Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ζωζα σου ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα και γρηγορα...αλλα οπως και να χει...το θαυματακι σου αγκαλια θα το κρατησεις....σουπερ!!!!

σημερα ρε παιδια εχω κανει κατι κοκκινα μαγουλα...δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα...μονο κοκκινα μαγουλα...λες να εχω καμια αλλεργια...πιεση μετρησα ειναι οκ....τι να πω...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KALHMERAAAA ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!ΟΧ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ Ε???ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΝΤΟΚΤΟΡ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ!ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ!ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ +12!ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ!ΠΑΓΩΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΚΙ ΣΛΟΥΡΠ!ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΕΚΜΕΚ!!!ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΠΕΣΙΑΛ...ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΘΟΥΝ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΗΣΣΩΩΩΩΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ ΓΙΝΕΤΑΙ????

καλημερα ζωζα

εσυ πλησιαζεις,σου ευχομαι να γεννησεις και γρηγορα και φυσιολογικα,εχεις μαζι σου την θετικη μας ενεργεια

και γω ασχολουμαι πολυ με την κουζινα,μου αρεσει τρελλα,αλλα το εκμεκακι σου αν το ειχα τωρα μικρη μου ,μια χαρα θα το τακτοποιουσα,σλουρππππ

εγω απο την αλλη προσπαθω να μην φτιαχνω γλυκα ,για να μην τα τρωω,αλλα επειδη ειμαι γλυκατζου παιρνω γλυκο κουταλιου και το τρωω στραγγιστο,τι να κανουμε.....

εγω στην λιστα ειμαι τελευταια 18/7

καταλαβαινεις,μετα δεν θα μπαινετε και στο καφε γιατι θα ειστε πολυ απασχολημενες με τα μωρακια σας,θα μεινω μονη,κλαψ σνιφ :roll::roll:

νομιζω ομως οτι απο την λιστα λειπει και η ευη η οποια ειναι μετα απο μενα

ευη που εισαι?πες μας ποτε γεννας?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

παιδια εγω την ευη δεν την θυμομουν..δεν θυμομουν εννοω το τικερακι με τις ημερομηνιες της....

γκελυ μετα τη γεννα θα μειωθει η προσελευση αλλα δεν θα κοψει...τουλαχιστον απο εμενα...θελω να σας βλεπω και να μαθαινω τα νεα σας...

tt1c3fef.aspx

παιδια εγω την ευη δεν την θυμομουν..δεν θυμομουν εννοω το τικερακι με τις ημερομηνιες της....

γκελυ μετα τη γεννα θα μειωθει η προσελευση αλλα δεν θα κοψει...τουλαχιστον απο εμενα...θελω να σας βλεπω και να μαθαινω τα νεα σας...

το ευχομαι φυσαλιδα μου,γιατι για μενα αυτο το καφε ειναι μεγαλη συντροφια

και αν και δεν μπαινω τοσο συχνα οσο αλλες κοπελες ,σας εχω εννοια μου,τα βραδια σας σκεφτομαι πως πατε και τι κανετε,φαντασου τι θα γινει οταν αρχισουν τα γεννητουρια....

εγω την ευη την θυμαμαι γιατι αφενος ειμαστε κοντα σε ημερομηνιες,αφετερου ερχομαστε μαζι απο το καφε της εξωσωματικης,δεν μπαινει ομως συχνα,βλεπω

Διαφημίσεις

εγω εχω ..θα σου στειλω πμ με το ονομα ζωζα...απλα δεν πολυμπαινω στο φεις δεν ξερω και τα κατατοπια καλα....

και εγω γκελυ το καφεδακι μας εδω δεν το αλλαζω με τιποτα....μου αρεσει να συνανστρεφομαι με κοπελες που ειναι στην ιδια φαση με εμενα...ξεαγχωνομαι ρε παιδι μου...

tt1c3fef.aspx

ΝΑΙ ΓΚΕΛΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΣΟΥ !ΦΥΣΑΛΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΕΛΗ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK?

ζωζα,για δες, εκανα αιτηση στο fb,θα με κανεις φιλη σου?

βανιλιτσα να η λιστα...

χθες την φτιαξαμε...

1.ροουζμπειμπι

2.ζωζα

3.μπουμπου

4.μαρσολαν

5.νεφελη

6.φεριμπειμπι

7.φυσαλιδιον

8.μαρα και νιου μαμμυ

9.βανιλιτσα

10.γκελυ

11.ευη

εβαλα και την ευη...

tt1c3fef.aspx

Exoyme lista ???που ειναι καλε ???μαλλον μου ξεφυγε...εγω πρωτελευταια???

για δες τους διαλογους χθες το πρωι,τις εφτιαξαν τα κοριτσια

με προλαβε η φυσαλιδα

Διαφημίσεις

βανιλιτσα να η λιστα...

χθες την φτιαξαμε...

1.ροουζμπειμπι

2.ζωζα

3.μπουμπου

4.μαρσολαν

5.νεφελη

6.φεριμπειμπι

7.φυσαλιδιον

8.μαρα και νιου μαμμυ

9.βανιλιτσα

10.γκελυ

11.ευη

εβαλα και την ευη...

αντε με το καλο σε ολες μας ...και με την σειρουλα μας:lol::lol::lol:

αχ γκελλυ μου...τρεχουν οι μυτουλες παλι???εγω τι να πω....κολλησαν η μανα μου και ο πατερας μου γαστρεντεριτιδα και τωρα μαλλον ειναι η σειρα μου...με ολα τα συναφηηηη....ελπιζω να μη με θερισει ο εμετουλης!!!απο την διαρροια καλο θα μου κανει ..αφου η δυσκιλιοτητα παει και ερχεται..............οφου συζητησει που κανω πρωι πρωι για σκ#$%α χιχιχιχιχι

iA8hp3.pngWtKrp3.png

kalhemraaaa

δεν 8α ητν παλεψω σημερα.... μου ειπαν οτι 8α πληρωνομουνν απο μια εξτρα δουλεια σημερα...πηγα τραπεζα γιατι η8ελα να σηκωσω λεφτα να πληρωσω κατι πραγματα..τπτ... ενημερωνω.. και μου λενε ααα ναι δευτερα τελικα

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΣΩ??????

dZJip3.png

καλημερα βανιλιτσα

εχω σου ευχομαι να μην αρρωστησεις ,γιατι οκ καλα η διαρροια,ας πουμε οτι θα σου κανει καπου καλο,ο εμετος ομως σε μεγαλο μηνα δεν παιζεται

εγω ολο τον 6 μηνα εκανα εμετους,η κοιλια πηγαινε πανω κατω,ο μπεμπης κλωτσαγε και εγω εβγαζα το νερο που ειχα πιει,αφου οι εμετοι ηταν πρωινοι....

μαγία,ε?........

ελπιζω να μην το ξαναεχω,αφου εδω και μια εβδομαδα που μπηκα στον εβδομο ,φαινονται τα πραγματα να βελτιωνονται

βασικα εντοπιζω οτι εχω τα συμπτωματα,παλι του πρωτου τριμηνου,νυστα,λιγουρες,πεινα,κακοκεφια και απωλεια μνημης,καλο?.....

kalhemraaaa

δεν 8α ητν παλεψω σημερα.... μου ειπαν οτι 8α πληρωνομουνν απο μια εξτρα δουλεια σημερα...πηγα τραπεζα γιατι η8ελα να σηκωσω λεφτα να πληρωσω κατι πραγματα..τπτ... ενημερωνω.. και μου λενε ααα ναι δευτερα τελικα

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΣΩ??????

υπομονη μαρα,σε τετοιους καιρους που ειμαστε ,και η δευτερα καλη ακουγετε

οσο για αυτο που ηθελες να πληρωσεις,οπως περιμενους εσυ τους πελατες σου ,ας περιμενουν και αυτοι εμενα

τη σημερον ημερα,ολοι αυτο κανουμε,περιμενουμε καποιον να μας πληρωσει

στο λεει καποια ,που ειναι ελευθερος επαγγελματιας,καταλαβαινεις,τι υπομονη κανω ,και τι μεθοδους εφαρμοζω,απο απλα παρακαλια,μεχρι απειλες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...