Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα νταξ δεν εγινε τπτ.. η μανουλα παντα καταλαβαινει και δεν παρεξηγει... εισαι κ εσυ πιεσμενη

Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι καλά...

Είναι μια θυμιούλα αυτή... Αχ! Αχ! Αχ!

Βάσανο...

2522daf9de.png

swGop2.png

Mary Τι σου έκανε η μαμά σου?? (αν επιτρεπεται φυσικά)

Μάρα πες του χαμόγελο και κατοστάρικο ε?? χαχαχαα

Μιλούσε με μια γειτόνισσα και το εγγονάκι της. Η γειτόνισσα έλεγε ότι η μικρή έβγαλε εξανθήματα κι εγώ που άκουγα... τρελλάθηκα! Ήταν αγένεια λέει να φύγει χωρίς να την ακούσει. Ε κάτσε τότε να κολλήσουμε ομαδικώς. Μόνο ανεμοβλογιά έχω περάσει ως παιδάκι και φοβάμαι ρε κορίτσια. Στο μεταξύ έχω μια νευρικότητα άλλο πράγμα. Όλη η πίεση, το άγχος και το στρες μου βγαίνουν τώρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Η μπουμπού μάλλον χώθηκε μες στην κατσαρόλα! :lol::lol::lol:

Λοιπόν, θα κάνω την πρώτη μου δουλειά από τα μέσα Σεπτεμβριού ως τώρα : ξεσκόνισμα με swiffer! Φοβερό έτσι;

Αλήθεια, πώς τα πάτε με τη γύρη; Εδώ όλα είναι κατακίτρινα : τα μπαλκόνια, τα κάγκελα, τα αυτοκίνητα. Τώρα που αφήνω αρκετά ανοιχτά, μπαίνει και μέσα στα έπιπλα. Χάλια...

Σας φιλώ! Καλά να περνάτε! Τα λέμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Μπραβο ρε μπουμπου...πολυ σε χαιρομαι με τα φαγητα και τα γλυκακια...Εμενα ωρες-ωρες με παιρνει πολυ απο κατω γιατι ολες αυτες οι γαστροοισοφαγικες διαταραχες δεν μ'αφηνουν να χαρω την εγκυμοσυνη οπως θα επρεπε!!εκει που ειμαι καπως καλα με διαλυουν.Ευτυχως που υπαρχετε κι εσεις ολες εδω μεσα και λεμε κανενα ωραιο και ξεχνιεμαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...