Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Αγχωμένα μου!!!!!!!!!!Αχ τι τραβάμε με τα μωράκια μας!!!!

Θέλω να σας πω κάτι που δε σας το έχω πει...Πρώτη φορά άκουσα το μωρό πριν κλείσω την 14η εβδομάδα.Το ξέρω ότι είναι νωρίς για πρωτότοκη...Μη φανταστείτε κάθε μέρα και συνέχεια.Μία φορά,μετά από 3-4 μέρες πάλι μία φορά και σήμερα άλλη μία φορά!!Είναι φυσιολογικό που το άκουσα τόσο νωρίς??????

Εvi26 και 'γω έχω την εντύπωση ότι το μωρό το κατάλαβα την προηγούμενη εβδομάδα (15η). Ήταν σαν "φτερούγισμα" που κράτησε λίγα από τότε τίποτα... :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι,έτσι κάνουν τα άτιμα!!!!Κάνουν τον σαματά τους και μετά εξαφανίζονται έτσι για να σε ανησυχήσουν λίγο...Εμένα είχε να κουνηθεί 4-5 μέρες και ξαφνικά μπαααααααπ!!Πονηρούλια,παιδί μου!!!!!!

Αχ,χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!!!!Και νόμιζα ότι το μωρό μου είναι alien χαχαχαχαχαχα!!Πάντως πρέπει να μεγάλωσε το πόδι του,γιατί σήμερα η κλωτσιά ήταν τόσο γερή που με τρόμαξε :)

και που να δεις στην 30η εβδ που θα σε ποναει κ λιγουλακι η κλωτσια:tongue::tongue:θα κανει κ εξωγκοματα στο σημειο που κλωτσαει:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

athina μου εγω ειμαι μεγαλυτερη απο σενα ειμαι 43 ετων και γι αυτο παρ ολο που η αυχενικη και το παππα ηταν για την ηλικια μου πολυ καλα δεν επιτρεπεται να ρισκαρω να μην κανω την αμνιο... ειναι προγραμματισμενη για την επομενη παρασκευη και εχω ενα αγχος... εσυ μαλλον απο αυτα που μου λες δεν εχεις λογο να κανεις αμνιοπαρακεντηση, φανταζομαι το ιδιο θα σου εχει πει και ο γιατρος σου.

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι πολύ συνχησμένη! Με τσατίσανε πάλι στο τηλ.

Δεν αντέχω άλλο ρε κορίτσια, άρχισα πάλι να φοβάμαι για το παιδί μήπως του έκανα κακό.

ελα ρε νεφελακι, δεν παθαινει τιποτα το παιδι επειδή τσαντιζεσαι. Πανω απο τις μισες εγκυες ειναι μεσα στα νευρα λογω ορμονων. Δεν παθαινουν τιποτα τα παιδια τους. Απλα προσπαθησε να το αποφευγεις για να μην αγχωνεσαι μετα

4Rnfp3.png

καλα σου λεει καλε (μπραβο ντοκτορεσα:tongue:)

εγω καθε μερα ημουν ετσι χωρις πλακα:tongue:

ο αντρας μου ελεγε ''θα αγορασω πανοπλια για μεσα στο σπιτι'':tongue::tongue:

εχουν φυγει σερβιτσια καρεκλες ξηλωσα κ 1 πορτα:tongue: επισης εσπασα 2 τραπεζια μαρμαρινα γιατι τα κλωτσισα κ γυρισαν αναποδα:rolleyes:

κ γενικα καθε μερα μαλωνα με ολο τον κοσμο:twisted::twisted:

στο 2ο ημουν πιο συγκρατημενη λογο της κορης μου δεν εσπασα τπτ:tongue:

αλλα απο νευρα αλλο τιποτα :rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα! Διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολύ για όλες αφού 'ολα πηγαινουν καλά. Ειμαι αισιόδοξη ΦΙΦΗ ότι όλα θα πάνε εξαιρετικά με το μωράκι σου. Απλώς οι γιατροί σου θέλουν να είναι σίγουροι. Εχε πίστη στο Θεό και κάνε αυτό που σε συμβούλεψαν. Θα γυρίσεις από το Λονδινο με ευχάριστα νέα και θα μας τα ανακοινώσεις!!!

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατι (νομίζω πως) κατάλαβα χθες για πρώτη φορά το μωράκι μου!!!! Ηταν ένα σκίρτημα που διήρκεσε μόνο ένα δευτερολεπτό, μετά τίποτα. Ηταν όμως διαφορετικό από τις κινήσεις του εντέρου. Ελπίζω να μην ονειρεύομαι...Πάντως μετά από αυτό μου έφτιαξε η διάθεση. Μέχρι που μαγείρεψα και νόστιμο κοτοπουλάκι με λαχανικά και σαλτσούλα κόκκινη. Ορεξη μην φανταστειτε ότι έχω. Τρώω φυσιλογικά σαν να μην είμαι έγκυος αλλά ήδη έφτασα τα 59 κιλά...Η κοιλιά μου πάντως ακόμα δεν φαίνεται. Ηρθε χθες το απογευμα μια ξαδέρφη μου και δεν κατάλαβε ότι είμαι έγκυος. Φορουσα και φόρμα γυμναστικής και δεν φαινόταν τιποτα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα ...τι μου κανετε ???που ειστε σημερα ολες?????κοιμαστε????εγω πρωι-πρωι δουλεια ευτυχως καλητερευσε ο καιρος!!!

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για ενα μινι β-επιπεδου,λογω το οτι μπηκα στον 5ο μηνα!

ενταξει δεν συζηταω για αγχος το αντιλαμβανεστε :lol::tongue:!!!

θελω να παω να παρω κανα τζινακι απο απο τα ΛΗΤΩ αυριο με κανα μπλουζακι...βαρεθηκα τα κολαν!!!

εχω κατι καουρες 2 - 3 μερες τωρα αλλο πραγμα , το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Μόλις ξύπνησα. Πάω να πάρω τα πρωινά χάπια, να φώ και ένα kinder pingui, μήπως και ακούσω την μπέμπα.

Smoutsaki μου τι τέλειες φώτο είναι αυτές της μπέμπας στο μπάνιο? Θέλω να την φάω.

Vanilitsa μου, αν δεν βρεις στο λητώ, εγώ πήρα από τα μπένεττον μια τζην φούστα με ράντες και έχει και το αντίστοιχο παντελόνη. Ρίξε μια ματιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...