Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εμεις ρε παιδια απο αποταμιευση τζιφος.. και εξηγω.. οτι λεφτα βγαλαμε στο γαμο περσι, τα δωσαμε για το τραπεζωμα μετα το γάμο και για ένα παρτι που καναμε δυο μερες μετά για τους φιλους μας.. η πε8ερα απαξιωσε και απο τους γονεις μου δεν καταδεχτηκα να παρω λεφτα απο την στιγμη πουθ μου πηραν ολα τα ηλεκτρικα και φωτιστικά

μετα λεγαμε να κανουμε παιδι μετα το καλοκαίρι οποτε και να ξεκινουσαμε την αποταμίευση...εμεινα έγκυος και αρχισαν οι γιατροι και τα κλπ..βαλε ενοικια και εξοδα..παει κακακακακακκακα

Βρε παιδι μου ειναι κι η Αθηνα δυσκολη πολη...σε ολα της(αν και λατρευω,λατρευω Αθενς).

Οι τιμες διπλασιες...Ξερεις ποσο κοστισε το τραπεζωμα σε εμας 16 ευρω το ατομο φουλ εξτρα με αρνια κλπ κλπ.

Τα ενοικια ειναι πιο χαμηλα,τα ποτακια:rolleyes:φαγητακια επισης

οι γιατροι και η γεννα καμια σχεση με αθηνα...οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι πιο ευκολο να σου μεινει και κατιτις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θυμαμαι μαιρουλα απο οτν μπαμπα μου που εχει δημοσιο οτι δεν πλήρωναμε ποτε τιποτα και πουθενα.. και γιατρους και εξετασεις και κλπ κλπ... και ο μπαμπασ μου που ηταν στο σωτρηρια 20 μερες και εβαλε και βηματοδοτη δεν πληρωσαμε τπτ απολυτως

Καλό αυτό.

Εγώ, πάντως, αυχενικές, doppler κ.λπ. κ.λπ. όλα από τη τσέπη μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

εγω θυμαμαι μαιρουλα απο οτν μπαμπα μου που εχει δημοσιο οτι δεν πλήρωναμε ποτε τιποτα και πουθενα.. και γιατρους και εξετασεις και κλπ κλπ... και ο μπαμπασ μου που ηταν στο σωτρηρια 20 μερες και εβαλε και βηματοδοτη δεν πληρωσαμε τπτ απολυτως

παλια ηταν καλυτερα τα πραγματα...βεβαια και τωρα το οτι δεν χρειαζεται να κλεινεις ραντεβου στα ελεινα γραφεια του Ικα και μπορεις να πας σε συμβεβλημενο ιδιωτη ειναι σημαντικο...Στα δημοσια νοσοκομεια επισης ειναι καλα τα πραγματα εννοειται αλλα οσο πανε και χειροτερευουν τα πραγματα!!

Οσο για τα 1000...και καλα ειναι. Σκεψου οτι εμεις πληρωνομαστε κανονικα τον μισθο(μειωμενο πλεον:confused:)καθε μηνα οποτε δεν παιζουν αλλα επιδοματα.

Καλό αυτό.

Εγώ, πάντως, αυχενικές, doppler κ.λπ. κ.λπ. όλα από τη τσέπη μου.

Μα κι εγω απο την τσεπουλα μου...τα ταμεια δεν τις αναγνωριζουν ως απαραιτητες αυτες τις εξετασεις κι επισης φανταζομαι τις εκανες κι εσυ σε ιδιωτη κι οχι στο νοσοκομειο...

Οποτε καταλαβαινεις....

Διαφημίσεις

χααχαχχααχαχχα γεια σου ρε βανιλιτσα με τα κοκοψινια σου! εγω 8α παρω της φισερ πραις ενα bouncer που παει περα δωθε και αριστερα δεξια και πάνω κάτω και εχει και ενα πραμα απο πανω που βγαζει νομιζω μουσικη

dZJip3.png

Μα κι εγω απο την τσεπουλα μου...τα ταμεια δεν τις αναγνωριζουν ως απαραιτητες αυτες τις εξετασεις κι επισης φανταζομαι τις εκανες κι εσυ σε ιδιωτη κι οχι στο νοσοκομειο...

Οποτε καταλαβαινεις....

κανενα ταμειο γενικα δεν αναγνωριζσει τις εξετασεις προγεννητικου ελεγχου κλπ κλπ...και αν τις αναγνωριζουν σου δινουν πισω 20-30 ευρω./...πιο πολυ συμφερει να βαλεις τις αποδειξεις στην δηλωση σου

dZJip3.png

Βρε παιδι μου ειναι κι η Αθηνα δυσκολη πολη...σε ολα της(αν και λατρευω,λατρευω Αθενς).

Οι τιμες διπλασιες...Ξερεις ποσο κοστισε το τραπεζωμα σε εμας 16 ευρω το ατομο φουλ εξτρα με αρνια κλπ κλπ.

Τα ενοικια ειναι πιο χαμηλα,τα ποτακια:rolleyes:φαγητακια επισης

οι γιατροι και η γεννα καμια σχεση με αθηνα...οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι πιο ευκολο να σου μεινει και κατιτις

εμενα ΦΙΛΙΚΗ τιμη λογω γνωριμίας για 130 ατομα μου πηγε 15/ατομο χωριστα τα ποτά.... αλλα την παθαμε ως εξης... το μαγαζι ειχε και ορχηστρα.. και καποια στιγμη στο τσακιρ κεφι ο κοσμος πετουσε και λελουδα απο παρακειμενη λελουδου... μεσα σητν αναμπουμπουλα κανεις δεν με ρωτησε κλπ κλπ το μαγαζι ντρεποταν να παρει λεφτα απο καλεσμενοτυς... και καλα εκανε και μου τα χρεωσανε μαζι... 700 ευρω σε γαρυφαλα μαρι! ουτε στην τοντοριντο να πηγαινα

dZJip3.png

Εγω απο Σεπτεμβριο και μετα που θα εχει μεγαλωσει λιγο η μπεμπα και θα ειναι καταλληλης ηλικιας για ρηλαξ θα παρω μεσω ιντερνετ ενα baby bjorn νομιζω που ειναι και μεχρι 2 ετων...να κουνιεται οσο θελει!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ..ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΒΙΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ????ΧΑΧΑΧΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Eγω εκανα πολιτικο γαμο στις 23/2!

Στοίχισε 50?!

(καφέδες - χυμοί και πρωινό για τέσσερα άτομα -εμας και δύο μάρτυρες)

Ηταν τόσο διαδικαστικο που δεν ειπαμε σε κανενα να ερθει ουτε καν σε γονεις..

Τωρα του χρονου αν χτυπησουμε κανα θρησκευτικο θα σας πω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχ βρε κοριτσια σας εχασα,ηρθε πελατης

θα σας ξαναφησω ομως ,παω για φαγακι και ξεκουραση ,γιατι το απογευμα εχω ραντεβου

φιλακια κοριτσαρες

καλο σ/κ και μην σκατε για τιποτα :wink::wink::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

χααχχαχαχαχαχααχ ζωζα μου ακου να δεις πως το εχω σκεφτει προς το παρον

ιασω. απο το επιδομα τοκετου βγαινει τσιμα τσιμα

γιατροσ. απο το επιδομα λοχειας που θα μου βγει απο το ταμειο για τις 119 μερες που θα καθομαι σπιτι

βλαστοκύταρα. στην πιστωτικη του αντρα μου

τωρα με το δωματιο

Να εχει καλά ο 8εος το αφεντικο μου και το τμήμα μαρκετινγ που μου κανουν δώρο το κρεβατακι και την αλλαξιερα και το καροτσι

κουρτινες. βρηκα τρισχαριτωμενες στην χαλκιδα σε ωραιοτατο μπαζαρ - παζαρ

χαλακι. απο ebay με 30 ευρω η φατσα της Pucca

ταπετσαρια. με 40 ευρω με 8εμα Pucca (την εχω παρει)

συρταριερα. βρηκα ικεα με 90 ευρω ακριβως στο ιδιο χρώμα με επιπλα

bouncer. η αδερφη μου 8α μας το πάρει

και ΟΛΑ τα υπολοιπα απο κα8ισμα αυτοκινητου έως πιπιλες 8α τα αγορασω μολις δεησω και πληρωθω απο τους τσιφουτιδες που εχω μπλεξει με τα εξτρά μου, Plus κάποια χρήματα που 8α μου δωσουν οι δικοι μου. 1000 ευρω ειπαν 8α τους παρω 500 ελεος δηλαδη δεν 8α με πληρωνουν μια ζωή.

Τωρα σε αυτο που ΔΕΝ εχω βγαλει άκρη ακόμη ειναι ΠΩΣ θα τα φερουμε βολτα με ενα μισ8ο στο σπιτι οταν εγω θα λειπω απο την δουλεια αυτες τις 119 μέρες της αδειας τοκετού.. με βλεπω να ξαναγυριζω στη δουλειά αρον άρον.. εκτος αν δωσει ο 8εος και συνεχισω την εξτρα συνεργασια μου με τους...τσιφουτηδες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...