Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Αντε να περάσει η ωρα να πάρω το σίδηρο να το ξεμπερδέψω και αυτό. Πολύ σπάσιμο σε έγκυο γυναίκα να μην μπορεί να φάει για 3 ώρες. Μου έφερε και ο άντρας μου ένα σπιτικό κρουασανακι!

Η μπεμπούλα μου κουνήθηκε το πρωί, αλλά τώρα τίποτε! Εχω και κομμωτηριο και νύχια σήμερα τρομάρα μου. Να δω πως θα βγω με αυτό το κρύο.

Αχ κοριτσάκια, να φύγει και αυτός ο Φεβρουάριος με το καλό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πωπώ για δύο μέρες δε μπήκα και τρελάθηκα να διαβάζω νέα.

Φιφη μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρισεις από Λονδίνο με ψώνια για το μπεμπέ. Μήπως θυμάσαι το όνομα του γιατρού που σου έχουν πει εκεί? Αν μπορείς πέστο μου ή στείλτο μου σε πμ. Σέυχαριστώ πολύ.

Νεφελάκι ακουσα κι εγώ τη μικρή μου και τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μην περιμένεις να την καταλαβαίνεις συνέχεια. Εγώ μόνο το βράδυ πριν κοιμηθώ ή το πρωί πριν σηκωθώ που είμαι σε ηρεμία.

Όσο για τα ρούχα αν και εχω πάρει μόνο 1 κιλό από τα 8 που είχα χάσει, έχει αλλάξει πολύ το σώμα μου και θέλω μόνο χαλαρά ρούχα πάνω μου. Οπότε κι εγω με κολάν και μπλουζοφορέματα τη βγάζω.

Φιλιά πολλά σε όλες.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

άντε να φεύγει ο Ιανουάριος αρχικά γιατί ήταν τεράστιος μήνας

την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την γιατρό για τυπικό έλεγχο

πότε επιτέλους θα σταματήσει η αγωνία κάθε φορά που πηγαίνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άντε να φεύγει ο Ιανουάριος αρχικά γιατί ήταν τεράστιος μήνας

την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την γιατρό για τυπικό έλεγχο

πότε επιτέλους θα σταματήσει η αγωνία κάθε φορά που πηγαίνω ?

Και εγώ μια από τα ίδια. την άλλη εβδομαδα τον έχω και με έπιασε το άγχος!

τι να πω ρε παιδί μου , κάθε φορά που πάω η ίδια αγωνία αν όλα είναι καλά

απο συμπτώματα δεν έχω κανένα

σαν να μην είμαι έγκυος, μόνο κοιλιά και κλωτσιές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

3 ωρες σας εχουν πει για το σιδηρο? εμενα 1 ωρα μου ειπε να περιμενω μεχρι να ξαναφαω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγώ περιμένω μισή ώρα πριν φάω γιατί πέρνω τα αναμασώμενα και επειδή δεν μπορώ να τα γλύφω τα καταπίνω

οπότε μου είπε να περιμένω κανένα μισάωρο

και αυτο ο φαρμακοποιος όχι η γιατρος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φυσιολογικα ειναι τα πονακια μην ανησυχεις.οπως κ οι σουβλιες κ τα τραβηγματα.ειδικα αν σηκωθεις αποτωμα.οπως ειπα ειχα κ στα 2 παιδια κ ειδικα στο 2ο καθημερινα.σε ολες τις εγκυες γινεται:wink:

Merci Δήμητρα, πάντα καθησυχαστική!

Αθηνά μου κι εγώ είμαι 16η εβδομάδα και σήμερα ειχα πονάκια και κάτω και στη μέση ενώ εδω και δυο εβδομάδες δεν είχα τιποτα απολύτως...Μεγαλώνει η μήτρα, ας ελπίσουμε δηλαδή ότι είναι αυτό, ετσι λένε οι γιατροι και εμεις τι να κάνουμε ας τους πιστεψουμε. Αν ληταν κάτι κακό οπως λες κι εσυ θα είχαμε αλλα συμπτώματα όποτε μαλλόν αυτό είναι. Οσο για τα νευρα...ασε καλύτερα. Εγω τι να πω με τις αυπνιες? Δε μπορώ να ησυχάσω> Υπάρχουν νυχτες που δεν κλεινω μάτι ουτε μια ώρα...μαρτύριο....:confused::confused::confused::confused:

Κουράγιο, εγώ στο θέμα του ύπνου είμαι τυχερή...Μιλάμε για πολλές ώρες ύπνου, με μεγάλη ευκολία!!!

καλημερα κι απο μενα.. Γκελυ το δικο μου δεν αποκαλυπτει ακομα το φυλο του αλλα στην αυχενικη ο γιατρος μιλησε μαλλον για αγορι.. απο εξετασεις μετα την αυχενικη δεν εκανα αλλες εμπλεξα με την αποκολληση και γι αυτο ειμαι και εσωκλειστη.. (συν το αγχος).. ενω αιμα ειδα ελαχιστο, εχω παθει φοβια και δεν ξεμυταω απ το σπιτι κι απ το κρεβατι μου. η επομενη εξεταση λοιπον ειναι αμνιοπαρακεντηση στις 5 Φεβρουαριου λογω ηλικιας.. εκει θα φανουνε ολα....

Αγγελα και Αθηνα, ουτε κλωνοποιημενες να ημασταν.. εχω μπει στη 16η βδομαδα και μερικες φορες νοιωθω πονακια ακριβως οπως τα περιγραφετε.. κατω χαμηλα, στο πλαι, ολο το πακετο.. οσο για νευρα, τι να σας πω, κλαιω εδω και 3 ημερες κατι βρηκα και γκρινιαζω και ειμαι τοοοσο νευριασμενη και θυμωμενη που λεω παει, δε μενει μωρο με τετοια συγχυση που νοιωθω.. εκανα υπερηχο πριν λιγες μερες, ησυχασα για λιγο και τωρα μου καρφωθηκε αλλη φαεινη ιδεα, μηπως το μωρο παθει τιποτα απο τα νευρα μου.. κι απο αυπνιες, μια χαρουλα.. καθε βραδυ εχουμε ραντεβου απο τις 3 εως τις 5 τα ξημερωματα, οπου και κανω τις πιο απαισιοδοξες σκεψεις.. αυτα απο μενα σας ειμαι ευγνωμων που μου κανετε παρεα στα αγχη και τις ανασφαλειες μου...

Γεια σου mermaid, αποφάσισες να κάνεις αμνιοπαρακέντηση; Το σκέφτομαι και 'γω αλλά φοβάμαι πολύ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και είμαι 35, αλλά επειδή είχα καλή αυχενική και papp-a (πχ 1/5.000 για down) δεν το έχω αποφασίσει. Ο γιατρός μου είπε ότι από τη στιγμή που μου βγήκε τόσο καλό ποσοστό να μην ανησυχώ για την ηλικία γιατί ήδη την έχουν λάβει υπόψη τους ώστε να βγει αυτό (το ποσοστό). Δηλαδή θεωρητικά αν ήμουν 33 το ποσοστό θα ήταν κατά πολύ υψηλότερο. Τι να πω μεγάλος προβληματισμός. Εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται; Τι ποσοστά σου έδωσαν;

Διαφημίσεις

Αγχωμένα μου!!!!!!!!!!Αχ τι τραβάμε με τα μωράκια μας!!!!

Θέλω να σας πω κάτι που δε σας το έχω πει...Πρώτη φορά άκουσα το μωρό πριν κλείσω την 14η εβδομάδα.Το ξέρω ότι είναι νωρίς για πρωτότοκη...Μη φανταστείτε κάθε μέρα και συνέχεια.Μία φορά,μετά από 3-4 μέρες πάλι μία φορά και σήμερα άλλη μία φορά!!Είναι φυσιολογικό που το άκουσα τόσο νωρίς??????

αααα και εγω τοσο νωρις το ακουσα δεν εισαι η μονη .

athina15 μια χαρα ειναι η αυχενικη σου , να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αχ,χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!!!!Και νόμιζα ότι το μωρό μου είναι alien χαχαχαχαχαχα!!Πάντως πρέπει να μεγάλωσε το πόδι του,γιατί σήμερα η κλωτσιά ήταν τόσο γερή που με τρόμαξε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...