Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα αυτο με το μωρα στον διαδρομο ειναι κορυφαιο:tongue::tongue:

σκεψου το και ετσι:

την ωρα του επισκεπτηριου,αφου δεν εχει πολυ κοσμο ,στα αλλα μαιευτηρια εμεις θα θελουμε να θηλασουμε και θα εχουμε τον "θειο" της απεναντι να κοιταει,ενω εσυ θα εισαι σε ενα τρικλυνο,μονη σου και θα κοιμηθει και ο αντρουλη σου σε κρεββατι το βραδυ χωρις να χρεωθει πολυθρονα -εμεις αν θελησουμε πολυθρονα συνοδου θα την πληρωσουμε....

μια χαρα σε βλεπω

επισης μην ξεχνας οτι υπαρχουν νοσοκομες -συγκεκριμενος αριθμος προσληψεων ανα κλινες νοσοκομειου-απλα δεν κυκλοφορουν αφου δεν εχουν δουλεια

σε βοηθαω λιγακι?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ναι γκελυ μου με βοηθας...

το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα το μωρακι μου και μετα εγω....τιποτα αλλο...ας με εχουν μονη μου στο δωματιο να κοιταζω το υπερπεραν....μια χαρα...θα ηρεμησουν και τα αυτακια μου, απλα δεν θα με χαλαγε να εβλεπα περισσοτερο προσωπικο..θα ενιωθα πιο ασφαλης...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ΧΜ... οταν σηκωνομαι ειτε απο το κρεβατι είτε απο καναπέ νιωθω ενα βάρος χαμηλά... μεχρι να περπατησω 10 μετρα οκ εχει φυγει... σημερα με επιασε αλλη φοβια... μην παθω καμια ρωγμη και χάνω σιγα σιγα αμνιακό υγρό,... αυτο τώρα πώς το καταλαβαίνεις?

ζαλαδες δεν εχω... ανακατωσουρεσ δεν εχω.. μιρλες έχω νομιζω οτι σιγα σιγα οι..ορμονες 8α με χτυπησουν με.. ορμονικό επεισόδιο ΤΡΕΛΑΣ! :P

για την γεννα δεν εχω κανενα άγχος.. πιο πολυ αγχος έχω να προλαβω να πληρωθω απο δεξια κ αριστερα και να παω να παρω κανα ψώνιο μην ερ8ει το παιδι και το έχω γυμνό... μαλλον 8α αγχωθω την ημερα της γεννας :P

tpt allo που 8α επρεπε να νιωθω???? ξερω κ γω??? πως ειναι??

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και επισης με τις δυστοκίες πληρωμών συνειδητοποιησα πως δεν προλαβαινω να κάνω Online παραγγελίες.. οποτε 8α παω στον αγιο κυριουλη δημασ bebe 8α του κουνησω ενα χιλιαρικο κασάτο και ο,τι επιπλέον εκπτωση μου κάνει γιατι εχω μάθει οτι κανει πολύ καλές εκπτώσεις.

αρχες μαίου 8α ερ8ει η μαμά μου και 8α..επιτηρησει το σηκωμα των χαλιών, το λυσιμο του κρεβατιου στον ξενώνα κλπ κλπ ουτως ωστε να ειναι καθαρο το δωμάτιο... σημερα 8α φιξαρω με εδώ ποτε να περιμενω τον δωμάτιο//αυτα.... τι άλλο μενει να γινει..οφουυυυυ δεν ξερω.........

dZJip3.png

γκελυ... μην μου δινεις σημασια... πεταξε παλι την μαλακια της η πε8ερα μου που ώρες ώρες δεν ξερει τι λεει και σε ποιον το λέει.. πχ εμενα που ειμαι με την κοιλια στο στομα..ειχε ρωγμη κάπου και ερεε αμνιακό με αποτέλεσμα να περάσει 3 μηνες στο κρεβάτι...

dZJip3.png

παντως κοριτσια αυτο το βαρος οταν σηκωνομαστε το εχω και εγω,επισης το ολο θεμα κοιλια με εχει χτυπησει στην μεση και αφου σηκωθω θελω λιγη ωρα μεχρι να μπορεσω να κανω τα πρωτα βηματα

για το γυρισμα στο κρεββατι ,ειναι ολοκληρo project......

ευτυχως ο αντρας μου αδιαμαρτυρητα μου κανει μασαζ τα βραδια και αυτο με βοηθαει παρα πολυ

λολ γκελυ εγω ωρες ωρες 8ελω να σηκωθώ να πιω λιγο χυμο πχ...και ΒΑΡΙΕΜΑΙ μονο και μονο την διαδικασία, πιασου, στηριξου, σηκω και περπάτα.. οποτε λεω στον άντρα μου... ειναι μεχρι να κατω..ετσι και κάτσω μου ειναι δυσκολο να σηκωθω..αλλα αν ειμαι ορ8ια ειμαι και γαμω την ευκινητη και υπερκινητικη...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τι ρωγμη παιδι μου λες;;;καταρχας στον υπερηχο σου λεει ο γιατρος πως ειναι το αμνιακο...αν ειχες απωλειες θα το ειχε δει...

και εγω νιωθω βαρος οταν ειμαι ορθια και περπαταω...θελω να καθομαι συνεχως...ή να ειμαι ξαπλωμενη που δε νιωθω απολυτως τιποτα...παρα μονο τις τουμπες τις μπεμπας...ειμαι στην καλυτερη μου οταν ειμαι ξαπλα....

επισης παω συχνοτερα τουαλετα....τωρα σηκωνομαι και μια φορα το βραδυ στανταρ για κατουρημα...δεν το χα αυτο..αντε να βγαλουμε και τον 8 να μπουμε στον μηνα μας να ξεαγχωθουμε...

για τη γεννα κοριτσια μην αγχωνεστε....ειναι υπεροχη εμπειρια...εχει τον γλυκο της πονο αλλα και μονο που εισαι τοσο κοντα στο να παρεις το μωρο σου αγκαλια...τα ξεχνας ολα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

γκελυ... μην μου δινεις σημασια... πεταξε παλι την μαλακια της η πε8ερα μου που ώρες ώρες δεν ξερει τι λεει και σε ποιον το λέει.. πχ εμενα που ειμαι με την κοιλια στο στομα..ειχε ρωγμη κάπου και ερεε αμνιακό με αποτέλεσμα να περάσει 3 μηνες στο κρεβάτι...

η αμυνα μου ,μαρα,σε τετοιου ειδους μ@#@#@ιες ειναι να σκεφτομαι οτι σε αυτη την εβδομαδα που ειμαι και να γεννηθει για οποιοδηποτε λογο το παιδι ,επιβιωνει.....ειναι οτι πιο αισιοδοξο μπορω να σκεφτω για να μην στρεσαρομαι πολυ,αλλιως θα πρεπει να σκεφτομαι καθε ποτε πηγα τουαλετα,τι πονος ειναι καθε φορα-και ειναι διαφοροι,τον τελευταιο καιρο-γιατι ο μπεμπης δεν κλωτσαει συνεχεια κτλ

fysalida να μην αγχωνεσαι για το μαιευτηριο καταρχας οι μαιες ειναι μεσα στα μωρα ή στις γυναικες που συμβουλευουν για θηλασμο και κατα δευτερον καλυτερα λιγοτερος κοσμος να σας προσεξουν παρα πολλες γυναικες που σημαινει πολλα μωρα και ασθενειες.

Επισης να σου πω οτι κακος ρωτησες ολα αυτα την μαια γιατι οι περισσοτερες μπορει να μην ξερουν τα διαδικαστικα του νοσοκομειου και οντως της συγκεκριμενης να μην της εχει τυχει τιποτα τετοιο, καλυτερα να ρωταγες την προισταμενη .

Μαρα σχετικα με την διαροη απο οσο ξερω η διαροη εχει να κανει με πολλα υγρα , ετσι δεν ειναι ? ειχα αγχωθει και εγω πολυ μ αυτο το θεμα γιατι ολο τουαλετα παω αλλα θα το ψαξω και καλυτερα να ειμαι και εγω σιγουρη.

Χαλια και εγω αρχες μαιου θα σηκωσω (οχι εγω φυσικα).

Τωρα πρεπει να ασχοληθω λιγο με τα βλαστοκυσταρα , την καλαθουνα και τα μωρουδιακα γιατι βλεπω και μενα το παιδι γυμνο να φευγει απο κει μεσα.Ας ειναι καλα βεβαια και εγω θα το φασκιωσω με τα δικα μου αν χρειαστει.

Μηπως ξερετε για αγορες ιντερνετ αν γινονται στα marks and spencer?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ααααα δεν στρεσαρομαι ΓΕΝΙΚΑ....απλα βρισκω κατι ανα δεκα μερες κολάω μ αυτο κανα δυο μέρες και μετά ισιώνω... ειναι που κοντευει η ημεορμηνια υπερηχου για αυτο... 2 εβδομαδες ΜΕΤΑ την επισκεψη ειμαι μια χαρά... την 3η εβδομαδα αρχιζω και ψυχανεμίζομαι και την 4η αρχιζω και γκαζώνω... μην μου δινετε σημασια.. ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...