Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

α μαλιστα παει αναλογικα...το μαλλι του ΙΚΑ...ΔΗΛ εγω που παιρνω γυρω στα 900???ξερει καμια??

εχει ρωτησει???

πας στις 56 μερες ακριβως και τα παιρνεις???λιγο προχω μου ακουγεται για το ΙΚΑ..........:roll::confused:

ΒΡΕ ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ....

αααααααααααα το μαλλι θα το σιαξω και γω:lol:ολα και ολα!!!

μεσα μαιου εχει: καθαρισμο προχωπου με Nutrimetrics...πεντικιουρι...μανικιουρι,και ανταυγεια!!!!!!!!!!!!!!

εγω μαζι με mara kai new ειμαι αλλα ειμαι στο ****ΜΗΤΕΡΑ****!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παροχές σε Χρήμα

Επίδομα Τοκετού

Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται σε 800,00?. Σε περίπτωση διδύμων το ποσό αυξάνεται κατά 50% και τριδύμων κατά 100%.

Σε περίπτωση καισαρικής τομής ή φυσιολογικού τοκετού με επιπλοκές που η νοσηλεία σε Κρατικά Νοσοκομεία ή Ιδιωτικά Θεραπευτήρια παρατείνεται πέραν των (4) ημερών, ο Οργανισμός καταβάλλει εκτός από το βοήθημα τοκετού και το ισχύον κλειστό νοσήλιο Κρατικών νοσοκομείων ή Ιδιωτικών κλινικών αντίστοιχα για τις επιπλέον ημέρες.

Για την απόδοση των παραπάνω δαπανών απαιτούνται κατά περίπτωση τα εξής δικαιολογητικά:

Α. Για το επίδομα τοκετού:

1. 'Αιτηση επιδόματος τοκετού.

2. Ληξιαρχική Πράξη γέννησης του παιδιού(αυτεπάγγελτη αναζήτηση).

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, ότι η ασφαλισμένη δεν δικαιούται έξοδα τοκετού από άλλο ασφαλιστικό οργανισμό ή το Δημόσιο.

Β. Για τις επιπλέον δαπάνες στη περίπτωση Καισαρικής Τομής ή Επιπλοκών φυσιολογικού τοκετού απαιτείται επιπλέον εξοφλημένο τιμολόγιο του θεραπευτηρίου.

Κατεβάστε Άιτηση επιδόματος τοκετού

αυτα δινει το ΤΕΒΕ κοριτσια

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

γκελλυ εισαι αστερι σ΄ευχαριστουμε πολυ!!!δηλ γυρω στα 700-800 θα παρωωωω αρα θα πανε στο καροτσι και στα υπολοιπα....:P

τον ΟΑΕΔ τον δικαιουνται ολοι στο ΙΚΑ??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γκελλυ εισαι αστερι σ΄ευχαριστουμε πολυ!!!δηλ γυρω στα 700-800 θα παρωωωω αρα θα πανε στο καροτσι και στα υπολοιπα....:P

ολες ναι...αλλα χρειαζεται να ενημερωσεις και τον εργοδοτη σου

dZJip3.png

Βανιλιτσα της Γκέλυ είναι για ΤΕΒΕ.

Εσύ μετά την γέννα το σταθερό ποσό του επιδόματος τοκετού που θα πάρεις είναι 991, συν τα άλλα δύο ένα πριν και ένα μετά την γέννα τα οποία εξαρτιώνται από το μισθό σου.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...