Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεισ δικιο ρε γκελυ μου αλλα εδω δεν μιλαμε για μικρο πελατακι...μιλάμε για ολοκληρο ομιλο ας πουμε... εχω μια υποχρεωση την κυριακη κατι βαφτισια, ε με αδεια χερια 8α παω? τα λεφτα του μισ8ου μου εξανεμιστηκαν σε νοικια σικια ιστοριες, το βραδυ εχω καλως η καλως φιλοξενουμενους στο σπίτι, να μην εχω 100 ευτρω που λεει ο λογος μεσα στο σπιτι για κάτι?

δλδ ελεος πια..πως μας καταντανε ετσι γαμω τα δντ τους και γαμω τα εξωτερικα χρεη τους.. λες και τα εφαγα εγω τα λεφτα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι ειμαι... ria vasilogamvrou

τωρα μαρα,ειμαστε στο καφε και δεν μπορω να μιλησω οπως αν πιναμε καφεδακι....εσυ νομιζεις οτι φταιει το ΔΝΤ?

βρισκουν ευκαιρια ,καλη μου,να μας φεσωσουν,τοσο απλο ειναι

ακομη το ΔΝΤ και την κριση δεν την εχουμε καλοδει,ειμαστε στην αρχη,ευκαιρια βρισκουν,να μας αφηνουν αφραγκους,και στο τελος λενε και εκεινο το κορυφαιο.....

τι ανησυχεις,απο μενα θα χασεις λεφτα?!?!

καλο και πρωτοτυπο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γαι δες σε βρηκα στο fb?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

μπαρμπι μπραβο βρε για τα καλα αποτελεσματα..αρα δεν θα σου λειψουν και τα γλυκακια σου!!!!!την τριωρη εκανες;;;θυμασαι νουμερα;;

γκελυ αυτο με το φαγητο ειναι αλλο καπελο....και εγω τα ιδια....ολο πειναω...εδω και πολυ καιρο...αλλα θελει και λιγο μετρο γιατι μετα δεν θα μπορουμε να επανερθουμε...

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι επιτελους παει και αυτο!την δυωρη εκανα κοριτσι μου,τα νουμερα ηταν 0΄76

30΄118

60΄134

90΄120

120΄100

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

κοριτσια σορυ που πεταχτηκα ετσι και σας διεκοψα!!!!!!!!!!!τωρα ειδα τις απαντησεις!

καλε τι μας διεκοψες......

εγω μια χαρα τα βρισκω τα νουμερα σου.....

εισαι ετοιμη για προφιτερολακι,νομιζω,σλουρπ

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

τωρα μαρα,ειμαστε στο καφε και δεν μπορω να μιλησω οπως αν πιναμε καφεδακι....εσυ νομιζεις οτι φταιει το ΔΝΤ?

βρισκουν ευκαιρια ,καλη μου,να μας φεσωσουν,τοσο απλο ειναι

ακομη το ΔΝΤ και την κριση δεν την εχουμε καλοδει,ειμαστε στην αρχη,ευκαιρια βρισκουν,να μας αφηνουν αφραγκους,και στο τελος λενε και εκεινο το κορυφαιο.....

τι ανησυχεις,απο μενα θα χασεις λεφτα?!?!

καλο και πρωτοτυπο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γαι δες σε βρηκα στο fb?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η κριση ειναι απλά η αφορμή... απλα δνε μπορω να διανοηθώ πως το αφεντικό μου που εχει μια μικρομεσαια επιχειρηση μεσα σε ΟΛΗ την κριση με πελάτες να μας φεσώνουν κλπ κλπ Ο,ΤΙ και να γινει 1η του μηνα ο μισ8ός μου να ειναι στην τραπεζα, και απο την άλλη, ομιλος κολοσός να μου κανει γυφτιές για ενα χιλιάρικο και να με πάει... στην δόση και στο έναντι... αυτο μου τη δινει... δλδ ο μπος μου που δεν φουνταρει την εταιρεία να πάει.. διακοπες και κάνει ο,τι μπορει για να μην απολυσει κόσμο ειναι τελικά ο μ@λ@κ@ς και ο κυριος Ταδογλου ΑΕ με τζιρο εργασιών εκατομυρίων να σου κάνει τον...δυσκολο...

dZJip3.png

Ηρθα και εγώ. Πήγα έκοψα και χτένισα μαλλάκι και μετά ικα για το επιδομα. Ευτηχώς μου το δώσανε αμέσως αν και ήτανε αρκετά χρήματα δεν πήγε μέσω τραπέζης.

Μάρα σε καταλαβαίνω απόλυτα, να προετοιμάζεσαι να πληρωθείς και να μην τα παίρνεις! Υπομονή στην Ελλάδα που ζούμε.

Barbie μπράβο πολύ καλή η καμπύλη σου!

Κορίτσια εννοείτε θα μπαίνουμε και μετά την γέννα. Νομίζω ότι θα περνάμε πάλι αρκετές ώρες μια και τα μπεμπάκια μας θα κοιμούνται πολύ. Πιστεύω ότι σε όλες μας κάνει καλό. Για μένα είστε η παρέα μου, μια και δεν έχω εδώ που βρίσκομαι φίλους.

Γκέλυ ευχαριστώ για την συνταγή. Θα την κάνω σίγουρα αλλά λίγο αργότερα μια και είναι άκρος καλακαιρινή.

Γιατί μωρέ με μπερδεύεται πάντα στην λίστα!!!

maraaaaaaaaaaaaaa μην σκας....αστους...την δευτερα θα τα εχεις τα λεφτακια....καταλαβαινω γιατι θυμωνεις αλλα γραψτους....

μπαρμι σουπερ η καμπυλη..μπραβοοοοοοοοοοοοοο

ποιος κερναει παγωτο ειπαμε;;;;αααααααααααα η μπαρμπι...ειμαι ετοιμη να το καταβροχθισω...:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...