Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??

Που ειναι η Σμουτς να μας πει πως περασε.

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ, κουτουλαγα βεβαια το σαββατο το πρωι στην πισινα, αλλα ηταν τελεια. τωρα εχουμε SAKIS το Σάββατο

Γεια σας,κορίτσια μου!!!!Σήμερα είδαμε τον γιατρούλη μας!!Η μπέμπα μας πήγε 1 κιλό!!Είναι μεγαλούτσικη!!!φιλιά σε όλες!!

Μπραβο ευουλα μου, ολα καλα.

Καλημέρα. Πολύ ωραίο το παιχνίδι που πήρατε!!!

Νομίζω ότι απλά ροζ ραφάκια μπορείς να βρείς σατ Ικεα. Δεν είμαι και εντελώς σίγουρη αλλά πρέπει να έχει εκεί στο τμήμα με τα παιδικά ή τα υπνοδωμάτια. Φιλιά πολλά

ναι εινια πολυ ωραιο, το ειχα παρει κι εγω σε μια φιλη μου

ροζ ραφακια εχει στο ικεα αλλα και στα κανονικα, οχι μονο στα παιδικα. αλλα του τρικυκλου ειναι πολυ ωραια

Κοριτσια, το τι πακεταρισμα (εν μεσω Κιαμου) εχω ριξει τις τελευταιες μερες δεν λεγεται. Διωξαμε μπουφε, βιτρινα, βιβλιοθηκη, ραφια, απο το σαλονι γιατι κανουμε ανακαινιση, και ολη την εβδομαδα πακεταρα. Σημερα ηρθαν και την πηραν. Ουφ, φωτισε το σαλονι μας ρε κοριτσια, μου εφυγε ενα βαρος

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα να η λιστα...

χθες την φτιαξαμε...

1.ροουζμπειμπι

2.ζωζα

3.μπουμπου

4.μαρσολαν

5.νεφελη

6.φεριμπειμπι

7.φυσαλιδιον

8.μαρα και νιου μαμμυ

9.βανιλιτσα

10.γκελυ

11.ευη

εβαλα και την ευη...

Εγώ είμαι μετά τη γκέλυ...εχω ΠΗΤ 2-8/7 Γιατι δε με βάζετε κι εμένα? Δεν πάιζω!!!!!!!:tongue:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κορίτσια εχω βαρύνει παααααααααααρα πολύ! Θυμάστε που παραπονιόμουν ότι η κοιλιά μου είναι μικρή? Ε...καμία σχέση. Αυτή τη βδομάδα παρατήρησα οτι ξαφνικά έγινε τεράστια...τι περίεργο...Από όρεξη τι να πώ δεν θέλω να φάω τίποτα! Τρώω με το ζόρι...Μαλλον έχει αρχίσει ο μπέμπης και πι'εζει το στομάχι και δεν θέλω τιποτα απολύτως...Δύσκολα άρχισε το τρίτο τρίμηνο...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Ρε γαμώτο μου έχει πει ο γιατρός να κοιμάμαι μόνο πλάγια και πονάει η λεκάνη μου με το να πιέζεται στα πλάγια. Ξυπνάω από τον πόνο και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

κοριτσια καλημερα

ειναι κανεις εδω?

απο οτι καταλαβα το τριτο τριμηνο ,σε συμπτωματα ειναι ιδιο με το πρωτο,εκτος απο την κοιλια ,που ειναι μεγαλη

εγω κοριτσια νυσταζω,πειναωωωωωωω,αλλα το πιο ενοχλητικο ,ειναι οτι εχω πονοκεφαλο ,οπως τους πρωτους μηνες,τι θα κανω?

νεφελη,υπαρχουν λυσεις για την μεση σου,ενα μαξιλαρι πισω απο την μεση και ενα αναμεσα στα μπουτια,δοκιμασε το και θα δεις οτι η σταση σου θα ειναι ιδια με το να εισαι ορθια....το κορυφαιο βεβαια ειναι να παρεις το μαξιλαρι εγκυμοσυνης -θηλασμου,απλα ειναι λιγο ακριβο.....

αγγελα αν εχεις πητ 2-8/7 τοτε εισαι πριν απο μενα εγω εχω πητ 18/7

και η ευη εχει 22/7 αλλα ειμαστε σε αλλο μαιευτηριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσια ...τι κανετε???

τι καιρος και αυτος???συννεφιασμενος-σκονισμενος -ασχημη ατμοσφαιρα:rolleyes:

πως τα περασατε ΣΚ???

Τι κανατε?

εμεις τελειωσαμε το δωματιο απο βαψιματα και ταπετσαριες ...τα εκανε μονος του ο αντρας μου και το αποτελεσμα ΤΕΛΕΙΟ!!!

ΤΩΡΑ με εχει πιασει το αγχος να πανε ολα καλα και να περασει ο καιρος!!!

Βρε κοριτσια εσεις που το δωματιο το εχετε ηδη ετοιμο...δεν σας πιανει αγχος??που ειναι ολα εκει, δεν ξερω αγχωθηκα!!!

Γκελλυ μου εχω και γω πονοκεφαλους , σημερα η τριτη συνεχομενη μερα με ημικρανια αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι γιατι με πιανει χειροτερα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοιλιτσες!!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε...

τι κανετε;;πως περασατε;;

εμεις μια χαρα..ειδαμε πολυ κοσμο το σκ...ειχαμε να παμε και σε 2 παιδικα παρτυ...

την παρασκευη πηγα στο γαια που λεμε να γεννησω και μου αφησε ενα διπλο συναισθημα....απο τη μια μου αρεσε ο χωρος και τα δωματια και η καθαριοτητα και η αυστηροτατη τηρηση του ωραριου των επισκεψεων αλλα απο την αλλη ειδα αδειους θαλαμους...λιγες γυναικες...ελαχιστο προσωπικο...καθολου λουλουδια και μπαλονια στους διαδρομους οπως στα αλλα μαιευτηρια...η μαια που μας εκανε την ξεναγηση ηταν φιλικη αλλα οταν τη ρωτησα αν μπορω να εχω το μωρο μαζι μου οποτε θελω και οχι με τα καθορισμενα ωραρια που φερνουν τα μωρα, μασησε τα λογια της...λεγοντας οτι δεν της εχει ξανατυχει να της ζητουν κατι τετοιο....

τι να πω.....

μου κακοφανηκε παντως που η μονη μαια που ειδα στους διαδρομους και στους θαλαμους ηταν αυτη που μας εκανε την ξεναγηση..το αλλο προσωπικο που ηταν οεο;;;;

βανιλιτσα μη σε πιανει αγχος..ολα καλα θα πανε...ο μπεμπακος εεεεε ε ε ερχεται...:D

νεφελη και εγω στον υπνο εχω θεμα...βολευομαι πιο πολυ ανασκελα....πλαγια προσπαθω αλλα δεν μου βγαινει...ποναω κιολας οταν παω να γυρισω....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

βανιλιτσα,νομιζα οτι ημουν μονη μου σημερα στο καφε

ο πονοκεφαλος με επιασε απροετοιμαστη,δεν το ειχα σκεφτει σαν συμπτωμα,ειχα απαλλαγει ολο το δευτερο τριμηνο και αιφνιδιαστηκα....

εμεις το Σ/Κ παραγγειλαμε κουνια,λικνο,καροτσακι (τριο) και εκανα μια μικρη ερευνα για την διακοσμηση

αποφασισαμε να κανουμε το δωματιο σαν εξοχη,ρωτησαμε και μια φιλη παιδοψυχολογο και το ενεκρινε

θα το βαψουμε γαλαζιο,σαν ουρανο και βρηκα αυτοκολλητο τοιχο για γρασιδι και θα κολλησουμε στον τοιχο πεταλουδες και ζωακια

στο ταβανι θα κολλησουμε αστερακια απο αυτα που λαμπουν την νυχτα

δεν ηθελα με τιποτα γουινι,τουιτι κτλ

παντως αν θες την γνωμη μου ,δεν εχεις λογο να ανησυχεις...βαλιτσα ετοιμασες?

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaΛημερα σε όλες!

καλη εβδομάδα μεσα σε ενα συννεφο σκονης τέφρας ή οτι άλλο ειναι :P

το σκ μας ηταν καλό υπο την ένοια οτι ηταν.. αδιάφορο χοχοχοοχοχοχοχοχοχοο

αντε να οδυμε τι 8α δουμε αυτη την εβδομάδα τοσδο στη δουλειά όσο και.. γενικά...

απο ετοιμασίες.. ακόμη τπτ! ΑΛΛΑ την επομενη δευτερα εχω δοχτορα... εχω δωσει περιθώριο στον εαυτο μου μεχρι και αυτον τον υπερηχο.. αν είναι όλα καλά τοτε..θα ξαμολυθω....

dZJip3.png

φυσαλιδα ,απο αυτα που περιγραφεις για το γαια δεν βρηκα τιποτα ιδιατερα ανησυχητικο....και στο μητερα αν πας πρωι δεν βρεπεις ουτε μια νοσοκομα στους διαδρομους,ετσι για να κανεις μια ερωτηση,πρεπει να φτασεις στην reception για να εξυπηρετηθεις

οσο για το μωρακι σου,και στα αλλα μαιευτηρια πρεπει να κανεις ειδικη συμφωνια και να δωσεις και "κατι" για να εχεις το μωρακι σου συνεχεια....

εγω μια χαρα την βλεπω την προοπτικη του γαια,αφου θα σε ξεγεννησει ο ιδιος γιατρος,αυτος που εμπιστευεσαι

ρωτησες αν εχουν νεογνολογικο τμημα ,για τα βρεφη,αυτο νομιζω οτι ειναι το σημαντικο

σκεψου οτι στην επαρχια ,οι γυναικες γεννουν σε μικρες ιδιωτικες κλινικες ,εσυ θα εχεις διπλα το ερρικος ντυναν......

Διαφημίσεις

fysalidaki.... εμπιστευσου το ενστικτό σου μωρο μ.. αν και απο αυτα που εγραψες δεν ειδα κατι περίεργο.. απλά οι άνθρωποι δεν εχουν τον όγκο περιστατικών που εχουν τα άλλα νοσοκομεια.. πηγαινε ιασώ να.. θαυμασεις traffic... στην β επιπέδου νομιζα οτι 8α λιποθυμησω απο την πολυκοσμία και την βαβούρα

dZJip3.png

ναι γκελυ μου, ρωτησα για εντατικη νεογνων και μαλιστα επεμεινα αν αυτη η εντατικη ειναι του γαια ή αν ανηκει στο ερρικος ντυναν...μου ειπε η μαια οτι και βεβαια υπαρχει...επισης τη ρωτησα για τις φημες που κυκλοφορουν σχετικα με το γαια...οτι μπορει να κλεισει και ολα αυτα και μου ειπε η μαια...κλειστε τα αυτια σας...απλα μας κανουν πολεμο...μην ανησυχειτε...

δεν ξερω βρε γκελυ ....απογευμα πηγα λογο πριν το επισκεπτηριο και δεν ειδα ψυχη απο προσωπικο....ολες στα γραφεια τους ηταν;;τι να πω...δεν εχει τυχει να παω σε αλλο μαιευτηριο και να μη βλεπω προσωπικο παντου....

γεια σου μαρα!!!!

tt1c3fef.aspx

ναι μωρε...δεν θα κλεισει...ετσι βλεπω και εγω...

αααααααααα ακουστε και αλλο αστειο...οπως προχωραγαμε στον διαδρομο ξαφνικα εμφανιζεται στο πολυ βαθος ενα "πυρεξακι" με μωρο....και λεει η μαια....αααα να και ενα μωρο....και μας το δειχνει...εεεε εκει μου ρθε να βαλω τα γελια......:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...