Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα Νεφελη!! Κι εγώ πρωινή σήμερα! Θα πάω αύριο κομμωτήριο για χτενισματάκι για να έχω περιποιημένα μαλλιά το ΣΚ! Σκέφτομαι την καμπύλη που θα κάνω την άλλη εβδομάδα...πως θα περάσει η ώρα???Εσυ έμεινες στο μικροβιολογικό ή πηγαινες και εφευγες?

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα απέναντι ήτανε το φαρμακείο του άντρα μου οπότε έφευγα. Είναι αρκετά βαρετό να μήνεις εκεί τόση ώρα, αλλά και τι να κάνεις. Το περπάτημα δεν επιτρέπεται, εκτός αν έρθει και κάποιος άλλος μαζί σου και σε κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο. αλλιώς Αγγέλα μου παρε κανένα περιοδικάκι να διαβάσεις.

καλημεραααααααα..παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

τι κανετε;;;ολα οκ;;;;

αγγελα εμενα δεν με αφησαν να φυγω απο το μικροβιολογικο που εκανα την καμπυλη...δεν επρεπε λεει να κινουμαι σχεδον καθολου...παρε μαζι σου περιοδικα γιατι αν κανεις την τριωρη καμπυλη δεν θα αντεξεις τοση ωρααααααααααααα

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημέρα Φυσαλιδάκο και σε εσένα!

Εγώ από Παρασκευές πλέον δεν καταλαβαίνω, όλα ίδια μου φαίνονται. Δουλεύει και αύριο ο άντρας μου οπότε δεν είναι και από τα καλά σ/κ.

Γιατί πάντα η μασκαρα μου τελειώνει τόσο νωρίς ρε γαμώτο! Ξερετε αν υπάρχει ακόμη το 25% στα καλλυντικά στο Χόντος?

χααααα, καλημερα,

κι εγω beaute σημερα. Παω τωρα για μανικιουρ, πεντικιουρ, αποτριχωση, κουβαλαω και το παιδι μαζι να μαθαινει. το απογευμα θα παω κι ενα κομμωτηριακι γιατι θα παμε Κιαμο σημερα και θα ειμαστε παλιες συμμαθητριες και πρεπει να ειμαι περιποιημενη οπως καταλαβαινετε. αυτα, σας φιλω, καλη καμπυλη.

φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

βαριεμαι να δουλεψω,τι να κανω?

ποιος ρωτησε για χοντο

εχουν εκπτωση μεχρι και αυριο....

σμουτς καλα να περασεις το βραδυ

βρε κοριτσια εχω παλι καταροη στην μυτη,λετε να αρρωσταινω,παλι?

μεσα στην εγκυμοσυνη εχω αρρωστησει 4 φορες @#@@το....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

μπραβο barbie για τα αποτελεσματα

ειδες βρε παιδι μου αγχωνομαστε με αυτη την καμπυλη και τελικα ολα οκ

το μονο που σου μενει ειναι εκεινο το τραγικο 3ωρο στο διαγνωστικο......

βρε παιδια εγω στο β τριμηνο δεν πεινουσα

τωρα στην 27 εβδομαδα ,με εχουν πιασει κατι λιγουρες ,θελω γλυκα,κινεζικα,σουβλακια,οτι μπορεις να φανταστεις,βλακειες ομως ,οχι ενα πιατο σουπα π.χ......τι πατησα λετε?

ή μηπως την πατησε ο αντρας μου,που ετσι οπως το βλεπω ,μαλλον θα τρεχει βραδυ για οτι μου ερχετε να φαω?

μπαρμπι μπραβο βρε για τα καλα αποτελεσματα..αρα δεν θα σου λειψουν και τα γλυκακια σου!!!!!την τριωρη εκανες;;;θυμασαι νουμερα;;

γκελυ αυτο με το φαγητο ειναι αλλο καπελο....και εγω τα ιδια....ολο πειναω...εδω και πολυ καιρο...αλλα θελει και λιγο μετρο γιατι μετα δεν θα μπορουμε να επανερθουμε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερες .....τι κανετε????

αχχχχχχχχχχχ φαγητο εεεε???? ασε απο λιχουδιες και βλακιουλες αλλο τιποτα!!!απο το βραδι ονειρευομαι μια πιτσα ....αλλα σημερα εχει ψαρακι και σαλατα!!!

και γω καλλυντικα εχω να ψωνισω οοοοοοοοοουυυυυυυυυυυ απο τις διακοπες το καλοκαιρι!!!μετα τερμα...δεν βαφομαι συχνα το αποφευγω να σας πω την αληθεια!!!

αγγελα μου καλο κουραγιο με την καμπυλη....παρε καποιον για παρεουλα σου στο μικροβιολογικο...δεν περνα η ωρα και μπορει καποια στιγμη να ζαλιστεις ελαφρως απο την γλυκοζη στο αιμα!!!

εμενα δουλευαν οι φιλες μου και πηρα την μητερα μου...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

KALHMERAAAA ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!ΟΧ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ Ε???ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΝΤΟΚΤΟΡ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ!ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ!ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ +12!ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ!ΠΑΓΩΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΚΙ ΣΛΟΥΡΠ!ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΕΚΜΕΚ!!!ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΠΕΣΙΑΛ...ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΘΟΥΝ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΗΣΣΩΩΩΩΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ ΓΙΝΕΤΑΙ????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

παιδια εγω στον καμπυλη ειχα παει με τον αντρα μου,αλλα βαρεθηκε και αυτος τοσες ωρες και εφυγε στο ενδιαμεσο να κανει κατι δουλειες,εριξα λοιπον κατι υπνους στην καρεκλα,μια χαρα ηταν,εισαι και ζαλισμενη απο την γλυκοζη,ειναι και το περιβαλλον που βοηθαει συνηθως,μια χαρα

δεν σε αφηνουν να φυγεις ρε γ@#@#@#

για να μην καταναλωσεις θερμιδες και καψεις την γλυκοζη,τι να πεις....@#@#@#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...