Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια σας κοριτσοπουλα,

πολυ τρεξιμο εχετε για αυτα τα παλιοχαρτα βρε κοριτσια!

Πω,πω κουραζομαι και μονο που σας ακουω να τα λετε

οσο για τα φραγκα Μαρα μου...εχει παει η αποταμιευση γονατο αλλιως πως θα εβγαιναν ολα αυτα...τοκετος και μπιμπλικια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1000 ευρουλακια και πολλα ειναι!!!!!!!

Και για τη διαδικασία; Μήπως ξέρεις τίποτα;

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Δεν σηκώνουν τηλέφωνα και από το site του ΟΠΑΔ δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

2522daf9de.png

swGop2.png

ρωτα εκει που 8α γεννησεις μαιρουλι.. δεν πληρωνεις τπτ παντως αν γενησεις σε δημοσιο νοσοκομειο και εχεις και καλη θεση

Σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσω Μάρα μου. Από την κλινική μου είπαν ότι θα καταβάλω το ποσό στο ακέραιο και μετά ένα ποσό θα μου επιστραφεί από το ταμείο μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ιδέα Μαιρουλα και βασικά ψαχνω κιόλας στο google μπας και βγαλω ακρη να σε βοηθησω αλλα τζιφος, μονο αερολογίες έχει...

Μήπως στο παρεντς εχει κανα τόπικ αναλογο??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ΓΚΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ?

για ΤΕΒΕ μιλαμε ετσι?

υποβαλουμε τον φακελο μεσα σε 30 μερες απο τον τοκετο

και παιρνουμε την επιταγη μεσα στις επομενες 60 μερες

ετσι γινεται για ολα τα επιδοματα του ΤΕΒΕ

δεν ξερω αν αλλαξει κατι μεχρι να γεννησουμε

γιατι οπως ξερεις το ΤΕΒΕ εχει διαφορα θεματα

μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ας πουμε τα φαρμακεια δεν επαιρναν τις συνταγες μας γιατι δεν ειχαν πληρωθει,δεν ξερω κι εγω ποσους μηνες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Και για τη διαδικασία; Μήπως ξέρεις τίποτα;

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Δεν σηκώνουν τηλέφωνα και από το site του ΟΠΑΔ δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

Για τη διαδικασια δεν ξερω ακομη πολλα γιατι τα χαρτια τα κανουμε αφου γεννησουμε. Ομως μεσα στην εβδομαδα που ερχεται θα παω να ανανεωσω το συνταγολογιο που τελειωσε και θα ρωτησω...οποτε θα σε ενημερωσω ταχεως!!!!

εμεις ρε παιδια απο αποταμιευση τζιφος.. και εξηγω.. οτι λεφτα βγαλαμε στο γαμο περσι, τα δωσαμε για το τραπεζωμα μετα το γάμο και για ένα παρτι που καναμε δυο μερες μετά για τους φιλους μας.. η πε8ερα απαξιωσε και απο τους γονεις μου δεν καταδεχτηκα να παρω λεφτα απο την στιγμη πουθ μου πηραν ολα τα ηλεκτρικα και φωτιστικά

μετα λεγαμε να κανουμε παιδι μετα το καλοκαίρι οποτε και να ξεκινουσαμε την αποταμίευση...εμεινα έγκυος και αρχισαν οι γιατροι και τα κλπ..βαλε ενοικια και εξοδα..παει κακακακακακκακα

dZJip3.png

Σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσω Μάρα μου. Από την κλινική μου είπαν ότι θα καταβάλω το ποσό στο ακέραιο και μετά ένα ποσό θα μου επιστραφεί από το ταμείο μου.

κι εγω σε κλινικη...ετσι ειναι!!!!Καταβαλλεις ολο το ποσο και μετα κανεις τα χαρτια σου και παιρνεις το 1000.

Διαφημίσεις

Για τη διαδικασια δεν ξερω ακομη πολλα γιατι τα χαρτια τα κανουμε αφου γεννησουμε. Ομως μεσα στην εβδομαδα που ερχεται θα παω να ανανεωσω το συνταγολογιο που τελειωσε και θα ρωτησω...οποτε θα σε ενημερωσω ταχεως!!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Κι εγώ, αν βγάλω άκρη, υπόσχομαι να σε ενημερώσω. :)

2522daf9de.png

swGop2.png

κι εγω σε κλινικη...ετσι ειναι!!!!Καταβαλλεις ολο το ποσο και μετα κανεις τα χαρτια σου και παιρνεις το 1000.

Τουλάχιστον να μάθουμε ποια είναι τα δικαιολογητικά και τι χρονικό περιθώριο έχουμε να τα υποβάλουμε για να μην χάσουμε καμιά προθεσμία. Για φαντάσου...

2522daf9de.png

swGop2.png

και υστερα σ λενε ασφάλεια δημοσιου...εκτος αν τα λεφτα αυτα ειναι εξτρα απο βοηθηματα και επιδοματα

Μην φαντάζεσαι ότι είναι καμιά σούπερ ασφάλεια. Δεν ξέρω για άλλες, αλλά δεν μας καλύπτει παρά μόνο τα απολύτως αναγκαία.

2522daf9de.png

swGop2.png

εγω θυμαμαι μαιρουλα απο οτν μπαμπα μου που εχει δημοσιο οτι δεν πλήρωναμε ποτε τιποτα και πουθενα.. και γιατρους και εξετασεις και κλπ κλπ... και ο μπαμπασ μου που ηταν στο σωτρηρια 20 μερες και εβαλε και βηματοδοτη δεν πληρωσαμε τπτ απολυτως

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...