Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ΜΑΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ..ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΒΙΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ????ΧΑΧΑΧΑ

και πες βρε οτι την βγαζεις την πιστωτικη... την φτανεις στο μαξ και μετα??????? ασε ρε μην μπλεκεις.. δεν ξερεις πως 8α ερθουν τα πραγματα και αν πανε για χειροτερα 8α εχεις πλας ενα αγγουρι στον πισινο σου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα ειδικα για εμας που ειμαστε κ πρωταρες.... κλανουμε φοκους στο οτι εχει εξοδα το παιδι αλλα ξεχναμε καμια φορα οτι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τρεχουν και ολα τα υπολοιπα εξοδα που ειχαμε και πριν... και μαλιστα κατι πουσιτκα οπως τα λεω εξοδα που τα ξεχναμε σοτν προυπολογισμο..κατι ασφαλειες αυτοκινητου, κατι τελη κυκλοφοριας, κατι σερβις το αμάξι... βενζινες ως αθρσοισμα και οχι το δεκαρικακι που βαζουμε συνηθως.που σε ετησια βαση... ε δεν ειναι 2-3 χιλιαρικα?

dZJip3.png

καλησπέρα κορίτσια μου

πω πω είδα την λίστα που φτιάξατε και αγχώθηκα που είμαι πρώτη

ωωω μάνα μου

χθές μίλησα με την κλινική που θα γεννήσω και έμαθα τιμές δωματίων

τι είναι αυτή ρε κορίτσια σε hilton θα μείνω ?

μάλλον καταλήγω σε 3κλινο 1700 για φυσιολογική γέννα και 1900 για καισαρική

και μέσα περιλαμβάνει την πληρωμή του αναισθησιολόγου , του παιδιάτρου που θα δει το μωρό ότι αναλώσιμα χρειαστώ απο χάπια και φυσικά την τιμή του δωματίου.

σύνολο στα 1700-1900 ανάλογα συν την πληρωμή του γιατρού μου

που είναι 1000 σε φυσιολογικό τοκετό και 1200 σε καισαρική.

δηλαδή φτάνουμε στα 2700 ή 3100 αντίστοιχα.

καλό κουράγιο δηλαδή

μακάρι να πάνε όλα καλά και αυτά δεν με νοιάζουν.

Πολύ κομμωτήριο έπεσε σήμερα βρε κορίτσια, εγώ γιατί το βαριέμαι θανάσιμα ?

δεν μπορώ να κάθομαι τόση ώρα να με χτενίζει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι θυμάμαι που τα έλεγες , αλλά και πάλι είναι τρελά ποσά

έχουμε και τα βλαστοκύτταρα που τελικά θα κρατήσουμε

εσείς τι θα κάνετε ? πρέπει να καταλήξουμε σε ποια εταιρία υπάρχουν 4 υποψήφιες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πρέπει να πάμε απο εκει να κάνουμε μια συζήτηση και να καταλήξουμε

έχω φυλλάδια και απο τις 4 αλλά δεν γράφουν για τρόπους αποπληρωμής αν γίνονται διευκολύνσεις και τι γίνεται σε περίπτωση που χαθεί το δείγμα στο πέρασμα των χρόνων αν αποζημιώνουν

αυτο μου είπα να το ρωτήσω η γιατρός μου

και το σημαντικότερο να εξασφαλίσω ότι την ώρα του τοκετού θα έχουν φθάσει έγκαιρα στην κλινική το ειδικό σακουλάκι αποθήκευσης του δείγματος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!Είδα ότι με ψάχνατε!! :) Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω,γιατί έχω λίγο διαβασματάκι με την διπλωματική μου!!

Με το Γκελάκι έχουμε προϊστορία,από το τόπικ της εξωσωματικής και δόξα τω Θεώ όλα μας πάνε καλά!!

Λοιπόν ΠΗΤ έχω 22/7!!φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

και σε οτι αφορα στην τιμη δωματιου...μιληστε με τον γιατρο σας κοριτσια και διεκδσικηστε καλυτερη τιμη.. εγω οταν ειπα στον γιατρο μου οτι σκεφτομαι να παω γαια λογω κοστους μου εκλεισε 3κλινο στην τιμη του 6κλινου + ενα χρονο δωρεαν ασφαλιση του παιδιου και δωρεαν εξετασεις στο ιασω παιδων

dZJip3.png

λογω ανταγωνισμου κανουν διαφορα μαρκετινιστικα κολπάκια πλέον γιατι χανουν πελάτες.. λειτουργηστε σαν πελάτισα.,... πως πάμε σε μια μπουτικ και 8ελουμε εκπτωση λογω μεγαλου ογκου ρουχων? κατι τετοιο

dZJip3.png

οριστε με εχωσαν τρελα και σας εχασα και σε κανα 5 λεπτο φευγω....ουφφφφ σκ επιτελους!!!!!!!

εμεις βλαστοκυτταρα φυλαξαμε στην omnigen στο πρωτο παιδι και τωρα κοιταμε και κανα 2 αλλες εταιριες κυριως για το οικονομικο θεμα...θα δουμε...θα τα ξανακρατησουμε παντως...

φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω φιλια καλο σκ σε ολες!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...