Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλησπέρα!!! 'πριν λίγο γύρισαμε από το νοσοκομείο με το άντρα μου που έκανε επέμβαση... Όλα πήγαν τέλεια ... ευτυχώς γιατί το στρεσάκι μου το τράβηξα μέχρι να δω ότι ολα πήγαν καλά...

Μάρα μη το γελάς θα βρεθούμε σίγουρα να δούμε η μια και το "κατόρθωμα" της άλλης... ;)

Οσες εχουν ΠΗΤ 26/06 +- 2-3 μέρες και γενναν στο "ξενοδοχείο" 5* Ιασώ να επικοινωνήσουν με Μάρα ή εμένα να οργανωθούμε...

Μάκια σε όλες.

Υ.Γ. δεν εχω προλάβει να διαβάσω τι έχει γραφτει στο φόρουμ από τρίτη. Ελπιζω να είναι όλα για όλες καλά...:D

φιλάκια κουκλα μου...και περαστικά στον συζυγο.... καντου και καμια γλύκα ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαααααα, θελω να το δω αυτο λέμε!!!

Εγω θα τους απειλησω, η θα μου δωσουν ραντεβου ή θα φερω δικη μου κομμωτρια και θα βαζει τα πιστολακια στους διαδρομους...χαχαααα

kai to plan b σου μ αρεσει! σκαμπουδάκια στο διαδρομο του ιασώ και τα πιστολάκια ον φαιέρ!

dZJip3.png

νιου μαμυ μπραβο!!!σιδερενιος ο αντρουλης!!!!

μπουμπου εγω ειχα φτιαξει το μαλλι μια μερα πριν γεννησω, μπηκα με ραντεβου για προκληση, μεσα το νοσοκομειο δεν ειχα χρονο καθολου για μαλλι...πηγαινα και σε κατι σεμιναρια θηλασμου, ειχα τους επισκεπτες μου...ειχα την μπουμπουδενια μου και φυσικα ειχα τον υπνο μου που δεν μπορουσε να μου λειψει με τιποτα ετσι κουρασμενη που ημουν....μονο το μαλλι δεν σκεφτομουν σου λεω....

νεφελη αντε κερασε τον αντρα σου σημερα που πληρωθηκες...

στο γαια που θα ειμαι εγω δεν θα σας εχω παρεα....αλλα θα σας μιλαω σε κανα κινητο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ρε κοριτσια μπορω να σας κανω μια ερωτηση??? σορυ κιολας γιατι οκ δεν μου εχει ξανατυχιε εγκυμοσυνη γεννα και κλπ και οπως ξερετε πιο πριν ημουν μια χαρωπή ανευθυνη κλπ κλπ αλλα

τι πλάνο - Budget έχετε? εννοώ γεννες και γιατροι και βλαστοκυταρα και κλπ απο που θα βγουν? ειχατε χρηματα στην ακρη? 8α τα πληρώσετε με τα ταμεία σας? και οσες δουλευατε πριν οταν 8α καθησετε πως θα οργανωθει το σπιτι σας οικονομικά με ουσιασιτκά έναν μισθό μειον?

πειτε μου πλιζ για να μην νιωθω μονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

dZJip3.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΒΕ!ΜΟΥΦΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΛΕΦΤΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑΑ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΚΟΥΦΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΑΑΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

mara εγω τα εχω στην ακρη γιαυτο το σκοπο...δεν γινοταν αλλιως...δεν θα βγαιναμε...

οταν θα καθησουμε σπιτι δεν θα εχουμε μειον 1 μισθο..θα πληρωνομαστε κανονικα μεχρι τη ληξη της αδειας του ικα...πανω κατω τα ιδια βγαινουν οπως και αν δουλευες...αν παρουμε το εξαμηνο του οαεδ μετα που εκει αναγκαστικα δεν πληρωνει ο εργοδοτης αλλα ο οαεδ ..θα πληρωνομαστε το αστρονομικο ποσο των 690 ευρω.γιουπιγιουχου δηλαδη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ασε αυτο το πλανο μπατζετ ειναι μεγαλος βραχνας...

Εγω σκεφτομαι μηπως το ποσο του νοσοκομειο το κανω ατοκες δοσεις διοτι ολα τα αλλα ειναι κασερι...!!!

Ακομη στις συζητησεις ειμαστε!!

New σιδερενιος ο σύζηγος!!!

Φυσαλιδα εγω που να ξερω η καημενη ποτε θα γεννησω να παω να φτιαξω μαλλι??

Αχχχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ΕΜΕΝΑ Η ΓΕΝΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 3000 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 4000 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ,,.ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΡΙΣΗ..ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

εγω δεν δικαιουμαι εξαμηνο οαεδ :((( μετα απο 119 μερες πρεπει να γυρισω πισω στη δουλεια... απλα απο την στιγμη που δεν θα πληρωνομαι, αφου δεν 8α δουλευω και τα λεφτα του ταμειου 8α πανε στη γεννα με βλέπω να φτιαχνω μπουμπουνιερες στο σπιτι για τα εξοδα μου κακακακακακκακακακακακακακακκακακ

dZJip3.png

ΕΜΕΝΑ Η ΓΕΝΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 3000 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 4000 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ,,.ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΡΙΣΗ..ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

μισθωτες μεχρι να μας απολυσουν λογω κρισης ζωζακι μου κακακακακκακακακκακακακακακακακακκακακακακακακακακακ μετα 8α ειμε8α ανεργες με το αστρονομικο ποσο των 500 γιουριων!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΑΡΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΤΑΓΕΣ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗς ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ..

αχαχχαχαχααχχααχαχ της επιταγης το καγκελο γινεται παιδια... σημερα μας εσκασε εμασ εδω στη δουλεια μια 30αρα..πελατη μας που την ειχαμε δωσει σε προμηθευτη μας.. το αφεντικο μου εφυγε μπαρουτιασμενος και παει τραπεζα να διε τι σκατα 8α κανει

dZJip3.png

Μόλις καταβρόχθησα την μπριζολιτσα μου και ήρθα.

Μεγάλη αδικία βρίσκω το κόστος της γέννας εγώ στην Αθήνα. Τα ποσά είναι αστρονομικά. Εμένα κορίτσια θα μου στοιχίσει γύρω στα 2000. Γιατί στην κλινική που θα γεννησω στην Θεσσαλονική το δίκλινο έχει 900 ευρώ και κανα 300 τα εξτρα, + ο γιατρός ο οποίος θα πάρει το πολύ 1000. Βέβαια θα πάω να γεννήσω στην πιο φθηνή ιδιωτική της Θεσσαλονικής, αν και ο γιατρός μου είχε σύμβαση με όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...