Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπραβο βρε κοριτσια

μου αρεσει που ειστε αισιοδοξες:-P:razz:

εγω που γενναω 18/7 τι να πω,θα τον αρπαξω κανονικα

θα μου πεις αυτο δεν ειναι και το ζητουμενο...τι να πω ......

εφυγα ,παω για φαγακι,μπανακι, να γινω μια κουκλα για την φωτογραφηση

καλο ε?!?!

α,μην ξεχασω,να ξυριστω,χιχιχιχιχιχι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσια

νεφελη πες μου τι εκανες με το γλυκο,ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω γεμισατε σελιδες....με εχουν πηξει σημερα...ειναι που μπαινω σε αδεια σε λιγες μερες και μου φορωσανε ολη τη δουλεια...

για τις διακοπες εχω να σχολιασω οτι και εγω πρωτα ο θεος και αν ολα ειναι καλα θα παω με τα 2 παιδακια μου και τον αντρουλη...αλλα το βλεπουμε για τελος αυγουστου...τον αυγουστο σχεδον ολο θα παω στο εξοχικο μου με τη μανουλα....

μπουμπου πηρες μονο 6 κιλα;;;;;;τι τυχερη!!!!εγω εχω παρει 11 και περιμενω να παρω κανα 5 ακομη...ειναι 2 μηνες μπροστα μου σχεδον...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

16 ειχα παρει μαρα και στην πρωτη εγκυμοσυνη, εχασα τα 6 στο λητω τα αλλα 2 σε 2 εβδομαδες και και εκανα 1μιση χρονο να χασω τα αλλα 8...ολο εχανα 1-2 και μετα τα ξαναπερνα...αλλα μετα απο 1μιση χρονο εγινα τζετ...πιο αδυνατη και απο πριν...ηταν τοτε που περπατουσε και η κορη μου...καταλαβαινετε το τρεξιμο απο πισω απο μικρο παιδι ποσο καλο κανει...:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

λοιπόν...

Εμενα μου είπε η παιδιατρος οτι θα μου δωσει λιστα για το βρεφικο- παιδικο φαρμακειο οποτε θα σας την αναρτησω (εχουμε πήξει στις λιστες ετσι?)

Για καλλυντικα μου ειπε σαμπουαν - αφρολουτρο (2 σε 1)

ενυδατικη κρεμουλα

κρεμα για αλλαγμα πανας

και αν θελω και λαδακι μασαζ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

την πρωτη μερα ,ουτως ή αλλως δεν ερχονται 2-3 φορες να σε δουνε απο κατω?

πως θα γινει με πιτζαμα?

α,και αν γεννησουμε φυσιολογικα και οχι με καισαρικη ,τοτε το αιμα ειναι περισσοτερο,"ο φυσιολογικος τροπος για να καθαρισει η μητρα απο τα υπολλειματα της γεννας"

οποτε η σερβιετα ειναι μονοδρομος

Εγω που γεννησα φυσιολογικα δεν με κοιταξαν οχι 3, αλλα ουτε μια φορα. Προετοιμαστειτε αν γεννησετε με καισαρικη για πονεμενα πατηματα στην κοιλια. Α, και επειδη θα σαν πρηξουν να πατε τουαλετα για να δουν αν λειτουργει το εντερο, ΣΟΣ, υποθετακι γλυκερινης για την πρωτη φορα. για να φυγουν ολα χωρις κανενα σφυξιμο (μυστικο μαιας)

40 μερες σερβιετα ? αααα δεν μπορω

Ποτε θα κανω σεξ ???? θα περιμενω αλλες 40 μερες?? εχει γυρισει το ματι μου !!!!!:lol:

Α εισαι και αισιοδοξη. Να σας προσγειωσω λιγο λοιπον. Ο γυναικολογος στην επισκεψη των 40 ημερων, μου ειπε, ξεχνα το πολυ σεξ τωρα 1-2 φορες το μηνα και πολυ ειναι. Και ελεγα τι λεει μωρε τουτος? Καλα, πιο δικιο δεν μπορουσε να εχει.

Εκτος οτι εμεις με βολικο μωρο κιολας, καναμε σεξ μετα απο 2,5 μηνες, και αν σκεφτειτε οτι ειχα μονο 5 ραμματα, αλλα ποναγα 5 μηνες μετα (ραμμα και μηνας) και οτι στην αρχη ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (σκεφτειτε να βγαινει ενα μωρο απο εκει που πριν εμπαινε μονο ενα τσουτσουνι (αντε και κανα μπουκαλι σαμπανια;)), μη πολυβιαζεστε για σεξ. Συν γαλατα που τρεχουν απο το στηθος, γαμησετα κι αφησετα θα ειστε γενικως. Εγω παντως μετα απο 8,5 μηνες, μπορω να πω οτι τα πραγματα εχουν λιγο στρωσει σε ποιοτητα αλλα οχι σε ποσοτηττα.

κοριτσια

επειδη και μεις εχουμε γινει ξαδελφακια,το ρωτησα αυτο με το σεξ

νομιζω οτι πρεπει να το ξεχασετε αυτο με το σεξ για τις πρωτες 40 μερες

υπαρχει κινδυνος να ερεθιστει ,και να μολυνθει ο κολπος και η μητρα απο την ανταλλαγη υγρων,ξερετε

γιατι ειναι ολα τρυφερα εκει αυτη την περιοδο,και σε συνδιασμο με το αιμα ,η μεταφορα μικροβιων γινεται πιο ευκολη

ρωτηστε το και σεις,στον γιατρο σας ,αλλα τελικα αυτο με το σαραντισμα,εχει περισσοτερο πρακτικο χαρακτηρα απο οτι θρησκευτικο και μπουρδες...

καλα εννοειται, μα δεν θα εχετε ουτε κουραγιο, ουτε διαθεση, και θα εχετε και αιμα. Και τα μπανια στη θαλασσα με προσοχη. Τα παντα ειναι ανοιχτα απο κατω. μας το λεγανε οι μαιες αυτο.

μπραβο βρε κοριτσια

μου αρεσει που ειστε αισιοδοξες:-P:razz:

εγω που γενναω 18/7 τι να πω,θα τον αρπαξω κανονικα

Ομοιοπαθουσα γκελυ μου. 23/7 εγω περσυ. Τον ηπια κανονικοτατα

Τι λετε, σας τη χαλασα τη διαθεση?

4Rnfp3.png

φυσαλιδα εγω πονταρω στην.. ταλαιπωρία.. οσο πιο πολυ ταλαιπωρουμε τοσο χάνω.. οταν ειμαι ευτυχης..παχαινω... οποτε φανταζομαι η μπεμπα να μου κανει τη χαρη να..ξυπναει λιγο παραπάνω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...