Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και εγω πρέπει να τα λυσω αυτα καποια στιγμη.. στο δικο μας ταμείο παιρνεις

1. το βοήθημα τοκετου αντι για μαιευτικη περίθαλψη τον ιδιο μηνα που γενας

2. το επιδομα λοχειας στο τέλος του μήνα που καταθετεις τα χαρτιά σου

αλλα παντα και μονο μεσω τραπεζης και με προτιμηση την εθνική

νεφελάκι εσυ πήρες το επίδομα των 50τοσων πρώτων ημερών λογικά έτσι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφελακο μεγεια!!!!

ρε συ παρε την λιστα και αλλαξε την σειρα σου...δεν θυμαμαι που ακριβως μπαινεις....σορι...καλα για ψιλοπραγματα μιλαμε τωρα....αφου ολες εκει τριγυρω θα ειμαστε...σιγα μην ακολουθηθει η λιστα ακριβως....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

παει και δεν νομιζω να υπαρχουν και αλλες εξετασεις πειτε μου οχι!!!!!Φυσικα και κερναω παγωτακι ακουω παρεγγελιες και εφτασεεεεεεεεεεε!!!χιχιχι!Με γεια το και το μαλλι νεφελι μου

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

απλα ρε κοριτσια οσες γενναμε πανω κατω μαζι και στο ιδιο μαιευτηριο.. να οργανωθουμε λιγο...να εχουμε εναν ωμο να κλαψουμε οτν πονο μας στο καφε του μαιευτηριου :P

με την Newmummy ειπαμε να συναντηθουμε στο κομμωτηριο του Ιασω :PppPpppp

dZJip3.png

παει και δεν νομιζω να υπαρχουν και αλλες εξετασεις πειτε μου οχι!!!!!Φυσικα και κερναω παγωτακι ακουω παρεγγελιες και εφτασεεεεεεεεεεε!!!χιχιχι!Με γεια το και το μαλλι νεφελι μου

ε τωρα babrie moy μονο υπερηχακια και nst και καμια γενικη ουρων....τα χοντρα χοντρά τα περασες!!

εγω εκλεισα ραντεβου την τεταρτη τελικά για την καμπύλη

αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε και που την έκανες?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

nefelaki σε καλη μερια καταρχην...τα πηρες αμεσως τα χρηματα???ειναι αρκετα ...να υπολογιζω δηλ πως μπορω να παρω κατι με αυτα σε καμια 20αρια μερες???

πηγες με την αδεια του γιατρου σου...και μετα?

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι πήρα το επίδομα των 56 ημερών προ τοκετού.

Μετά την γέννα είναι το επιδομα τοκετου, 991 ευρώ μου είπανε σταθερό για όλους και το επίδομα λοχείας για τις 63 μέρες. Συνολικά τρία επιδόματα του ικα και ίσως και κάτι από τον ΟΑΕΔ αν υπάρξουν "διαφορές". Και τέλος μετά τις 63 μέρες από την γέννα, το προαιρετικό εξάμηνο του ΟΑΕΔ με τον βασικό κάθε μήνα.

Καλά στο κομμωτηριο του Ιασω τα κλεινουν ολα οι μαιες και ψαχνεις με το τουφεκι ραντεβου - ετσι μου ειπαν!!

ΘΑ τα σπασω ολα λεμε!!!!

Βανιλίτσα το επιδομα του ΙΚΑ για τις 56 μερες αδειας παει αναλογα με το μισθο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ε τωρα babrie moy μονο υπερηχακια και nst και καμια γενικη ουρων....τα χοντρα χοντρά τα περασες!!

εγω εκλεισα ραντεβου την τεταρτη τελικά για την καμπύλη

αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε και που την έκανες?

φυσικα και επιτρεπεται την εκανα στο μικροβιολογικο που δινω αιμα και ουρα και μου κοστισε 20ευρω!!!Αν δεν εισαι πολυ του γλυκου παρε και μισο λεμονι θα σε βοηθησει σπαειτην πολυ γλυκα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

απλα ρε κοριτσια οσες γενναμε πανω κατω μαζι και στο ιδιο μαιευτηριο.. να οργανωθουμε λιγο...να εχουμε εναν ωμο να κλαψουμε οτν πονο μας στο καφε του μαιευτηριου :P

με την Newmummy ειπαμε να συναντηθουμε στο κομμωτηριο του Ιασω :PppPpppp

καλησπέρα!!! 'πριν λίγο γύρισαμε από το νοσοκομείο με το άντρα μου που έκανε επέμβαση... Όλα πήγαν τέλεια ... ευτυχώς γιατί το στρεσάκι μου το τράβηξα μέχρι να δω ότι ολα πήγαν καλά...

Μάρα μη το γελάς θα βρεθούμε σίγουρα να δούμε η μια και το "κατόρθωμα" της άλλης... ;)

Οσες εχουν ΠΗΤ 26/06 +- 2-3 μέρες και γενναν στο "ξενοδοχείο" 5* Ιασώ να επικοινωνήσουν με Μάρα ή εμένα να οργανωθούμε...

Μάκια σε όλες.

Υ.Γ. δεν εχω προλάβει να διαβάσω τι έχει γραφτει στο φόρουμ από τρίτη. Ελπιζω να είναι όλα για όλες καλά...:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

nefelaki σε καλη μερια καταρχην...τα πηρες αμεσως τα χρηματα???ειναι αρκετα ...να υπολογιζω δηλ πως μπορω να παρω κατι με αυτα σε καμια 20αρια μερες???

πηγες με την αδεια του γιατρου σου...και μετα?

Πήγα με το χαρτί του γιατρού του ΙΚΑ, το οποίο είχε συμπληρώσει και ο εργοδότης και το βιβλιάριο του ΙΚΑ.

Τα χρήματα σε εμένα ήτανε 2100 ευρώ αλλά, εξαρτάται από το ημερομήσθιο του ασφαλισμένου κάθε φορά. Το επίδομα τοκετου είναι το ίδιο για όλους.

Για μετά την γέννα μου δώσανε πάλι κάτι χαρτιά που πρέπει να συπληρώσει ο εργοδοτης και εγώ, + την ληξηαρχική πράξη γέννησης κτλ. Αλλά μην σε απασχολούνε από τώρα. Οταν πας στο ΙΚΑ θα σου τα πούμε.

χαχαααααα, θελω να το δω αυτο λέμε!!!

Εγω θα τους απειλησω, η θα μου δωσουν ραντεβου ή θα φερω δικη μου κομμωτρια και θα βαζει τα πιστολακια στους διαδρομους...χαχαααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...