβασα τα νεα σου...να βγαινεις κοριτσακι αλλα με προσοχη....ολα καλα θα πανε...

στον ενατο νομιζω μπαινουμε στην 36 εβδομαδα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

και τελικα... νυχτικια η φορμιτσα??? παιζει να ερ8ει κανεις να με εξετασει.. απο κάτω?? και αν χρειαζομαι νυχτικια που 8α βρω μια ωραία κομψη νυχτικουλα που δεν εχω βάλει ΠΟΤΕ και οχι φορεμα της γιαγιας μου της γιωργιτσενας?

dZJip3.png

ΛΗΤΩ θα γεννησω και ο γιατρος μου ειπε να τα δωσω στην future health ,και το ιασω ξερω οτι εχει καλη τραπεζα .Το δημοσιο δεν το εμπιστευεται γιατι ποτε δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τα δημοσια , εδω δεν ξερουμε αν υπαρχουν σε λιγα χρονια.

Θα παρω τηλ τωρα για πληροφοριες

κοριτσια να σς πω τι λεει ο δικος μου γιατρος

υπαρχουν 2 δημοσιες τραπεζες,μια ειναι του υπουργειου και μια ειναι της ακαδημιας αθηνων

για την πρωτη δεν το συζηταει,για την δευτερη ,λεει οτι ειναι αξιοπιστη,οτι δεν θα κλεισει ποτε,οτι ειναι πολυ υψηλο το επιπεδο και πολυ χαμηλες οι τιμες σε σχεση με τα ιδιωτικα

επισης τα ιδιωτικα δεν ξερουμε που ειανι οι αποθηκες τους και αν θα λειτουργουν μετα απο 20 χρονια,οπως δεν το ξερουμε για καθε ιδωτικη επιχειρηση

η σημαντικη διαφορα βεβαια ειανι οτι στα ιδιωτικα αν χρειαστεις εχεις τα δικα σου βλαστοκκυταρα ενω στην δημοσια ειναι σαν να κανεις δωρεα και αν χρειαστεις βοηθεια εχεις προτεραιοτητα στην ανευρεση δοτη,ανα τον κοσμο μεσα απο την τραπεζα μεταμοσχευσεων

Διαφημίσεις

βρε ειναι να μην σου τυχει τωρα τι να λέμε.... μακαρι να ειχα το 8αρος να τα δωρισω... αλλα ειλικρινα προτιμω να γινω δοτρια οργάνων παρά να δωσω τα βλαστοκυταρα του παιδιου μου..εγωιστικο το ξερω αλλα... :(

dZJip3.png

κοριτσια sos!!!!!!

με εχει πιασει τρελος πονοδοντος...με ποναγε απο χθες το βραδι αλλα τωρα δεν υποφερεται!!!!!!!!!!!!

ποναει δοντι -αυτι και κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!τι να κανω???

:shock::rolleyes:σας λεω υποφερω!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοιτα μαρα,επειδη εχουμε δωσει ενα σκασμο λεφτα για το μωρο,και ολοι μας λενε "χρειαζονται"

μην πας σε κανενα μαγαζι εσωρουχων να παρεις ενα νυχτικο για μια νυχτα

δε λεω την πρωτη νυχτα ,αν εχεις κανει και καισσαρικη,θα το χρειαστεις αλλα

εγω που το καλοκαιρι φοραω νυχτικα,παω στην sprider και βρισκω φορεματακια κανονικα,φθηνα και αυτα φοραω ,με το ντεκολτε τους ,το τιραντικι τους ,μια χαρα,δεν χρειαζεται να εχει και την αρτα και τα γιαννενα ,στην τελικη

ασε που βλεπω οτι αρεσουν και στον αντρα μου περισσοτερο απο τα συμβατικα σχεδια μπιτζαμονυχτικων

ετσι λοιπον εχω ενα συρταρι τετοια σατεν,αφορετα απο την προικα μου και καθε φορα που τα βλεπει η μανα μου καταλαβαινεις:wink::wink:

κοριτσια sos!!!!!!

με εχει πιασει τρελος πονοδοντος...με ποναγε απο χθες το βραδι αλλα τωρα δεν υποφερεται!!!!!!!!!!!!

ποναει δοντι -αυτι και κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!τι να κανω???

:shock::rolleyes:σας λεω υποφερω!!!!!!!!!!!

κανονικα το ponstan βοηθαει στον πονοδοντο αλλα παρε τον γιατρος σου

και τον οδοντιατρο να παρεις ,στον γυναικολογο θα σε παραπεμψει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...